TV Preporuke dana – Petak 26.6.

petak, 26. lipnja 2020.

Današnja večer ima nekoliko rado gledanih filmova i serija, ali ništa od premijera

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.6.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 21:55 sati
Harlee se fokusira na razotkrivanje Obavještajnog odjela. Stahl je i dalje opsjednut i sve je bliže New Yorku. Wozniak iskoristi Wallacea, a Espadi je teško nešto tajiti Tufou.

Dobra bitka, HTV 2 u 22:45 sati
Diane izaziva reakcije dok se kao nova partnerica uhodava u uredu Reddick, Boseman & Kolstad. Maia i dalje plaća cijenu zbog financijske prijevare svoje obitelji. Lucca i Maia neočekivano dobiju novi slučaj.

FILMOVI

Larry Crowne, HTV 1 u 20:05 sati
Nakon što izgubi posao, sredovječan čovjek ne zna što bi sa slobodnim vremenom kojeg odjednom ima i odlučuje se upisati na lokalni studij kako bi krenuo iz početka. Tamo postaje dijelom šarolike zajednice otpadnika i prezrenih koji pokušavaju za sebe stvoriti bolju budućnost. Ujedno se i zaljubljuje u profesoricu koja je izgubila žar za predavanjem kao i za svojim suprugom.

Mamin izlazak, Nova TV u 22:15 sati
Allyson i njezine prijateljice samo žele mirnu večer za odrasle uz večeru i razgovor… Odavno prijeko potreban izlazak mama. Ali kako bi uživale u visokim petama, zrelim razgovorima i hrani koja se ne poslužuje u vrećici, njihovi muževi moraju čuvati djecu nekoliko sati. Što bi moglo poći po zlu?

Vrijeme ubijanja, HTV 1 u 23:25 sati
Sudačka drama i borba za pravdu usred zapaljenih strasti i rasnih predrasuda. U gradić na Missisipiju rasna podvojenost kulminira uz teror Ku KLux Klana, marševe aktivista, medijsko ludilo i brutalne nerede. Dvoje mladih pravnika odlučuje spasiti oca kojeg su osudili na smrt jer se osvetio za zlostavljanje svojeg djeteta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >