Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Normalan život

1 2 3
  • #1
    0 0

    postova:1
    ivanaduic @ 8.9.2008. 16:22
    Gospođo Tomašković, gledajući vaše emisije sve više sam razočarana sa vašim neznanjem i neinformiranošću o svojim gostima te zakonima vezanim uz samohrane roditelje i komentarima vezanih uz posljednju emisiju snaha-svekrva. Ja sam samohrana majka dvoje djece i moje osobno mišljenje je  da nema moje svekrve ne bi bilo ni moje djece. Rečenica "vodite ljubav sa svojim suprugom i zaboravite na svekrvu" apsolutno ne stoji,ako je odnos sina i majke loš to se odražava i na snahu i na unuke. Lijepo vas molim da ubuduće provjeravate goste i njihovu prošlost jer nam samihrani očevi ubojice ne trebaju biti uzor. Zaštitite žene a vi se naučite novinarstvu!
  • #2
    0 0

    postova:1
    jerdan1 @ 8.9.2008. 21:56

    Sa ovim komentarom nipošto se neslažem, jer kao muškarac mogu reći da ne poznajete dovoljno mušku bit.

    Upravo ono protiv čega se borite i nad čime se zgražete izvelo bi vas iz krize i navelo vašeg muža da vas počme slušati. Jest da je to proces koji traje ali ste to trebali učiniti ste bili dečko i djevojka i to na ovaj način ...

    https://www.vukovarske-novine.com/vijest.php?id=3689

    Naravno bit je u tome da žena prihvati muževljevu prirodu. Što mi se čini vi niste. 

    Došao sam danas sa cjelodnevnog posla i žena mi je pohvalila ovu emisiju i tražio sam da je negdje pogledam, ali za sad sam naišao samo na vaš ovaj komentar. Pa evo u najboljoj volji da vas potaknem i posjetite ili Fra. Frkina ili dr. Pavla Brajšu kako biste se upoznali sa onim što muškarca zanima i što mu je bitno. A to nije ono što vi mislite i nema potreba ni da se vi niti vaša svekrva bojite toga. 

    Ugodan pozdrav, i ako netko ima link do snimke emisije ili ako može da ju baci na internet...

    Hvala.

    Pozdrav iz Vinkovaca. 

  • #3
    0 0

    postova:1
    josko @ 29.9.2008. 16:12
    svaka čast voditeljici i emisiji. ipak jedna mi stvar nije jasna, osobito nakon emisije o multipli sklerozi 29. rujna. zašto dopuštate sugovornicima korištenje engleskog jezika? zašto mislite kako svi gledatelji znaju što znači support, osobito kada se upotrijebi u istoj rečenici zajedno s hrvatskom riječju podrška? jeste li vi javna tv ili nešto drugo? nije li nam dosta (i preko glave) izraza poput: celebrity, cool, full (fool), red carpet i sl. što unakazuje naš svakodnevni govor? plaćamo li ili ne, pretplatu na vaš program?
  • #4
    0 0

    postova:1
    sadriib @ 13.10.2008. 10:42

    Poštovana Ana Tomašković,

    Tražim ali nikako ne uspijevam dobiti Vaš kontakt email. Ja Vas ovim putem lijepo molim da me kontaktirate na ovaj email [email protected] .

    Htio bi predložiti jednu novu temu. Nadam se da će ovaj upit nekako doći do Vas.

    Lijep pozdrav

  • #5
    0 0

    postova:1
    dorian35 @ 9.2.2009. 13:26

    Poštovana Ana!

    Jutrom prije nego idem na posao, uvijek pogledam Vašu emisiju. Čitajući neke od prijašnjih komentara nije mi jasno što oni gledaju.

    Jako ste sposobna kao voditeljica i točno znate kako rasporediti vrijeme da emisija prođe u najboljem.

    Uvijek ste lijepo dotjerani i često mi uljepšate dan. Puno pozdrava iz Ogulina.

  • #6
    0 0

    postova:1
    mawerick @ 3.3.2009. 10:34

    POŠTOVANA!
    ..ZBOG NEMOGUĆNOSTI PRAĆENJA VAŠE EMISIJE (RADIM U TO VRIJEME)MOLIO BIH VAS DA MI NAPIŠETE DALI POSTOJI KAKAV LINK NA VAŠU EMISIJU GDJE BIH GA MOGAO NAKNADNO POGLEDATI..
        UNAPRIJED VAM SE ZAHVALJUJEM...S POŠTOVANJEM!!!

  • #7
    0 0

    postova:1
    alenbase @ 14.3.2009. 10:41

    Poštovana

     Ja eto ovako najiskrenije moram reći da ste Vi jedna posebna žena koja zaista pored svoga vrhunskog izgleda ( o kojem bi mogao roman napisati, ali falile bi mi odgovarajuće riječi), svojim izgovorom, ozbiljnošću meni kao muškarcu od 29 godina ne da  uljepša nego totalno uljepša svaki dan.

    Mislim Vaš način odijevanja zasjeni sve probleme i mislim da ste najbolja žena koju sam ikada mogao vidjeti....

    Hvala Uzvišenom što Vas je stvorio.

    Pozdrav

  • #8
    0 0

    postova:1
    ciciban @ 23.4.2009. 10:16

    Gospođo Tomašković, pratim Vašu emisiju kad god mogu. Uvijek imam dojam da se jako dobro pripremate i ne trpate neugodne teme pod tepih. Za koji mjesec će se otvoriti Mali dom i dosta je nedorečenih informaciji oko njega, načina rada, broja korisnika, broja terapeuta i odgajatelja, nadležnosti ...Mislim da je ta tema jedan veliki zalogaj za Vas, a i mnogi roditelji bi htjeli imati konkretnije i provjerene, službeno objavljene informacije oko toga. Zato Vas molim neka u jednoj od budućih emisija bude tema MD, te pozovete predstavnike Male kuće, bud. M. doma, predstavnike Grada, CSS i roditelje čija su djeca korisnici njihovih usluga. Hvala!

  • #9
    0 0

    postova:1
    vucica @ 8.8.2009. 11:15

     Poštovana,

    interesantna bi bila tema autoimune bolesti tipa LUPUS,SKELODERMIJA i sl. Možda je bila ova tema a da sam je preskočila. Ne znam da li ste upoznati da postoji jedina udruga u Hrvatskoj udruga oboljelih od kolagenoza u Splitu koja ima veliku podršku i edukaciju klinike za reumatske i imunološke bolesti u Splitu. Mislim da bi tema bila interesanta. Pozdrav.

  • #10
    0 0

    postova:2
    egiptolog @ 13.11.2009. 18:33

    postovana gospodjo Ana!

    Redovito pratim vasu emisiju i toliko ste me odusevili da sam Vam se morao javiti. Prekrasni ste, ne samo dusom,

    nego i stasom i glasom. Ovako pametne zene rijetko se vide. Nadam se da cete mi odgovoriti osmijehom, nista mi

    drugo nije potrebno! 

    Vas vjerni obozavatelj

  • #11
    0 0

    postova:2
    egiptolog @ 16.11.2009. 21:29

    Gospodjo Ana,

    Danas nije bilo sjaja u Vasim ocima, a nedostajao je i Vas osmijeh, a nije bilo ni prstena koji sam ocekivao na vasoj

    ruci...Nadam se da cete drugi put ispraviti tu gresku.  Do skorog susretaVas vjerni obozavatelj!

  • #12
    0 0

    postova:1
    evita @ 22.1.2010. 12:16

    Ljep pozdrav iz Slovenije Ana!

    Puno gledam hrvatsku televiziju, pa vam moram čestitati na vašoj emisiji. Mislim da, ovako se rješi puno problema A meni osobno koristi jer puno pričate o odgoju djece pa uvjek saznam po nešto novo. Puno uspjeha na poslu ali nemojte se izcrpiti.

    LP, ANA Ćoralić

  • #13
    0 0

    postova:1
    mama22 @ 24.3.2010. 10:38

    Poštovana gospođo Tomašković,

    Ja sam mama djeteta sa poteškoćama koje ide u 1. raz. osn. škole. Dijete ide po prilagođenom programu na koji smo mi roditelji nerado pristali jer smo mišljenja da to nije bilo potrebno, međutim pritisak iz škole je bio prevelik. Stručni tim je krenuo sa prijedlogom da dijete treba u specijalnu školu, ili nekakav specijalni program što li, zaista neznam, a upisano je u školu sa preporukama o redovitom školovanju od svih nadležnih službi, liječnika i psihologa koji je prate od rođenja. Odnos same škole prema nama je u smislu"mi činimo sve i ništa drugo se nemože, mi sve znamo i vi nemate što pitati" Međutim, naše je mišljenje da se sa djetetom u sklopu nastave ne radi skoro ništa, da je dijete stavljeno po stani. Kada ja postavim pitanje učiteljica kaže da ona ima "druge" sa kojima treba raditi. Tako često u riječniku ima riječi "NJIH i NJU" kao da oni nisu isti. Svako moje negodovanje prema takvom ponašanju odražava se na moje dijete, pa bi izgleda ja morala šutjeti. Ali kao što vidite ja neću šutjeti. Zadnji prijedlog škole je da dijete bude neocjenjeno iz tjelesnog jer učiteljica mora pomagati drugima pa ne stigne i nezna raditi sa mojim djetetom.Taj prijedlog dolazi nakon 6 mjeseci od početka škole i to nakon što mi se dijete kontinuirano počelo žaliti da na satu tjelesnog mora sjediti na klupi i gledati kako se drugi igraju jer će pasti. Usput, nisam rekla da je moje dijete poprilično samostalno u kretanju, mentalno zdravo, ima poteškoće u sitnoj motorici i koncentraciji. Najnovija ucjena  je da nekako osiguramo asistenta jer više tako ne ide.U gradskom uredu za obrazovanje su rekli da moje dijete nije ni u drugoj skupini hitnosti za asistenta, da ima puno lošije djece koja su na čekanju. Ja nemam 3000 kn. mjesečno da sama plaćam asistenta i neznam kako sa to dopustilo da netko može tražiti od nas roditelj takvo nešto. Neki će reći da vodim dijete iz te škole drugdje, ali moje dijete tamo ima prijatelje, tamo se naviknulo na prostor i okolinu i ne želi ići. Meni jedino preostaje pitati na ovaj način, što činiti? Na tv-u se svi kunu kako rade svoj posao, uz invalidnu se djecu prvo slikaju kada im treba neka promocija, a stvarnost je  okrutna. KOME DA SE OBRATIM? zabrinuta mama 22

  • #14
    0 0

    postova:3
    ramonnn @ 22.4.2010. 19:21

    KRALJICE SRCA  VOLIN TE....4EVER TVOJ CHE!!!!

  • #15
    0 0

    postova:16
    aneri @ 28.4.2010. 13:23

    Gđo.Ana, sjajna ste urednica i sjajna voditeljica. Velika većina voditelja s naše domaće TV scene , od Vas bi trebala učiti,učiti i učiti, kako bi makar malo manje sramotili ovu  državu, ljude koji u njoj žive i jezik kojim govore. Moje iskreno poštovanje.

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala