Chris Pine je čistač bazena koji postaje privatni istražitelj u filmu "Poolman"

ponedjeljak, 18. ožujka 2024.

Film je redateljski prvijenac za Pinea, predstavljen je i prvi teaser trailer

Chris Pine se nalazi u ulozi čistača bazena u Los Angelesu, koji igrom slučaja postane privatni istražitelj, otkriva nam prvi šašavi teaser trailer za film Poolman. Osim što se nalazi u glavnoj ulozi, Pine potpisuje scenarij, producirao je film te se po prvi puta primio i redateljske palice.

U nadolazećoj komediji Pineov ekscentrični Darren Barrenman provodi svoje dane čisteći bazen u svom apartmanskom kompleksu, što mu je već više postao ritual no posao. U slobodno vrijeme se nalazi u vijećnici, gdje se pokušava izboriti da Los Angeles postane bolje mjesto. Koliko god bio iskren i dobrih namjera, da se primijetiti da baš i nije najbistriji.

Kada mu priđe zavodljiva žena (DeWanda Wise) i traži ga pomoć da razotkrije korupciju u gradu, on angažira svoje najbolje prijatelje Dianne (Annette Bening) i Jacka (Danny DeVito), kao i svoju djevojku Susan (Jennifer Jason Leigh), da mu pomognu riješiti slučaj.

Film je svoju premijeru imao prošle godine u rujnu na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje nije baš naišao na pozitivne kritike. Prikazan je na još jednom filmskom festivalu nakon toga gdje je jednako loše prihvaćen te trenutno ima jako loše ocjene na stranicama Rotten Tomatoes i IMDb.

Je li redateljski prvijenac Chrisa Pine toliko zaista loš otkrit ćemo nakon 10. svibnja kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti