Spin off "Brzih i žestokih" na prvom mjestu prvi vikend prikazivanja

utorak, 06. kolovoza 2019.

"Hobbs i Shaw" našao se na prvom mjestu u kinima diljem svijeta, ali ipak je bolji uspjeh ostvario izvan SAD-a

Foto: YouTube

Franšiza Brzi i žestoki još je jednom stvorila film koji je svoj premijerni vikend završio na prvom mjestu zarade u kinima diljem svijeta. Riječ je dakako o spin off-u Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw u kojem glavne uloge imaju Dwayne Johnson i Jason Statham kao naslovni junaci koje smo mogli upoznati u matičnoj franšizi.

Iako su neki bili skeptični oko uspjeha ovog spin off-a, film je već prvi vikend u SAD-u i Kanadi zaradio solidnih 60 milijuna dolara što možda nije najbolji rezultat u franšizi, ali je daleko od najgoreg: prvi vikend manje su zaradili Prebrzi i prežestoki (50 milijuna), Brzi i žestoki (40 milijuna) i Tokyo Drift (23 milijuna). U ostatku svijeta je zaradio 119 milijuna dolara tako da je ukupna zarada prvi vikend skoro 180 milijuna dolara. Film će svoju premijeru u Južnoj Koreji i Kini imati tek 23. kolovoza, a tamo se očekuje dobra zarada. Hobbs i Shaw dobili su i sasvim solidne kritike i ocjene na raznim portalima.

Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw spaja vječne neprijatelje Lukea Hobbsa i Deckarda Shawa koji su jedina nada za spas planeta nakon što se pojavili zajednički neprijatelj, anarhist Brixton (Idris Elba). Na kocki je i život briljantne agentice (Vanessa Kirby) koja ima veze s jednim od glavnih likova. U filmu se pojavljuje nekoliko velikih glumačkih faca u manjim ulogama, a možete ga pogledati i u našim kinima u kojima igra od 1. kolovoza.

Nova oktanska avantura stiže već sljedeće godine za kad je planiran Fast & Furious 9 s vašom omiljenom ekipom, a svoje uloge reprizirat će i Charlize Theron i Helen Mirren. Deveti film u originalnoj franšizi u kinima očekujemo 22. svibnja 2020. godine, a ostavljena je i mogućnost nastavka Hobbsa i Shawa.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >