HBO serija "The Third Day" konačno dobila datum premijere

petak, 24. srpnja 2020.

Jude Law i Naomie Harris glavne su zvijezde nove HBO serije koja je odgađana zbog pandemije koronavirusa

Foto: YouTube

HBO je konačno objavio novi datum premijere za The Third Day, limitiranu seriju u kojoj glume Jude Law i Naomie Harris.

Dramska serija svoju je premijeru trebala imati u svibnju što je zbog pandemije koronavirusa bilo odgođeno, a novi datum sad je 14. rujna (HBO i HBO Max). Serija je na neki način podijeljena na dva dijela: u prve tri epizode glumi Law i nose podnaslov Summer, dok je Harris glavna u zadnje tri epizode podnaslova Winter.

Summer prati Sama (Law) koji je iz znatiželje došao na tajanstveni otok na britanskoj obali gdje će sresti grupu otočana kojima je jedini cilj sačuvati svoje običaje, pod svaku cijenu. Sam se nađe izoliran od ostatka svijeta na naizgled idiličnom mjestu koje ispada prilično opasno jer lokalci vrše tajne rituale skrivene od svijeta. Scenarij za te epizode napisao je Dennis Kelly, dok režiju potpisuje Marc Munden.

Winter donosi priču o Helen (Harris) koja stiže na otok kako bi pronašla odgovore, a čiji će dolazak potaknuti neobične događaje. Kit De Waal, Dean O’Loughlin i Kelly napisali su scenarij za Winter, a režirala ih je Philippa Lowthorpe.

Uz Lawa i Harris u seriji glume Katherine Waterston, Emily Watson i Paddy Considine, a The Third Day rezultat je ko-produkcije HBO-a i Sky-a.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti