actually the looks of his words XD
kad bi se ljudi nervirali oko svakog novinara, političara, voditeljice, spisateljice i koga qurca sve ne, rađali bi se sijedi
if people do not have something smart to say they should keep their mouths shut.
jua
Za sve je kriv redatelj Vrdoljak sa svojim skorašnjim dokumentarcem, koji me je izbacio iz ritma, jer je prepun povijesnih krivotvorina i falsifikata, a naročito veliko sablažnjenje sam doživio načinom i kratkoćom prikaza perioda 41-45. .Nažalost, kako je primjetio forumaš "buzdovan" sa onim podcjenjivačkim "na čemu sam", doživljavam periodično verbalne ispade kroz negativno komentiranje pojedinaca na visokim položajima u državi.Milić, Vrdoljak, Hebrang junior i još hrpetina sličnih doista upućuju na opću pojavu masovnog škarta u tzv. visokom društvu.I ona opaska o hdz-u zbilja nije imala nikakvu zlu namjeru, a naročito "Ne" prizivanje politike na ovom sajtu.Ispao sam glup , kao neki provincijalni lik-malograđanin, a to zbilja nisam.I bezveze sam sve zakuhao, a sve je počelo nevino i glupo.Gledao sam HRT1 i vidio Gorana Milića, slušajući njegov Hrvatski onakav kakav je, malo sam ispao iz ritma i otud onolika srdžba.Velika isprika i bez politike na ovom sajtu.