auran @ 1.12.2013. 0:24
Predlažem da se držimo tema o filmu i ne skrećemo u političke vode jer to nikada ne ispadne dobro. Ovaj referendum je uspio podijeliti građane RH i to je dovoljno loše. Mislim da je u ovom trenutku najvažnije ono što nas spaja i ujedinjuje, stoga se nemojmo bar ovdje prepucavati po političkoj osnovi. Neka ovaj portal bude i ostane oaza mira za sve članove i forumaše koji vole film i uživaju dijeliti dojmove jedni s drugima. Laku noć svima.
gorlock @ 1.12.2013. 10:08
Živio @auran, umjesto kave - uzdravlje

prijedlog usvojen što se mene tiče
gorlock @ 1.12.2013. 10:25
Da nažalost, ode jedan dobar glumac, ali sa stilom.
Kad bih mogao birati svoj kraj, želio bih otići upravo tako (ali ne baš tako rano, tamo negdje u 80-toj, možda do tada i skupim za Porschea).
R.I.P.
auran @ 1.12.2013. 11:11
Ne mogu vjerovati da je stvarno poginuo Paul Walker.
Evo sada sam vidio da su i na ovom portalu objavili članak o njegovoj smrti. Tužna vijest kao kad je umrla Brittany Murphy. Na žalost i on se pridružio Jamesu Deenu, Natalie Wood, Brandonu Leeju, Eni Begović, Heathu Ledgeru, Toši Proeskom, Brittany Murphy i Dolores Lambaši koji su također tragično skončali svoje mlade živote. Brzi i žestoki otišao je brzo i žestoko u legendu. Počivao u miru Paule Walkeru.
cala @ 1.12.2013. 15:29
@aurane prijatelju,slažem se,politiku ne treba dovoditi ovdje,ali opet s druge strane,to što kažeš oaza mira,ipak mi je interesantnije kad se ovdje na portalu dešava neka rasprava,pa se malo i poriječkamo...znaš u tom smislu sam stavio onaj post,nije bilo zle namjere.ma ko hebe politiku...;)
auran @ 1.12.2013. 17:23
Živio Cala prijatelju! Nitko ti ništa ne zamjera Cala niti mislim da si imao ikakve loše namjere, nego ne bih želio da se i mi ovdje na ovom portalu podijelimo kao što je slučaj s cijelom zemljom i prepucavamo na osnovu toga tko što misli i tko se s kime slaže ili ne slaže. Strah me da bismo se i mi ovdje svrstali u dva tabora, ukopali se u rovove svojih uvjerenja i branili ih svim sredstvima, a zapravo ne bismo stigli nigdje već bismo zaglibili u pat poziciji poput one iz Prvog svjetskog rata na rijekama Somme-i i Verdunu.
Izašao sam na referendum, ali vam neću otkriti kako sam glasovao.
Cala slažem se s tobom da se 48 milijuna kuna utrošenih na referendum moglo potrošiti na mnogo korisniji način tim više kada znamo da nam država nema novca i koliki ljudi trebaju pomoć. Ne želim ikoga sprečavati u bilo čemu stoga ako tko hoće povesti diskusiju o temi referenduma ili bilo kojoj drugoj političkoj temi slobodno neka ju povede.
Živjeli ljudovi, uživajte, veselite se i činite ono što vas nadahnjuje!
Seeee yaaaa amigosssss!
gorlock @ 1.12.2013. 18:21
@cockroach ta druga slika je stara otprilike 12 godina, a ovaj video koji ja stavljam je star skoro godinu dana - bilo kako bilo Axl je bio i ostao najbolji frontman svih vremena.
Nebitno kako izgleda, čovjek je živuća legenda.
gorlock @ 1.12.2013. 18:56
Ma nebitno mi je iz koje je godine, ja sam mislio da je iz ovog doba
gorlock @ 1.12.2013. 18:59
A slika sa žutom kabanicom je sa Rock In Rio festivala 2011.
I unatoč prolomu oblaka u nemogućim uvjetima koncert je održan i išao je uživo preko interneta
gorlock @ 1.12.2013. 19:02
U ovom videu vidljivo je da je pozornica bila pretvorena u močvaru, a kiša nije prestajala -
gorlock @ 1.12.2013. 21:34
Ma dobro je da si ovo sve pobrisao @gordane, ne treba nam ovdje barem!
Hvala.
Ove godine i ja jedva čekam Svetog Nikolu
Metallica 3 D u Cinestaru od 05.12.
gorlock @ 1.12.2013. 21:40
Posljednja slika Paula Walkera prije smrti (prema nekim internet portalima)

gorlock @ 3.12.2013. 19:23
Nedavno je izašao DVD 2CELLOS Live at Arena Zagreb
2CELLOS - Luka Šulić i Stjepan Hauser, večeras i sutra nastupaju u kultnom Madison Square Gardenu u New Yorku, u sklopu svjetske turneje Sir Eltona Johna gdje sa svojim aranžmanima otvaraju njegove koncert.
Evo kako to izgleda:
aya @ 3.12.2013. 23:11
Mogli bi ovaj topic preimenovat u npr. Gorlockovo glazbeno tlačenje naroda.
gorlock @ 4.12.2013. 6:54
@aya, ako aludiraš na postavljene video zapise Guns N Roses, to je bila rasprava na temu izgleda Axla sa rorschach @ .
A što se tiče 2cellosa - ne mogu vjerovati da to nikoga ne zanima. Ja osobno sam ponosan na naše dečke koji su uspjeli, koji su svjetski popularni i sad su na turneji o kojoj sam Vas informirao.
Baš što se tiče tebe mislio sam da će ti to biti zanimljiva vijest (mislio sam da je tebi drag heavy metal).
Uostalom nitko ti ne brani da i sama staviš neku takovu vijest ili barem svoj komentar vezano za to.
Neću valjda informirati ljude o ne znam nastupu Halida Bešlića u Slavonskom Brodu ?
aya @ 4.12.2013. 11:13
@ gorlo - naravno da mislim na Axla i MPT, za koje vidiš po reakcijama, da ne izazivaju baš preveliko oduševljenje kod svekolikog pučanstva (članova portala), a ti ga onda baš odlučiš prkositi.
Znaš da volim i 2cellos i heavy metal, ali brate mili, sam si nazvao topic Caffe, pa smiri malo doživljaj sa glazbenim clipovima, samo to. No hard feelings. 
franz88 @ 4.12.2013. 17:44

od sada pocinjem s strajkom glađu! kao mirni prosvjed protiv NEPRAVDE!
moj racun je s danasnjim danom i dalje blokiran - sluzbeno, Racun nije aktiviran - dakle ne mogu pristupiti svom originalnom ( franz, clanski broj 838) stoga se moram sluziti s ovim zamjenskim! - franz88
kad ce flash gordon to popraviti, pa se franz vratiti iz egzila!?
U strajku - von franz
auran @ 4.12.2013. 19:08
Uz tebe smo Franz! Protiv nepravde i nevolje ljute! Drži se kolega! Ej, a zašto ti je originalni korisnički račun uopće blokiran?