TV Preporuke dana - Nedjelja 23.8.

nedjelja, 23. kolovoza 2020.

Večeras će sve biti u znaku finala Lige prvaka, ali će se u filmskom i serijskom programu ipak naći za svakog ponešto

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23.8.

SERIJE

Zakon i red: Odjel za žrtve, RTL2 u 22:05h
Detektiv Elliot Stabler, policijski veteran te njegova partnerica detektivka Olivia Benson bave se teškim zločinima seksualne prirode. Njihovi saveznici, savjetnici i odvjetnici njujorški su okružni tužitelji smješteni na Manhattanu te kolege iz mrtvozorničkog ureda.

Zločinački umovi, RTL2 u 22:55h
Specijalna jedinica FBI-a rješava najteže i najokrutnije zločine koje um može smisliti. Odanost, prijateljstvo i razum naći se na testu u novoj sezoni, dok se svaki član jedinice nalazi pred vlastitim životnim iskušenjima.

FILMOVI

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona, RTL u 20h
Marvel Studios predstavlja epski nastavak najvećeg filma o super junacima svih vremena, Osvetnici 2: Vladavina Ultrona. Kad Tony Stark pokuša pokrenuti latentni mirovni program, stvari krenu naopako te najmoćniji heroji na Zemlji, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Crna udovica i Hawkeye, moraju proći konačni test dok sudbina planeta visi o koncu. Kad se pojavi negativac Ultron, Osvetnici ga moraju zaustaviti kako ne bi ostvario svoje zlobne planove te uskoro nelagodna savezništva i neočekivane akcije stvore epsku i jedinstvenu globalnu avanturu.

Moja lažna žena, Nova TV u 20:15h
Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci (Brooklyn Decker) kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

U službi Njezina Veličanstva, Doma TV u 21:40h
Na svome godišnjem odmoru agent James Bond (George Lazenby) sasvim slučajno primijeti mladu ženu, Tracy (Diana Rigg), kako pokušava počiniti samoubojstvo, te je na svu sreću uspije odgovoriti od te odluke. Njezin otac, inače glava moćne kriminalističke organizacije, impresioniran je Bondovim činom, te želi da James nastavi štititi Tracy tako što će je oženiti. U zamjenu, Bondu nudi informacije koje će agenta odvesti do starog neprijatelja Ernsta Blofelda (Telly Savalas). James Bond isprva ponudu prihvaća isključivo vidjevši u njoj sredstvo za podmirivanje starih računa, ali kasnije se i zaljubljuje u Tracy. Zbog toga će se naći rastrgan između dužnosti spašavanja zemlje kojoj je lojalan i ljubavi kojoj ne može odoljeti.

Različita: Odana, Nova TV u 22:25h
Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti