gorlock @ 18.1.2014. 21:44
Nego da uključimo malo u raspravu malo i domaću raju, ali i sve ostale ljubitelje hard/heavy rocka, metala... i općenito rocka
Kod mene ima "fildžan viška" možemo i o rocku sa ovih prostora
gorlock @ 18.1.2014. 21:48
gorlock @ 18.1.2014. 21:52
Ma iskreno sa našeg područja nema pravih rockera.
gorlock @ 18.1.2014. 22:02
Ma svejedno mi je za ove naše.
Najžešći hard rock trenutno na ovim prostorima svira Thompson. Njihova glazba itekako vuče na Maidene.
p.s. inače tvoje pismo vuče na riječko narječje ? "biš"
Jesi otuda?
gordan @ 18.1.2014. 22:10
Poslao sam ti već.... he,he.....
Što se tiče novca i dalje rado volontiram.
By the way koja ti je najdraža pjesma od Gunsa, jedna mora biti ?EDIT: al da pošalješ koji film na dvdu ne bi se ljutio
Gle, gorlock. Opis filma nije ovo što si nam poslao na mail -
Međutim fali Vam možda i ponajbolji, a po mom mišljenju najpoznatiji KING KONG iz 1976 godine sa odličnim Jeff Bridgesom i Jessicom Lange.
Film King Kong 1976 dobio je i svoj slabašni nastavak KING KONG 2 (King Kong živi) sa Lindom Hamilton poznatijom po ulozi Terminatorove majke Sarah."Mislim da film nije potrebno dodatno opisivati.
Film je, ne bi vjerovao, potrebno dodatno opisati :). .Pogledaj kako izgleda opis nekog filma na mojtv.hr-u. Znači, log line, nešto malo općenito o filmu, sinopsis, redatelj, scenaristi, glumci, zemlja produkcije, originalni naziv, godina objave... Ovo možeš okačiti svom mačku Jurici za rep 
gorlock @ 18.1.2014. 22:19
Gle @gordan ne da mi se.
Ako hoćeš da ti to sve napišem kao i za prethodna 2 filma koja sam Vam poslao, morat ćeš mi poslati neki film na dvd-u, recimo vidio sam u Konzumu već vrlo jeftino se prodaje od Stallonea Metak u (tvoju) Glavu
Ovako pričekat ću da ga uvrstite (King Konga 1976) pa ću onda komentirati.
Ionako me niste potpisali na prethodna 2 filma koja sam poslao, a lijepo sam se potpisao @gorlock
gordan @ 18.1.2014. 22:25
Ma poslat ću ti dvd. Idem kupiti u Konzum samo nam i dalje šalji opise. Nemoj biti lijen.
Ovaj za Herculesa je neprocjenjiv...
Ovo je Schwarzeneggerov prvi film i zasigurno nije nešto sa čime bi se pohvalio. Tada se Arnold još bavio bildanjem, a njegovo znanje američkog jezika bilo je oskudno sa izrazitim austrijskim naglaskom, što se zapravo jako dobro uklopilo u film. Njegovi ogromni mišići i njegov akcent zasigurno je nešto što se ne uklapa u New York. Gluma u filmu je stupidna, priča je aspurdna, a dijalozi kao da ih je pisalo predškolsko dijete. No film ima svoju čar.
gorlock @ 18.1.2014. 22:31
To nije moj rukopis ovo ovdje je ....nemoj mi sad podmetati ....ha ha ha .....

Nego kad pošalješ dvd onda ću pisati ozbiljnije.
gorlock @ 18.1.2014. 22:37
Evo bit ću tako dobar pa ću vam staviti i trailer (da ne morate tražiti)
PO PRVI PUTA - PREMIJERNO NA MOJTV - KING KONG 1976
naravno u Caffeu vijest uvijek dolazi prije 
gordan @ 18.1.2014. 22:37
Jedva čekam tvoje ozbiljnije tekstove 
gorlock @ 18.1.2014. 22:41
gordan @ 18.1.2014. 22:37
Jedva čekam tvoje ozbiljnije tekstove
A ja jedva čekam dvd (ove) da počnem ozbiljnije pisati recenzije filmova za tebe 
franz88 @ 18.1.2014. 23:19
hahaha uzivao sam od 44 do 46 stranice, povijest Rock and Rolla i ljubav između Flasha i Goriluka!

a sad u Konzum! : )
gorlock @ 18.1.2014. 23:38
He,heh, ma ne mora osobno ići može i preko interneta naručiti samo 19,99 kn
Metak u glavu (u Konzumu)
Usput jel znate zašto @gordan kad ide u Konzum nosi pušku? Zato što na vratima piše "vuci"

franz88 @ 18.1.2014. 23:45
U Konzumu!
P.S. Svaka slicnost s stvarnim osobama ili ustanovama je posve slucajna..
heheh : )

gorlock @ 20.1.2014. 6:16
Dobro jutro

Tko može evo odmah na uranak Winnetou na HRT 3.
silkycoco @ 21.1.2014. 9:43
Vidjeh da je danas dan zagrljaja. Evo svima šaljem:

cala @ 26.1.2014. 17:54
što se tiče europskog rukometnog prvenstva....ha ha...nikada mi Francuska nije bila draža...što se nas tiče,nema veze,četvrti smo,i to je uspjeh,ali ovo kako Francuzi trpaju Dancima pred 14 000 njihovih gledatelja...neprocjenjivo
gorlock @ 27.1.2014. 19:53
Koliko su pojedinci zadrti govori i činjenica da ovaj portal u svojoj arhivi filmova još uvijek nema film KING KONG 1976 u kojem je primjerice Jessica Lange ostvarila svoju prvu ulogu.
A taj film nije u arhivi samo zato što @grozdan ne želi uvrstiti meni u inat jer sam ga ja predložio.
Toliko o profesionalnosti !
gorlock @ 27.1.2014. 21:05
Evo jedne hard/heavy zanimljivosti.
Ovogodišnji Rock Am Ring festival - svoje nastupe potvrdili su već Iron Maiden i Metallica.
Pogledajte tko još nastupa.
gorlock @ 27.1.2014. 21:15
Za ove koji lupaju TD-ove , poslastica za Valentinovo
Ljubavni dernek NA DAN ZALJUBLJENIH Halid Bešlić u Osijeku
požurite jer karata ima i bit će ih i na sam dan koncerta, vjerovatno će ih na samo Valentinovo prodavati po sistemu 1 plus 1 gratis (naravno podrazumijeva se ako idu muško i žensko
)