EUROSONG 2024.: Baby Lasagna oduševio Europu, Hrvatska u finalu!

srijeda, 08. svibnja 2024.

Marko i njegova ekipa zapalili su Malmö Arenu, a koji će nastupati u finalu saznat ćemo nakon druge polufinalne večeri

Foto: YouTube

Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, sa svojim je timom sinoć oduševio Europu u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga i Hrvatskoj osigurao mjesto u finalu!

Naš predstavnik nastupao je sedmi, a o popularnosti Rim Tim Tagi Dim govori i to da je publika pjevala s njim, a na poziv „Dance with me Europe!“ Baby Lasagne moglo se vidjeti da su svi u publici izvodili njegov poznat ples.

U prvoj polufinalnoj večeri predstavilo se 15 zemalja, a uz Hrvatsku prošli su, redom kako su prozvani: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska i Luksemburg. Vrijedi ponoviti da redoslijed prozivanja nema veze s brojem glasova.

Finalna večer 68. Eurosonga također se odvija u Malmö Areni i to ove subote, 11. svibnja od 21 sat. U finalu natječe se ukupno 26 zemalja, a konačni poredak bit će poznat nakon druge polufinalne večeri koja nam slijedi sutra. Ove godine ima jedna velika promjena kad je u pitanju glasanje, a to je produženje istog: glasanje će biti moguće već kod izvedbe prvog finalista!

Voditeljice finala bit će Malin Åkerman i Petra Mede. Baby Lasagni i njegovom timu želimo puno sreće u subotu! Meow!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti