ladislav pajic @ 15.9.2013. 14:23
A jel danas izlazi ta epizoda ozymandias?
filmofil1983 @ 24.9.2013. 2:20
na petoj sam sezoni....bryan cranson je zaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooonnnnnnnnnnnnnn
filmofil1983 @ 29.9.2013. 20:20
neponovljiva serija----malo mi je žao što završava ali tješim sebe da je možda tako i bolje nego da je razvuku u nedogled kao pojedine.bojim se da ovako ovako neka serija sa ovako jakim likovima neće biti dugo snimljena.svakako je zaslužna za mnogo toga a po meni najviše po tome što je otkrila drugo lice BRYANA CRANSTONA jer ga svi pamtimo kao opičenog HANKA iz serije MALCOM U SREDINI.ovdje je pokazao svoj talent i mislim da je tek sada postao prava zvijezda te da je nezasluženo bio zapostavljen glumac.ne smijem zaboraviti ni AARON PAULA kojeg jedva čekam u akciću NEED FOR SPEED.svakako sve čestitke zaslužuju i ANNA GUNN,DEAN NORRIS,BETSY BRANDT,RJ MITTE i BOB ODENKIRK...nekad su nas znali naživcirati,nekad opustiti ,nekad nasmijati i hvala im na tome.hvala i VINCE GILLIGANU jer bez njega bi ostali uskraćeni za sve ovo.i na kraju.....ŠMRC............ŠMRC
franorobert @ 30.9.2013. 16:20
I gotovo je! :(
Kakav epski kraj, kakvo predivno finale dostojno ovakve serije... Nikakvi nadrealni zaokreti, nego čisto i uzdignute glave do kraja. Bez dvojbe, jedna od najboljih serija u zadnjih 20-ak godina.
Uglavnom, i sretan i tužan, sa ovako sjajno zaokruženu priču... 10/10
And, it was all about chemistry...
silkycoco @ 1.10.2013. 9:42
Odličan kraj. Teško se bilo oprostiti sa serijom.

shogun @ 1.10.2013. 10:18
Zadovoljan sam sa završnicom, zasigurno jedna od najboljih serija svih vremena, još ne mogu doci k sebi..
franorobert @ 1.10.2013. 22:34
sebulba @ 1.10.2013. 23:58
eto upravo sam zbombo zadnje 4 ep u komadu i moram priznati da me kraj ugodno iznenadio.mislio sam da ce kraj nekako uprskati, na srecu nisu. i stvarno se serija pokazala kao mozda najbolja u zadnjih o ho ho godina.
cala @ 17.11.2013. 14:36
meni definitivno najbolja dramska serija ikad,bez konkurenta
karter @ 17.11.2013. 16:20
Evo, moram priznati da nisam podlegao masovnom hypeu oko breaking bada i nedavnog kraja serijala, tako da sam tek nakon završetka serije počeo sa skidanjem i gledanjem ove serije. Do sada sam dogurao do skoro kraja 2. sezone i ne žurim se nevolim pogledati deset epizoda dnevno već 1-2 i tako da nemogu još krenuti sa nekim značajnijim opaskama o seriji, međutim zasada nije loša. Ali je zasada nemogu kvaliteetom usporediti sa obitelji soprano, a žicu da ni ne spominjem sjećam se da sam nakon kraja prve a pogotovo druge sezone žice (po meni najbolje ikada) ostajao jedno vrijeme nepomično zuriti u ekran. Breakin bad je vrlo dobra serija (zasada) međutim dosta inferiorna navedenima. Cala ako nisi gledao serije kao što rorscach kaže odmah kreni, naravno ako ti vrijeme dopusti.
cala @ 17.11.2013. 16:29
dečki hvala na preporukama,the wire sam i mislio pogledat jer sam čuo dobre stvari o njoj,@karter samo polako,tako sam i ja gledao,najviše 2 epizode dnevno tako da se to razdužilo,pogledao sam je tek prije par dana,jedino sam zadnjih 10 epizoda pogledao u dva dana,nije mi se dalo više razduživati je....uglavnom karter mislim da ćeš na kraju imati samo pozitivne kritike....e što se sopranosa tiče gledao sam nešto ali jako davno tako da se ne sjećam puno,skoro i ništa
edit-ajme sad sam išo na youtube pogledat i shvatio da sam the wire nešto malo pogledao,pa nema baš puno da je bila na tv-u(ako godina dana nije puno?),da, priča o crncima u kvartu koji prodaju drogu i njihovim problemima(sa zakonom i sl.)....od onoga što sam vidio,mislim da je braking bad ipak puno bolja....više ne znam ni sam što sam gledao
sebulba @ 17.11.2013. 18:40
sto se tice sopranosa, bolji je breaking bad, al ne mogu se odluciti u odnosu na wire koja je bolja, jer wire ima ono nesto posebno. kada ju pogledas od pocetka do kraja ostanes paf.wire je realan svijet, a breaking bad bar po meni ne bas toliko.
shogun @ 17.11.2013. 21:58
Prvo sam odgledao Breaking Bad kojeg sam onda smatrao najboljom serijom ikad. Na preporuku prijatelja sam se bacio na Žicu i jednostvano ta me serija očarala. Istinsko remek-djelo među dramskim serijama, sada sam na 4. sezoni. Ali Breaking Bad ostaje na drugom mjestu. Cala moraš počet gledati The Wire..
fox89 @ 18.11.2013. 9:20
kad ste već na žici da se i ja ubacim :D @cala, ne možeš žicu gledati na preskokce, to je jednostavno svetogrđe. moraš od početka do kraja jer sve je povezano. ovako ne možeš doživjeti to sve kaj se nudi... to je ko da slušaš the wall od flojda na preskokce, ne može to tako 

rosinante @ 18.11.2013. 11:40
cala @ 17.11.2013. 16:29
..od onoga što sam vidio,mislim da je braking bad ipak puno bolja....više ne znam ni sam što sam gledao
usporedba ti je ono..uspoređuješ nešto na što si možda bacio oko, dakle ništa, sa nečim..prvo pogledaj Žicu pa onda uspoređuj..
a što se Žice tiče..do sada nisam gledao bolju seriju..a pogledao sam Breaking Bad..
cala @ 18.11.2013. 16:07
a jeste me napali,izgleda da ću morati pogledati žicu(i nisam je ja gledao na preskok,već sam samo rekao da sam je vidio nešto malo,onako u prolazu,i rekao sam da mislim,a ne sigurno da je bolja braking bad),evo samo zbog vas ću je danas staviti neka se skida....ufff a jeste mi dali posla....
cor @ 8.12.2013. 3:07
savršeno. nakon soprana, dva metra ispod zemlje i odjela za žrtve-život na ulici, moja nadraža serija.