"The Batman Part II" s Robertom Pattinsonom prebačen na 2026.

srijeda, 13. ožujka 2024.

Odgoda je to od punih godinu dana

Foto: YouTube

Robert Pattinson neće se tako skoro vratiti u Gotham.

Warner Bros. jučer je objavio službenu odluku da je The Batman Part II prebačen s 3. listopada 2025. na cijelu godinu kasnije, 2. listopada 2026.! Na odgođeni datum stavljena je romantična horor drama The Bride Maggie Gyllenhaal u kojoj glume Christian Bale, Annette Bening i Jessie Buckley.

The Batman s Pattinsonom u ulozi Viteza tame ostvario je odličan uspjeh prije dvije godine i predstavio Batmana iliti Brucea Waynea kao najboljeg detektiva na svijetu. Unatoč pojedinim skepticima, film je na kraju bio veliki hit i ostvario odličnu zaradu od 772 milijuna dolara diljem svijeta. Baš zbog navedenog uspjeha te činjenice da se Matt Reeves vratio u redateljsku stolicu, vijest o odgodi iznenadila je mnoge.

Trenutno nije poznata okvirna radnja za The Batman Part II niti hoće li tko uz Pattinsona reprizirati svoju ulogu iz prvog filma u kojem je Zoë Kravitz odglumila odličnu Catwoman, Andy Serkis zaigrao je Alfreda Pennywortha, Colin Farrell bio je neprepoznatljiv kao Pingvin, Paul Dano kao Riddler, a Jeffrey Wright šef policije Gotham Cityja James Gordon.

Dok čekamo film, možemo se veseliti limitiranoj seriji The Penguin u kojoj Farrell ponavlja naslovnu ulogu i koja bi na Max streaming trebala doći do kraja ove godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti