TV Preporuke dana – Petak 15.11.

petak, 15. studenog 2019.

Današnja večer donosi nekoliko odličnih serija i popularne filmove

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.11.

SERIJE / EMISIJE

Vera, HTV 2 u 21 sat
Viša inspektorica Vera Stanhope suočava se s tragičnom tajnom kad se u akumulacijskoj jezeru pojavi mrtvo tijelo tinejdžera Ethana Dewleya. Vera i njezin tim otkriju da je Ethan nestao tri dana prije smrti. Istraga se odvija u šumarskom kraju, a Vera i Aiden pokušavaju odgovore dobiti od mještana.

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 21:15 sati
Lola pokušava od Marka saznati više, ali Marko ne može komunicirati zbog bolesti. Po povratku na imanje, tamo je čeka Igor, ali i Nada koja je došla tražiti svoj dio kolača… Igor je očinski oštar prema Roku, ali ga i oduševi tako da mu priušti super dan; zajedno rade praćku i kartaju te Igor Roku predloži način kako da se pokrije zbog markiranja.

Raskid, HTV 2 u 22:35 sati
Hannah, koja toliko dugo vješto upravlja tuđim životima i vezama, suočena je s bolnim pitanjima o vlastitima. Pokajnička Nina pokušava se iskupiti za svu patnju koju je uzrokovala dok se Rose očajnički pokušava nositi s posljedicama sestrina istupa. U odvjetničkom uredu Defoeovih Ruth se suočava s vlastitim neugodnim pitanjima kad Goldie odbije njihovu financijsku ponudu namirisavši krv u svojoj pravnoj bici s Daveyjem.

FILMOVI

Sve ili ništa, HTV 1 u 20:05 sati
Žanrovski biser, prikazuje kako dobri ljudi ponekada iz opravdanih razloga naprave neprihvatljive stvari. Kako bi spasili obiteljsku farmu od propasti Toby i Tanner Howard odluče uzeti pravdu u vlastite ruke i osvetiti se banci koja im želi oduzeti zemlju. Iako njihov plan u početku teče glatko cijela se situacija zakomplicira kada privuku pažnju iskusnog Teksaškog rendžera, Marcusa, koji želi na dostojan način privesti karijeru kraju.

Dan poslije sutra, RTL u 21:20 sati
Klimatolog Jack Hall (Dennis Quaid) na Antarktici je doživio nešto posve neočekivano: naime, cijeli se komad ledenog bloka "sam od sebe" odlomio. Iako je tu pojavu pripisao neobičnom hiru prirode toga dijela svijeta, nije ni slutio da se zapravo radi o posvemašnjem poremećaju klime koja je zadesila Zemlju uslijed onečišćenja, nebrige, ali i povijesno-cikličkih promjena.

Profesionalci u akciji, Nova TV u 22:15 sati
Bruce Willis i Tracy Morgan glume dvojicu policajaca partnera koji na potpuno nekonvencionalan način rješavaju svoje slučajeve. Tijekom jednog njihovog radnog dana kojeg pratimo, njih dvojica pokušat će riješiti probleme koji uključuju ukradenu bejzbolsku sličicu i lokalne mafijaše koji se pokušavaju izvući s ukradenim novcem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti