gorlock @ 11.2.2009. 21:00
Dugo nismo pjevali, ajmo sad malo zapivat hrvatski narode.........
UPS ZABORAVIO SAM: UPOZORENJE - NEKI DIJELOVI OVOG SPOTA MOGU SADRŽAVATI UVREDLJIVE SADRŽAJE ZA NEKOGA PA GLEDATE NA VLASTITU ODGOVORNOST
gordan @ 11.2.2009. 21:02
.. ee sad dok flash gordon odgovori ja mogu 10 kila kokica ispurkat!
.. a sta je čovjek brz, sta kad bi bio kod ok koralčića, dvoboj u podne, pa tebe bi izrešetali kao švicarski sir koliko si brz
.. ili si na putu službenom opet?! hmm ,
am besten
von
franz
franz
Ej, Francek, pa ja radim i sada. Ne čekam kao zapeta puška na tvoj odgovor, možda i zato jer ne očekujem ništa smisleno od tebe. Nego, idem se ja probati našaliti malo na račun tvog nicka, to mora biti smiješno, a i zahtjevno je za smislit tako nešto. Recimo, Franz Posranz, hihihihihihihihi. Mijenjaj gaće Francek, ova fora ti je sigurno istisnula malo piške.
Šunste grizung
von Gordan
Svađaonica rules... jbte... mi lajk

franz @ 11.2.2009. 21:13
Ej, Francek, pa ja radim i sada. Ne čekam kao zapeta puška na tvoj odgovor, možda i zato jer ne očekujem ništa smisleno od tebe. Nego, idem se ja probati našaliti malo na račun tvog nicka, to mora biti smiješno, a i zahtjevno je za smislit tako nešto. Recimo, Franz Posranz, hihihihihihihihi. Mijenjaj gaće Francek, ova fora ti je sigurno istisnula malo piške.
Šunste grizung
von Gordan

gordan
.. PROGLAS KRALJA!!! ACHTUNG ACHTUNG!!
dana 11.02. A.D, Kralj Franz objavljuje:
.. dvorska luda će biti brut buzdovan!!
.. konjušar i vidovnjak je flash gordon!
.. gorlock ministar kulture, jer kralj voli pjesme MPT.
... a kraljica je Arnol..
ODLUKA STUPA NA SNAGU ODMAH!!!
PO KRALJEVOJ ŽELJI I ZAPOVJEDI!
VAŠ KAISER - franz
gorlock @ 11.2.2009. 21:13
To Goriluk care, daj malo žvaljavog Tupsona u eter. Kad je bal...
Idemoo daljeeee....
Šunste grizung
von Gordan
gordan
još dalje.......... dokuda ?
franz kralj, a ja car zanimljivo !
gorlock @ 11.2.2009. 21:15
.. PROGLAS KRALJA!!! ACHTUNG ACHTUNG!!
dana 11.02. A.D, Kralj Franz objavljuje:
.. dvorska luda će biti brut buzdovan!!
.. konjušar i vidovnjak je flash gordon!
.. gorlock ministar kulture, jer kralj voli pjesme MPT.
... a kraljica je Arnol..
ODLUKA STUPA NA SNAGU ODMAH!!!
PO KRALJEVOJ ŽELJI I ZAPOVJEDI!
VAŠ KAISER - franz
franz
franz ne znam, moram razmislit, tvoj ministar kulture ili gordanov car ?
franz @ 11.2.2009. 21:16
još dalje.......... dokuda ?
franz kralj, a ja car zanimljivo !
gorlock
.. aloooo ti si ministar, a ne car?? pusti ti mog konjušara na miru!! jasno?
franz
gorlock @ 11.2.2009. 21:18
.. aloooo ti si ministar, a ne car?? pusti ti mog konjušara na miru!! jasno?
franz
franz
Pa dobro bolje kraljev ministar, nego konjušarev car, a što ako on ne pristane i proglasi svoju carevinu na čelu samnom carom ?
franz @ 11.2.2009. 21:21
.. e pa poslat ću svoju dvorsku ludu na vas, pa će vas on u ime kralja dotuć, bolje vam je da nestvarate revoluciju!!
.. slušaj imate dobre biznise, a šta fali biti ministar? a on konjušar?
nego nezaboravite da razgovarate s kraljem, i pazite na ponašanje, mogli bi vi peći uštipke za promjenu!! jel to jasno?
kralj franz
gorlock @ 11.2.2009. 21:28
.. e pa poslat ću svoju dvorsku ludu na vas, pa će vas on u ime kralja dotuć, bolje vam je da nestvarate revoluciju!!
nego nezaboravite da razgovarate s kraljem, i pazite na ponašanje, mogli bi vi peći uštipke za promjenu!! jel to jasno?
kralj franz
franz
Kralju pričekajmo da se i oni izjasne a do tada zapjevajmo.......
Tražili ste gledajte !
gordan @ 11.2.2009. 21:31
kralj franz
franz
Hrvati snimaju loše humoristične serije, a ovakav biser troši svoje vrijeme piskarajući na forumu mojtv.hr portala. Franz,
ovo vrijedi milijune. Stevo Cvikić će provesti besanu noć smišljajući kako da te oženi za ovaj skript. Svilan već bjesomučno traži tvoj broj kako bi te angažirao u najboljem hrvatskom šou "Nad lipom". Pred tobom je svijetla budućnost. Još ćeš ti škole završit!
Jedva čekam da te vidim kako ponosno hodaš po korzu, dok ti nisko čelo para zrak, a iz džepova viri šuška. Go, Franz.
Šunste grizung
von Gordan

franz @ 11.2.2009. 21:37
Hrvati snimaju loše humoristične serije, a ovakav biser troši svoje vrijeme piskarajući na forumu mojtv.hr portala. Franz, ovo vrijedi milijune. Stevo Cvikić će provesti besanu noć smišljajući kako da te oženi za ovaj skript. Svilan već bjesomučno traži tvoj broj kako bi te angažirao u najboljem hrvatskom šou "Nad lipom". Pred tobom je svijetla budućnost. Još ćeš ti škole završit!
Jedva čekam da te vidim kako ponosno hodaš po korzu, dok ti nisko čelo para zrak, a iz džepova viri šuška. Go, Franz.
Šunste grizung
von Gordan Svađaonica rules... jbte... mi lajk

gordan
.. gorlock dobar si ministar, ali jel vidiš kako se ulizuje svom kralju! na primjeru mog konjušara! ma znao sam ja, a nisam bezveze kralj da je on prava momčina, koja zna di pripada, vidiš kako tepa svom kralju, jesam ti ja rekao kako je moj flash gordon vidovit!
unaprijedit ću ja njega, da da, e još samo da nije zaljubljen u mene, a šta možeš!
kaiser franz
gordan @ 11.2.2009. 21:40
Jebote, Franz, zakon si.
Još nisam čuo da nekom laska kad mu kažeš da jedva čekaš vidjeti ga kako niskim čelom para zrak dok hoda.
Baš mi je žao što sam mislio da si glup.
Šunste grizung
von Gordan

franz @ 11.2.2009. 21:44
Jebote, Franz, zakon si.
Još nisam čuo da nekom laska kad mu kažeš da jedva čekaš vidjeti ga kako niskim čelom para zrak dok hoda.
Baš mi je žao što sam mislio da si glup.
Šunste grizung
von Gordan

gordan
.. ej mali!! pazi kako se razgovaraš s kraljem, mogao bi guliti krumpire u kuhinji , znaš ili da imaš problema s mojom dvorskom ludom!, nego ako sam ti dao povjerenje i funkciju konjušara u kraljevstvu to neznači da sad možeš kako hočeš! to možeš tamo s nekim drugim ali s kraljem ne ne! samo fino!
.. ajde skuhaj jedan čaj!! iš iš sad..
kaiser franz
franz @ 11.2.2009. 21:49
Hrvati snimaju loše humoristične serije, a ovakav biser troši svoje vrijeme piskarajući na forumu mojtv.hr portala. Franz, ovo vrijedi milijune. Stevo Cvikić će provesti besanu noć smišljajući kako da te oženi za ovaj skript. Svilan već bjesomučno traži tvoj broj kako bi te angažirao u najboljem hrvatskom šou "Nad lipom". Pred tobom je svijetla budućnost. Još ćeš ti škole završit!
Šunste grizung

gordan
.. moram mu samo još pojasniti, neznam jel otišao po čaj ali ok, vidi flash gordon, a nezanima mene love imam ja i previše,, ma nebrini ja ostajem ovdje na portalu i dovlačit ću nove - korisnike ma besplatno na ovaj portal tako konjušaru nebrini, ma ova stranica če biti poznata van granica ma i svemira!!
to ti kaiser franz veli
kaiser franz
franz @ 11.2.2009. 21:58
. pa dobro di je taj čaj kao da je u kinu odjahao po njega!!?????
kaiser franz
gordan @ 11.2.2009. 22:00
.. moram mu samo još pojasniti, neznam jel otišao po čaj ali ok, vidi flash gordon, a nezanima mene love imam ja i previše,, ma nebrini ja ostajem ovdje na portalu i dovlačit ću nove - korisnike ma besplatno na ovaj portal tako konjušaru nebrini, ma ova stranica če biti poznata van granica ma i svemira!!
to ti kaiser franz veli
kaiser franz
franz
Franz, sve smo shvatili. Naravno da imaš novaca. Da nemaš, nikad ne bi završio srednju školu. Zapravo, ne bih se čudio ni da imaš fakultetsku diplomu

.
Šunste grizung
von Gordan

franz @ 11.2.2009. 22:19
Franz, sve smo shvatili. Naravno da imaš novaca. Da nemaš, nikad ne bi završio srednju školu. Zapravo, ne bih se čudio ni da imaš fakultetsku diplomu 
.
Šunste grizung

gordan
..znaš konjušaru moj nisi mi više zanimljiv, a ni smiješan!
pa ču te lijepo pozdraviti i za kraj - bilo bi me stid kad bih imao bruta buzdovana, tebe i koga sam već naveo u svojoj ekipi! izuzev gorlocka i arnol, oni ostaju u ekipi!
ne bi se nikad s vama vozio u istom vagonu, jer nevozimo istom stranom očigledno!
lijepi pozdrav, bilo je zanimljivo zahebavati se na vaš račun, a vaše uvrede shvačem kao komplimente s obzirom da dolaze od niže inteligentnih bića!! i to je to!!
gute nacht und am besten
uber alles fur kroatien
von franz
gorlock @ 11.2.2009. 22:26
..znaš konjušaru moj nisi mi više zanimljiv, a ni smiješan!
pa ču te lijepo pozdraviti i za kraj - bilo bi me stid kad bih imao bruta buzdovana, tebe i koga sam već naveo u svojoj ekipi! izuzev gorlocka i arnol, oni ostaju u ekipi!
ne bi se nikad s vama vozio u istom vagonu, jer nevozimo istom stranom očigledno!
lijepi pozdrav, bilo je zanimljivo zahebavati se na vaš račun, a vaše uvrede shvačem kao komplimente s obzirom da dolaze od niže inteligentnih bića!! i to je to!!
gute nacht und am besten
uber alles fur kroatien
von franz
franz
Vrlo odmjeren komentar franz, posebno završnica 
Dr. buzdek ti si mi još ostao dužan odgovor na pitanje s prijašnje teme podsjećam:
Jedno pitanje za Vas istomišljenike, budući miješate ,politiku i sport ! Ima li po Vama (jer po Vašim komentarima očigledno nema) netko u HDZ-u tko po Vama zaslužuje pohvalu ?
gorlock
Ja se ne mogu trenutno nikoga sjetiti...
![buzdovan]()
189Broj postova:
Registrirani korisnik
buzdovanJESI LI SE MOŽDA SJETIO DO SADA ?