gorlock @ 12.2.2009. 22:27
Pogledati do kraja. Pa bute mi rekli tko je tu lav, a tko govedina.
gor
Vrlo zanimljiv video, ako si htjeo slikovito objasniti na što liči ova tema uspio si prijatelju. Bravo Gor !
E sad tko je su lavovi, a tko goveda ? Nešto je gordan (flesh) spominjao govedinu, pitam se na koga je mislio. Možda bi on mogao ponuditi odgovor?
p.s. je li tko uočio pravopisnu "griješku" ?
gorlock @ 12.2.2009. 22:37
11.2.2009 23:11
Moram te izvjestiti franz je otišao spavati, čuli smo se skype-om !
gorlock
A kako ste se to čuli sa Skype-om, na walky talky?
Piše ti sve u priručniku, ako ne znaš gdje je pitaj informacije, ako pak opet ne znaš pitaj si informacije jer oni daju takove informacije, i ako ih uspiješ pronaći onda ih pitaj gdje se u korisničkom priručniku nalaze upute za skype, e sad pazi da se pravilno izraziš jer ako im ne naglasiš da je skype onaj način komunikacije, mogli bi te uputiti samom sebi tj. tebi budući ti tražiš skype a ti si zapravo taj, pa ako se pronađeš, pazi da se ne zagubiš u moru informacija koje će ti opet dati informacije, ako ih nađeš........ i pazi da se pravilno odraziš, tj izraziš jer ako bi se odrazio tko zna kako, možda u zrcalu iliti ogledalu, špiglu a možeš vidjeti odraz i u primjer vodi ili slično, ovo ti je ujedno odgovor i na tvoj video, jesi se zasitio ? ....... E sad opet ako ne znaš koji video, pa pitaj informacije, jer oni daju takove informacije i ako ih ne uspiješ naći pitaj informacije (pogađaš već)
Lijep pozdrav skype !

buzdovan @ 12.2.2009. 22:52
Vrlo zanimljiv video, ako si htjeo slikovito objasniti na što liči ova tema uspio si prijatelju. Bravo Gor !
E sad tko je su lavovi, a tko goveda ? Nešto je gordan (flesh) spominjao govedinu, pitam se na koga je mislio. Možda bi on mogao ponuditi odgovor?
p.s. je li tko uočio pravopisnu "griješku" ?
gorlock
Ako misliš na svoj komentar, imaš ih desetak...
gorlock @ 12.2.2009. 22:55
Uh, trudio sam se, ali nisam!
Težak je izbor između toliko vozača autobusa, bagerista, pica majstora, ratnih profitera i ostalih ćelavih imbecila...
buzdovan
dr. buzdreku ostali ste mi dužni odgovor, na koga točno mislite ?
gorlock @ 12.2.2009. 23:17
Froni nikad ni dosadno! Uvik ih ima najmanje dvojica, a digod ih ima i puno više u njegovoj glavi... i svi govore u isti glas!
crna_guja
Evo da te i ja naučim jednu brojalicu, pusti je doktoru samo pazi da te ne iskoristi poslije, ipak si ti još dite !
crna_guja @ 12.2.2009. 23:42
Evo da te i ja naučim jednu brojalicu, pusti je doktoru samo pazi da te ne iskoristi poslije, ipak si ti još dite !
gorlock
Ovo je nešto prestrašno i nije za moj dječji nevini mozak! 
gorlock @ 12.2.2009. 23:43
crna_guja
Sumnjam da je nevin kad te dr. buzdrek hebe u zdrav mozak !
franz @ 12.2.2009. 23:49
crna_guja
.. možda ti je nešto drugo nevino, ali tvoj mozak nije sigurno, barem smo vidili iz prijašnjih komentara tvojih jel!
von franz
crna_guja @ 13.2.2009. 9:48
Sumnjam da je nevin kad te dr. buzdrek hebe u zdrav mozak !
gorlock
Eh Goriluče, moj je zdrav i upotrebljavan! Koliko vidim tvoj (mozak) je još nov novcat, nisi ga ni iz celofana izvadio!
Da jesi, vidio bi da si ti ovdje na portalu jedini na sve četiri i da te mnogi
u nov novac mozgić!
gorlock @ 13.2.2009. 20:01
.....ma ne zamjeram niti njoj ni bilo kome, uostalom mnogi ne znaju kad je kraj pa nek izvole, ponekad se toliko ismijem da ne mogu ne odoliti uključiti se u nekakovu (bolesnu ) raspravu. Ovdje više zaista ne vidim potrebu za bilo kakvim replikama.
Da im zamjeram više ne bi bili na listi mojih prijatelja, prvi valjda koji nešto zamjera je "skype" koji se ispisao sam sa moje liste, neka je ali ako i poželi opet biti mi prijatelj, rado ću ga prihvatiti.
crna_guja @ 13.2.2009. 21:22
Da je naslov teme "Prdionica", vjerojatno bi nas štipalo za oči!
S obzirom da je "Svađaonica", onda štipa za uši!
Ništa logičnije!
Zato, priviknite sa na tematiku! idemo dalje dolje!!
franz @ 13.2.2009. 21:30
.. ako ovako nastavimo možda bi mogli i osvojiti guiness rekord u svađaonici??
franz
iq_80 @ 14.2.2009. 8:01
A da nacrtamo veliki krug? Onako u obliku trokuta. Ma, znaš na što mislim!
Pliiiiiz!
crna_guja @ 14.2.2009. 13:33
Buzdi, ma daj!
već je Valentinovo, a ti još nisi otvorio Jebalnicu!
Pa znaš da nekima nije lako....