Predstavljen glavni trailer filma "Wonder Woman 1984"

ponedjeljak, 24. kolovoza 2020.

Nastavak filma o Čudesnoj ženi vodi nas u osamdesete, a u kina bi trebao stići već ove jeseni

Virtualna konvencija DC Fandome koja se odvijala ovog vikenda donijela nam je mnogobrojne novosti iz DC-jevog filmskog svijeta, većinom prve kadrove nadolazećih filmova.

Jedan od filmova čiji smo trailer već imali prilike vidjeti, ali je ovog vikenda predstavljen s novim kadrovima jest i film Wonder Woman 1984, nastavak vrlo uspješnog filma Wonder Woman iz 2017. godine.

Redateljsku palicu ponovno je preuzela Patty Jenkins, a u naslovnoj se ulozi ponovno nalazi Gal Gadot. Jenkins je scenarij napisala zajedno s Davidom Callahamom i Geoffom Johnsom, a priča se ne nastavlja odmah nakon one iz originalnog filma, već skače u 1984. godinu, kao što i sam naslov filma otkriva.

U novom filmu stiže i nova prijetnja i to u obliku Maxwella Lorda (Pedro Pascal), medijskog biznismena i televizijske zvijezde. No, još je jedan neprijatelj s kojim će se naša Čudesna žena morati suočiti, a to je Barbara Ann Minerva, poznata i kao Cheetah. Nju utjelovljuje Kristen Wiig.

U novom nas filmu također očekuje i čudesan povratak Stevea Trevora (Chris Pine), koji je potpuno izgubljen u svijetu 70 godina naprednijem od onog kojeg on poznaje.

Film Wonder Woman 1984 bi u kina trebao stići 2. listopada.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti