Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Poštujem ovaj sajt

1 2
    0 1

jovil @ 29.6.2010. 21:02

Nakon objave članka o Joranu Gmiliću zaista sam počeo da poštujem ovaj sat.Shvatili ste da moja upotrijebljena riječ "marš" u naslovu članka "o hitnoj mjeri odlaska u mirovinu novinara HRT-a Jorana Gmilića" nema nikakve zle namjere prema olinjalom novinaru-ekavičaru, već samo govori o "apsurdnosti zbilje" u kojoj ovaj g-din-bivši titov pionir-pravi jugoslaven-idealna kombinacija-Hrvat sa mjestom boravka u BG-ma opći ideal, već godinama vodi nedjeljni dnevnik u 1930h i sa užasno lošim i stotinjak riječi španjolskog proputa cijeli svijet sa veoma skupim, a vrlo loše odrađenim safary-dokumentarcima po raznim svjetskim destinacijama.

Zaa kraj- krajnji dokaz da nije bilo zle radnje pema Joranu  je moja samilost prema Joranu i njegovoj traumi života u ZG-u.

1 0

aya @ 29.6.2010. 21:15

Re: jovil

Gle, ti očito Gorana Milića nemreš živog smislit', to je jasno. O tome zašto nije objavio vijest o bombi u Bugojnu ne bih ulazila...

Međutim, reći da je Milić loš novinar, da su mu dokumentarci loše odrađeni i što si sve nadrobio, navodi me na pomisao da ti je dotični ili trošio ženu ili tako nešto Innocent.

0 1

jovil @ 4.7.2010. 18:10
    skoro sam se logiro na ovaj sajt, komentiro nekoliko filmova, kritiziro rad jednog novinara HRT-a, koji je odveć pred mirovinom(Joran je tu oko 65-te), a već sam napadnut od jednog matorog člana portala( ustvari ON-A pretežito drobi kroz svoje postove).Da se ne naljute Zagrepčani ovo podcjenjivanje (veli "drobio" sam) podjeća na negativne pojave u Purgerskoj skupini(razmaženost i nevaspitanje).
    0 0

buzdovan @ 4.7.2010. 20:17
    @jovil, na čemu si ti!?   Laughing
    0 1

jovil @ 5.7.2010. 15:02
    Po broju postova se zaključuje da je riječ o starom forumašu ovog sajta, aj ja sam doista noviji i nakon ovog nasrtaja na mene (optužba na  moj račun, i to teška optužba).....Izvinjenje od mene što sam uznemirio stare forumaše i neću se više javljati, ali ja imam pravo ući na ovaj sajt i gledati tv raspored na kabelskoj tv i davati ocjene za filmove.
    0 0

jana_banana @ 5.7.2010. 15:52
    Po broju postova se zaključuje da je riječ o starom forumašu ovog sajta, aj ja sam doista noviji i nakon ovog nasrtaja na mene (optužba na  moj račun, i to teška optužba).....Izvinjenje od mene što sam uznemirio stare forumaše i neću se više javljati, ali ja imam pravo ući na ovaj sajt i gledati tv raspored na kabelskoj tv i davati ocjene za filmove.
    jovil
    Ja jednostavno mislim da si ti malo preosjetljiv, nisam baš skužila da je taj post bio napad na tebe... al nek ti bude.
    0 0

buzdovan @ 5.7.2010. 16:42

@jovil, svatko ima pravo "ući na ovaj sajt", komentirati, pisati pizdarije, srati po svemu i svačemu, ali isto tako moraš biti spreman na repliku, kontru ili kakav drugi način odgovora! Nisu to nikakvi "brutalni napadi" ili "strašni nasrtaji" već jednostavna reakcija na tvoje pisanje.

Ako ti sebi uzimaš za pravo srati po Goranu Miliću, dozvoli onda drugima da ga brane ili da "napadnu" tebe i tvoje stavove. To i je smisao komentara. Jebeš komentar koji nitko ne pročita i ne odreagira na njega!

Što se tiče Gorana Milića, definitivno je jedan od boljih novinara u ovom hrvatskom novinarskom mulju...

Laughing

0 0

jovil @ 6.7.2010. 18:21
    "laki je malo nervozan"-treba pogledati nekolicinu filmova ovog sjajnog glumca, pokojnika.Još jednom izvinjenje na mojoj jakosti grdnje Gorana Milića, ali nikako da se isčudim velikom ugledu bivšeg beogradskog novinara, kao i još ponekih ličnosti iz svijeta politike(npr. Andrija Hebrang i nasilni pokušaji rehabilitiranju njegovog oca sa oreolom "mučenika"-žrtve od strane Titovog režima, a povijesne činjenice iz oba tabora govore da je visoki funkcioner kph-a Andrija Hebrang poklekao tokom zatočeništva 1942 godine pred agentima tadašnjeg prvog policajca Hrvatske ravnatelja UNS  Eugena Kvaternika i da je sve do samog kraja rata 1945 i sloma Hrvatske države intezivno surađivao sa agentima UNS, i posle razmjene je aktivno surađivao sa režimom u ZG.  ).Ovo je samo jedan od primjera kako je hdz oduvijek bio prepun ovih lažnjaka .
    1 0

aya @ 6.7.2010. 22:42
    Evo ga opet! Pa nije ti ovo site o politici, daj se smiri!
    0 0

jua @ 6.7.2010. 23:19

actually the looks of his words XD

kad bi se ljudi nervirali oko svakog novinara, političara, voditeljice, spisateljice i koga qurca sve ne, rađali bi se sijedi

if people do not have something smart to say they should keep their mouths shut.  

0 0

bozoli @ 7.7.2010. 11:24
    @jua: LOL! You go, girl!  Laughing
    0 0

jovil @ 7.7.2010. 15:51

actually the looks of his words XD

kad bi se ljudi nervirali oko svakog novinara, političara, voditeljice, spisateljice i koga qurca sve ne, rađali bi se sijedi

if people do not have something smart to say they should keep their mouths shut.  

jua

Za sve je kriv redatelj Vrdoljak sa svojim skorašnjim dokumentarcem, koji me je izbacio iz ritma, jer je prepun povijesnih krivotvorina i falsifikata, a naročito veliko sablažnjenje sam doživio načinom i kratkoćom prikaza perioda 41-45. .Nažalost, kako je primjetio forumaš "buzdovan" sa onim podcjenjivačkim "na čemu sam", doživljavam periodično verbalne ispade kroz negativno komentiranje pojedinaca na visokim položajima u državi.Milić, Vrdoljak, Hebrang junior i još hrpetina sličnih doista upućuju na opću pojavu masovnog škarta u tzv. visokom društvu.I ona opaska o hdz-u zbilja nije imala nikakvu zlu namjeru, a naročito "Ne" prizivanje politike na ovom sajtu.Ispao sam glup , kao neki provincijalni lik-malograđanin, a to zbilja nisam.I bezveze sam sve zakuhao, a sve je počelo nevino i glupo.Gledao sam HRT1 i vidio Gorana Milića, slušajući njegov Hrvatski onakav kakav je, malo sam ispao iz ritma i otud onolika srdžba.Velika isprika i bez politike na ovom sajtu.
    0 0

aya @ 7.7.2010. 23:16

Ave Magare! Innocent

Uostalom, ajmo gledat' neki dobar film...

0 0

jua @ 7.7.2010. 23:23

Ave Magare! Innocent

Uostalom, ajmo gledat' neki dobar film...

aya

ha-ha

sretno s tim

XD 

0 0

aya @ 7.7.2010. 23:27

@ jua

I to što kažeš.....ali, ja sam vječni optimistWink!

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala