Premijera nove HBO serije "Čuvari"

nedjelja, 20. listopada 2019.

Serija nastala prema istoimenom grafičkom romanu Davea Gibbonsa na HBO GO stiže 21. listopada

Nova HBO serija Čuvari (Watchmen), čija radnja se odvija u alternativnoj, suvremenoj stvarnosti u SAD-u, gdje su superheroji zabranjeni zbog svojih nasilnih metoda, imat će premijeru 21. listopada na HBO GO-u. Istog dana će prva epizoda biti prikazana na HBO kanalu u 20.00h, a nove epizode će biti prikazane ponedjeljkom u istom terminu, kada će dolaziti i u HBO GO ponudu.

Serija koju potpisuje Damon Lindelof (autor serija Preostali i Izgubljeni, za koju je dobio nagradu Emmy), prihvaća nostalgiju istoimenog originalnog revolucionarnog stripa, dok pokušava probiti nove vlastite granice. Među glavnim likovima su maskirani pobunjenici koji se smatraju odmetnicima, prognani superheroji, među kojima se neki od njih okupljaju kako bi započeli revoluciju, dok je drugi pokušavaju zaustaviti.

Dobitnica Oscara Regina King predvodi glumačku postavu kao Angela Abar, koja nosi dvije maske; jednu kao vodeća detektivka policijskih snaga Tulse, a drugu kao supruga i majka troje djece. Pridružuje joj se još jedan oskarovac, Jeremy Irons kao ostarjeli i bahati lord britanskog dvorca, kao i Don Johnson u ulozi šefa policije u Tulsi, Judda Crawforda, Jean Smart kao agentica FBI-a Laurie Blake; te Tim Blake Nelson kao detektiv Lupa.

Izvršni producent i scenarist serije je Damon Lindelof, Nicole Kassell i Stephen Williams su redatelji i izvršni producenti, dok su Tom Spezialy i Joseph Iberti također među izvršnim producentima.

Serija je nastala prema istoimenom grafičkom romanu autora Davea Gibbonsa, koju je izdao DC.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >