TV Preporuke dana – Subota 22.2.

subota, 22. veljače 2020.

Subotnja večer donosi finale glazbene emisije "The Voice" i nekoliko odličnih filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22.2.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05 sati
Večeras izaberite pobjednika treće sezone! Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan ili Vinko Ćemeraš - kome će pripasti naslov ovogodišnjeg pobjednika The Voicea Hrvatska!?

FILMOVI

Sherlock Holmes, Doma TV u 19:55 sati
Uz vlastite ubojite vještine te legendarni intelekt, Sherlock Holmes će se upustiti u bitku kao nikad do sada kako bi zaustavio opasnog neprijatelja i otkrio smrtonosnu urotu koja prijeti uništenjem države. Višestruko nominirani za Oscara Robert Downey Jr. i Jude Law glume Holmesa, odnosno njegovog vjernog prijatelja dr. Watsona u ovoj misterioznoj akcijskoj avanturi scenarista Anthonyja Peckhama...

Šetnja među grobovima, Nova TV u 20:10 sati
Snimljeno po bestselleru Lawrenca Blocka, u glavnoj ulozi policajaca Matta Scuddera koji postaje nelicencirani privatni istražitelj pojavljuje se sjajni Liam Neeson. Scudder pristane pomagati raspačivaču heroina koji je u lovu na čovjeka koji je oteo i brutalno ubio njegovu ženu, što nije njegov prvi ali niti posljednji takav strašan zločin. Granice između pravde i zločina su nevidljive, a Scudder je nepogrešiv u detekciji zločinaca koji će sasvim sigurno ubiti opet.

Kung Fu Panda 3, RTL u 20:15 sati
Kung fu majstor Po napokon će pronaći svojeg izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje narušit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu majstore u Kini.

Čovjek od čelika, Nova TV u 22:20 sati
Uloga Supermana povjerena je mladom Henryu Cavillu, a čitava ekipa pršti od zvučnih imena. Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman - čovjek od čelika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti