Novi problemi za 3. sezonu "Euforije"

utorak, 26. ožujka 2024.

Iz HBO-a tvrde da su i dalje posvećeni tome da se naprave nove epizode

Foto: YouTube

Treća sezona serije Euforija opet je odgođena, javlja HBO.

„HBO i Sam Levinson ostaju posvećeni tome da se napravi fenomenalna treća sezona. U međuvremenu, dajemo našoj vrlo traženoj glumačkoj ekipi vremena da rade na drugim projektima“, rekao je glasnogovornik mreže o razlogu odgode i kašnjenja nove sezone nakon što su krenule glasine da se u potpunosti odustalo od novih epizoda.

Poznato je i kako se scenariji za treću sezonu još uvijek pišu, a ovo nije prva odgoda za seriju. Štoviše, produkcija sezone kasni i zbog štrajka u Hollywoodu, potom zbog tragične smrti mladog Angusa Clouda, a glavne zvijezde serije, Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney i Hunter Schafer, postala su velika imena u glumačkoj industriji pa tako treba iskoordinirati njihove termine za ostale projekte.

Prva sezona Euforije stigla je u lipnju 2019., a druga u siječnju 2022. s tim da je HBO ranije najavio da treću možemo očekivati tijekom 2025. što bi značilo barem 3 godine razmaka među sezonama – s obzirom na to nagađalo se da će biti potreban vremenski skok od tipa pet godina. Na navedeno se Elordi već osvrnuo u intervjuu s Jimmyjem Fallonom kad je rekao kako se nada da će radnju odvesti u budućnost jer bi inače situacija bila dosta čudna s obzirom na godine glumaca u seriji.

Euforija je svakako podigla prašinu svojom tematikom zbog koje je neki kritiziraju za previše seksualiziran sadržaj i prikaz drogiranja. Zendaya je za svoju ulogu Rue osvojila dva Emmyja. U ostalim ulogama su Maude Apatow, Eric Dane, Alexa Demie, Nika King, Storm Reid, Colman Domingo i Austin Abrams.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti