Kristen Stewart protiv čudovišta u prvom traileru za horor "Underwater"

utorak, 20. kolovoza 2019.

U ostalim ulogama su T.J. Miller, Vincent Cassel i John Gallagher Jr.

Foto: Fox

20th Century Fox pripremio nam je novi horor, film Underwater, u kojem hrabra ekipa nastoji pobjeći zlim silama koje žive duboko na dnu oceana.

Scenarij su napisali Brian Duffield i Adam Cozad, a radnja prati ekipu podvodnih istraživača koji su prisiljeni pronaći skrovište nakon što razoran potres uništi njihov podzeman laboratorij. Kisika je sve manje, strojevi ne rade, a nalaze se 5000 milja (preko 8000 km) od kopna.

Jedina nada im je probati prehodati ocean po samom dnu do sljedeće postaje što se ne svidi svima... a uskoro će i oni shvatiti da nisu sami jer je potres oslobodio je opasnu, čudovišnu silu koja ih tamani jednog po jednog.

Impresivnu glumačku postavu predvodi Kristen Stewart kao Norah Price, članica podvodne istraživačke ekipe. Uz nju glume Vincent Cassel, John Gallagher Jr., Jessica Henwick, T.J. Miller, Mamoudou Athie i Gunner Wright. Režiju potpisuje William Eubank (Signal iz 2014. godine).

Uz trailer za Underwater objavljene su i službene fotografije te poster. Horor u američka kina stiže 10. siječnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti