Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Dnevnik velikog Perice

1
    0 1

svrljozvrljo @ 12.4.2021. 22:02

...serija je počela dosta traljavo, ali ,iz epizode u epizodu, dizala kvalitetu, te na kraju ispala vrlo vrlo  dobra. Serija je puna alanfordovskih ispada, od opće naivnosti vel'kog Perice , preko karikaturalnog lika inspektora Matića ( uvjek izvrstan Pjer Menićanin, podcjenjen glumac koji uvijek diže kvalitetu svakog dramskog uratka), do uloge zastavnika ( u super izvedbi Nikole Koje) ,koje ne bi očekivao od naših scenarista. Evociranje šezdesetih , kroz kostime i šlagere, je za svaku pohvalu. Centralna ljubavna priča je hvalevrijedna, ali i samim time što su mnogi ljubavni zapleti u središtu serije, je također osvježenje od teških tema većine hrvatske filmske produkcije.  Oldtajmeri Otokar Levaj i Mirjana Bohanec, odlični, Željko Anočić i Iva Babić, također, ostali vrlo vrlo dobri. Baš mi je drago da nisu upropastili nasljeđe genijalnog filma. Za kraj, nek se Vinko Brešan drži jugonostalgije sa,barem, ovom razinom kritike vremena , a ne da sipa žuć, po ovim našim, ionako , gorko-slanim vremenima.

Hvala svim zaslužnicima.

0 1

ervin matišić @ 27.2.2023. 6:49

same reprize

1 0

biokovo @ 27.2.2023. 22:13
    Svrljozvrljo je sve fino napisao. Nemam potrebu dodavati nista. Zanimljiva serija i vrlo gledljiva!
    0 0

argus @ 9.12.2024. 21:48
    Epizode 2023. su mi se sviđale. Očekivao sam da će novi nastavci biti po kvaliteti blizu starima. Ni blizu nisu. Jednom rječju novi nastavci su katastrofa. Scenarij užas, na njega glumci mogu samo glumatati. Odlično isprofilirani likovi u prvim epizodama sad su potpuno neuvjerljivi. Ocijena 1/10
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala