buzdovan @ 11.2.2009. 22:29
..znaš konjušaru moj nisi mi više zanimljiv, a ni smiješan!
pa ču te lijepo pozdraviti i za kraj - bilo bi me stid kad bih imao bruta buzdovana, tebe i koga sam već naveo u svojoj ekipi! izuzev gorlocka i arnol, oni ostaju u ekipi!
ne bi se nikad s vama vozio u istom vagonu, jer nevozimo istom stranom očigledno!
lijepi pozdrav, bilo je zanimljivo zahebavati se na vaš račun, a vaše uvrede shvačem kao komplimente s obzirom da dolaze od niže inteligentnih bića!! i to je to!!
gute nacht und am besten
uber alles fur kroatien
von franz
franz
Daj ne lupetaj! U istom vagonu!?
Ne budi preglasan, probudit ćeš te krave i konje oko sebe...
Odoh sad čistiti kupaonu, izbljuvao sam se po pločicama, a zasrao sam podosta i dasku čitajući ove tvoje komentare!
Uh, nestat će mi Peptorana i Gastala...
gordan @ 11.2.2009. 22:33
..znaš konjušaru moj nisi mi više zanimljiv, a ni smiješan!
pa ču te lijepo pozdraviti i za kraj - bilo bi me stid kad bih imao bruta buzdovana, tebe i koga sam već naveo u svojoj ekipi! izuzev gorlocka i arnol, oni ostaju u ekipi!
ne bi se nikad s vama vozio u istom vagonu, jer nevozimo istom stranom očigledno!
lijepi pozdrav, bilo je zanimljivo zahebavati se na vaš račun, a vaše uvrede shvačem kao komplimente s obzirom da dolaze od niže inteligentnih bića!! i to je to!!
gute nacht und am besten
uber alles fur kroatien
von franz
franz
Drago mi je da shvačeš. Drago mi je i da si se dobro zahebavao, iako nisam točno shvatio gdje.
Pozdravi Alisu i bijelog zeca.
Šunste grizung
von Gordan
Svađaonica rules... jbte... mi lajk

franz @ 11.2.2009. 22:38
.. dvorska ludo, brute buzdovane, na tebe je besmisleno trošiti riječi, već sam previše napisao, ali hvala na još jednom komplimentu!
pozdrav
franz
franz @ 11.2.2009. 22:39
Drago mi je da shvačeš. Drago mi je i da si se dobro zahebavao, iako nisam točno shvatio gdje.
Pozdravi Alisu i bijelog zeca.
Šunste grizung
von Gordan

gordan
.. to "shvačeš" sam namijerno napisao da ti odvratim pozornost i nisam niti očekivao da odmah shvatiš, bio sam dovoljno jasan!
franz
buzdovan @ 11.2.2009. 22:41
Vrlo odmjeren komentar franz, posebno završnica 
Dr. buzdek ti si mi još ostao dužan odgovor na pitanje s prijašnje teme podsjećam:
Ja se ne mogu trenutno nikoga sjetiti...

189Broj postova:
Registrirani korisnik
buzdovanJESI LI SE MOŽDA SJETIO DO SADA ?
gorlock
Uh, trudio sam se, ali nisam!
Težak je izbor između toliko vozača autobusa, bagerista, pica majstora, ratnih profitera i ostalih ćelavih imbecila...
gorlock @ 11.2.2009. 22:43
Uh, trudio sam se, ali nisam!
Težak je izbor između toliko vozača autobusa, bagerista, pica majstora, ratnih profitera i ostalih ćelavih imbecila...
buzdovan
Budi malo određeniji, na koga točno misliš !?
Tko su ti koje si naveo, gukni sada kukavico ?
gordan @ 11.2.2009. 22:46
.. to "shvačeš" sam namijerno napisao da ti odvratim pozornost i nisam niti očekivao da odmah shvatiš, bio sam dovoljno jasan!
franz
franz
Da li si i
namijerno namjerno napisao, i nisi očekivao da odmah shvatim?
Entšuldige, ih feršte niht.
Šunste grizung
von Gordan

gorlock @ 11.2.2009. 22:50
Da li si i namijerno namjerno napisao, i nisi očekivao da odmah shvatim?
Entšuldige, ih feršte niht.
Šunste grizung
von Gordan
gordan
Moram te izvjestiti franz je otišao spavati, čuli smo se skype-om !
A idem i ja samo da vidim hoće li dr.buzdek odgovoriti ?
gorlock @ 11.2.2009. 22:56
Daj ne lupetaj! U istom vagonu!?
Ne budi preglasan, probudit ćeš te krave i konje oko sebe...
Odoh sad čistiti kupaonu, izbljuvao sam se po pločicama, a zasrao sam podosta i dasku čitajući ove tvoje komentare!
Uh, nestat će mi Peptorana i Gastala...
buzdovan
Preporuka: radije nemoj čitati nego da ti ne daj Bože pozlije i pukne ti čir !
Ne bih mogao zaspati odmah u prvih 5 minuta.
Lijep pozdrav ekipo !
gordan @ 11.2.2009. 23:43
Još samo jedna mudra misao za kraj.
Kaj buš od bika neg govedina.
Šunste grizung
von Gordan

gor @ 12.2.2009. 0:37
Pogledati do kraja. Pa bute mi rekli tko je tu lav, a tko govedina.
franz @ 12.2.2009. 14:47
Arnol
.. hm ako nekog kralj mora slušati onda mora svoju kraljicu! ona želi znači čarobnjaka -ma to ću biti ja, stvorim sve za nju, dobro to je riješeno, ona je i dobra vila, to je riješeno, e sad ono najteže!
koga od troice poslati po zlu vješticu??
.. ako pošaljem dvorsku ludu on će mi još štrumfetu dovući!! ne on
.. ako pošaljem konjušara, poznavajuči njega i njegove simpatije, još bi dovukao neku mušku vješticu!! ne, ne on nikako!
.. ah pa da ministar!
. slušaj kralja, imaš zadatak, moraš pronači zlu vješticu !
kaiser franz
buzdovan @ 12.2.2009. 15:05
.. hm ako nekog kralj mora slušati onda mora svoju kraljicu! ona želi znači čarobnjaka -ma to ću biti ja, stvorim sve za nju, dobro to je riješeno, ona je i dobra vila, to je riješeno, e sad ono najteže!
koga od troice poslati po zlu vješticu??
.. ako pošaljem dvorsku ludu on će mi još štrumfetu dovući!! ne on
.. ako pošaljem konjušara, poznavajuči njega i njegove simpatije, još bi dovukao neku mušku vješticu!! ne, ne on nikako!
.. ah pa da ministar!
. slušaj kralja, imaš zadatak, moraš pronači zlu vješticu !
kaiser franz
franz
Franz, legendo!
Pa, taj tulum u tvojoj glavi traje bez prestanka...
crna_guja @ 12.2.2009. 15:31
Franz, legendo!
Pa, taj tulum u tvojoj glavi traje bez prestanka...
buzdovan

Froni nikad ni dosadno! Uvik ih ima najmanje dvojica, a digod ih ima i puno više u njegovoj glavi... i svi govore u isti glas!
franz @ 12.2.2009. 18:16

Froni nikad ni dosadno! Uvik ih ima najmanje dvojica, a digod ih ima i puno više u njegovoj glavi... i svi govore u isti glas!
crna_guja
.. ja pokažem mali prst, a vi se odmah pokidate kao hijene, a je vas teško navući na tanak led!
.. stvarno ste "biseri"
.. ja sam taj koji se smije
zbilja ste smiješni!!
von franz