@jovil, nemoj se opustiti i molim te, ne sudjeluj više na ovom forumu! Dosadan si, naporan, netrpljiv...
Klasični provokator koji uleti s nekakvim misaonim nebulozama pa onda kasnije pojašnjava što je u biti želio kazati, proziva one koji mu repliciraju, stvara lošu atmosferu, ne drži se teme, siluje zdrav razum, izgubljen je u prostoru, vremenu i svim postojećim dimenzijama.
Prvo Goran Milić pa malo Andrija Hebrang, zatim Vrdoljak... Daj ubaci malo i Kosoricu, Lepu Brenu, zvijezdu petokraku, nekoliko jazavaca i obavezno Marka Perkovića Thompsona!

Sad ti opet doletiš, napišeš da si iznenađen, uvrijeđen, zbunjen, bla, bla, ser, kenj, a onda ja napišem da sam se samo šalio i da nisam mislio ništa loše. Kažem ti da se opustiš i ne shvatiš sve ovo osobno...
buzdovan
Dragi ravnatelju baš me interesira tko provocira?.Kajem se što sam komentirao u negativi Vašeg omiljenog novinara.
Krajnosti, proklete krajnosti.U ovoj zemlji sve je "crno-bijeli" svijet:
-Zagorac ili Dalmatinac?,
-Dinamovac ili Hajdukovac?
-Ljevičar(Titoist, komunjara, sdp-ovac) ili desničar(Tuđmanovac,ustaša,hdz-ovac)
Mora postojati nešto između i zbog tog mog traganja i komentiranja u stilu "nešto između" uvijek ostanem neshvaćen.
Ka što bi reka Jura Stublić s početka karijere "JA SAM NEPRILAGOĐEN".