david_1991 @ 20.6.2011. 13:15
..predobra serija..preporučujem svakome da ju pogleda..
hypnotoad @ 11.8.2011. 23:52
*KVAZI-SPOILER* (formom ali ne sadržajem)
Serija (uz dramatičnu radnju koja prati likove) pruža izvanredan pregled na sam razvoj procesa stvaranja droge, distribucije, nadmetanja sa konkurencijom, i svih problema koji uz to dolaze.
Također je kvalitetno prikazan emocionalan razdor u familiji koju kroz vreme sve više razaraju laži koje su prekopotrebne kako bi glavni lik mogao da podmiri sve račune i osigura im bolju budućnost.
*KRAJ KVAZI-SPOJLERA*
Mnogo mi je drago da je serija ušla u svoju četvrtu sezonu i da kvaliteta još uvek ne pati (iako su mi prve dve sezone na neki način bile kvalitetnije; ili možda bolje da kažem dinamičnije). Veselim se novim epizodama i nadam se da se sve skupa neće pretvoriti u sapunjaru poput Prison Break-a.
Denny Crane!
widman @ 19.10.2011. 14:44
uz "The Wire" i The Walking Dead" jedna od najboljih serija u posljednjih 5,6 godina.
dinamična i surova, izvrstan scenarij i produkcija, savršeno odabrani glumci, prelijepa fotografija.
majstorcola @ 7.4.2012. 20:26
Jednostavno najbolja serija ikad snimljena.... ako želite gledat dobru seriju gledajte Breaking Bad
lord_blackadder @ 4.5.2012. 21:05
...definitivno jedna od najboljih u posljednje vrijeme....šteta što će 5. sezona biti posljednja....
shogun @ 19.1.2013. 15:26
Iako s kašnjenjem, upravo sam odgledao prvu polusezonu 5. sezone (posljednje). Bez obzira kakav će kraj biti i sto će donijeti posljednjih 8 epizoda, moram priznati da je ovo jedna od najboljih američkih dramskih serija, jednostavno je fenomenalna. Upoznajete svijet droge i narkokartela kroz oči Waltera White (sada već ikona) koji ''ide prema dolje'' u običnom, obiteljskom životu, ali ''ide prema gore'' u onom kriminalnom. Vrhunac ove serije je zapravo lepeza odličnih likova (i glumaca koji ih utjelovljuju) koji dolaze i odlaze iz sezone u sezonu te time održavaju svježinu serije. Također serija dobro tempira dramske momente i akciju tako da vas uvijek drži napetim. Za svaku preporuku.
Za kraj jedna parodija ''Family guya'' na Breaking bad i The Wire:
silkycoco @ 24.3.2013. 20:44
Nevjerojatno koliko je radnja u seriji ''spora'', a opet napeta i zanimljiva. Nemoguće je pogledati jednu epizodu jer taman kad se nešto počne događati, gotovo je. A prosječna epizoda traje 45 minuta...
Odlična serija, zaslužuje tu visoku ocjenu koju ima na imdb-u. Cranstonu je ovo uloga karijere, uopće zaboraviš na Hala iz Malcolma, recimo slično ko Duchovny u Californicationu.
I super su mi sprdnje na Skyler:

anchy84zd @ 5.7.2013. 21:10
Najbolja serija ikad! Zabavna, dinamična, napeta, ponekad surova i šokantna! Svaka sezona je bolja od prethodne, jedva čekam zadnje epizode! Walter White definitivno je jedan od najbolje osmišljenih likova u zadnjih nekoliko godina, zanimljivo je pratiti njegovu transformaciju iz običnog obiteljskog čovjeka u beskrupuloznog narko dilera.
Preporučam! 10/10
mia_xxx @ 9.8.2013. 20:18
..još jedan dan do skidanja..he he
david ds @ 11.8.2013. 18:49
napokon počinje zadnjih 8 epizoda :) jedva čekam :D šteta što završava nakon toga ali u drugu ruku bolje da završi efektno, da ima finale za pamćenje nego da se priča razvodni novim sezonama...sve je moguće na kraju serije, baš me zanima kakav ce rasplet imati.. Šta vi mislite forumaši kako bi serija mogla završiti? kako bi htjeli da završi?
sebulba @ 11.8.2013. 19:15
ako ima pravde walt bi trebao zavrsiti neslavno, zato jer je
postao pizda od covjeka.
mia_xxx @ 15.8.2013. 22:21
...gdje ti živiš?..NEMA PRAVDE..
sebulba @ 5.9.2013. 16:37
di ste ljudi? nema komentiranja a vec 4ep vani.primjerice ja sam cekao da izadju 4ep pa da krenem gledat. i tako ja pogledao to sto je izaslo dosad i nisam fasciniran nimalo. cini mi se da je sve krenilo u krivom smjeru i kraj mi ne mirise na dobro. pogotovo me ovaj jessi poceo zivcirat s svojim bediranjem. tako da su mi i dalje prve dvije sezone nenadjebive, a ovaj ostatak li la kad pogledam cijelu sliku.
shogun @ 5.9.2013. 21:07
pogledao sam prve tri epizode i takoder nisam bas fasciniran. Umjesto da stvari krenu u visoj brzini s obzirom da je ovo sami kraj serije, radnja se umrtvila i u nekim trenucima je pomalo dosadno. Nekako se bojim da kraj i nece biti toliko dobar, nije prvi put da se takvo nesto dogodilo odlicnim serijama. Prve 4 sezone su mi bile odlične, ali 5. stoji na klimavim nogama.
rosinante @ 12.9.2013. 12:44
odgledao sam prve tri sezone i moram se složit sa sebulbom..za sada su mi prve dvije sezone odlične, ali u trećoj počinje nekakav pad..nekako imam dojam da je sve postalo isforsirano..radnja predvidljiva i nategnuta..
uglavnom, sredinom 3. sezone serija je krenula na put prema dolje...nadam se da će se to promijeniti u 4.sezoni..
ladislav pajic @ 13.9.2013. 19:46
Jel zna neko kad izlazi sesta sezona ili je vec mozda izasla i ima li gdje da se skine i pogleda? Hvala
franorobert @ 14.9.2013. 11:08
@ladislav pajic, šeste sezone nema, samo nas ove godine očekuje nastavak pete sezone - od 8. epizode, pa nadalje. Deveta epizoda je emitirana 11. kolovoza, a zadnja epizoda i kraj serije nas očekuje 29. rujna
shogun @ 14.9.2013. 16:42
Odgledao sam 5. epizodu, još tri do kraja. Postalo je ultra napeto, jedva cekam slijedecu. Napokon su ubacili u višu brzinu sto se tice zadnje polusezone.