TV Preporuke dana – Petak 13.12.

petak, 13. prosinca 2019.

Današnja večer donosi nekoliko odličnih serija i filmove koje uvijek rado gledamo

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.12.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Maja se ne pojavljuje na dogovorenom piću s Valentinom, već odlazi kod Gorana, koji joj lukavo predlaže da ukrade novce od Karla. Valentina ju uzalud čeka u gostioni. Misleći da ju Karlo nije pustio van, Valentina odlazi u vilu i ugleda Maju i Gorana kako se ljube. Iznevjerena i razočarana u prijateljicu, Valentina njoj i Filipu najavi svoj odlazak na fakultet u Zagreb.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:55 sati
Brokenwood Cheetahs legendarna je mjesna ragbijaška momčad. Serijom od 50 poraza u nizu postavili su državni rekord. A kad su njihovog nesretnog trenera Arnieja Langstonea našli mrtvog - golog i zavezanog za stativu - bilo je i onih koji su u tom zlu vidjeli i neko dobro, ponadavši se da bi ragbijaši mogli opet početi pobjeđivati. No višeg narednika Mikea Sherpherda zbunjuje još nekoliko pitanja. Zašto su Arnieju u grlo nagurali ženske gaćice? I što znače uredno izvezeni inicijali G. G.?

Sigurna kuća, HTV 2 u 22:30 sati
Tom će napraviti veliki korak naprijed u rješavanju slučaja. Trgovca nekretninama Rogera Lanea (Andrew Tiernan) povezao je s nekoliko lokacija na kojima su se dogodile otmice. Lanea uhite. Jane ga ispituje, a dokazi govore mnogo. Povezan je s nizom mjesta zločina. No, to nije sve. Simon Duke izdvojio je Lanea na policijskom prepoznavanju.

FILMOVI

Hollywoodski murjaci, HTV 1 u 20:05 sati
Dvojica karakterno različitih policajaca dobili su zadatak istražiti višestruko ubojstvo u hip-hop klubu u Los Angelesu: cinični,razvedeni veteran,detektiv Gavilan (Harrison Ford) i mladi Calden (Josh Hartnett). Tijekom istrage obojicu muče i privatni problemi. Dok Gavilana tište financijski problemi povezani s njegovim dugim poslom trgovanja nekretninama, Calden mašta o glumačkoj karijeri.

Pripravnik, Nova TV u 21:25 sati
U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

Snowden, HTV 1 u 23:45 sati
Politički nabijen triler s Joseph Gordon-Levittom i Shailene Woodley u glavnim ulogama, otkriva nevjerojatnu neispričanu osobnu priču Edwarda Snowdena. Čovjeka koji je razotkrio šokantne informacije o nezakonitom nadgledanju od strane Nacionalne Agencije za Sigurnost i postao jedan od najtraženijih ljudi na svijetu. Mišljenja su podijeljena, za neke je junak, za neke izdajica.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti