Uf, koje olakšanje. Već sam mislila da ću morati čekati danima na osobni napad jer mi se činilo da ljudi ovdje više kritiziraju izmišljene likove i situacije nego stvarne sugovornike koje ne poznaju, ali moj strah je bio neosnovan. Hvala doom, sad kad je to obavljeno mogu laka srca pisati dalje :P (Usput kako se ovdje dodaju smajlići? Svaki put dobijem tekst umjesto smileya.)
prvo kad komentiras nesto pogledaj film drugo ona je bila silovana samo jednom poslje toga je namereno sa svima imala odnos sta iz osvete sta namjerno ...a sta se tice ginekologa ocito si zensko pa si bila kod ginekologa onda znas kaj radi kad si kod njega jer ja nisam videl da je ginekolog radil bilo sto nastrano osim svojeg posla tak ako ti vidis da su svi njezini snosaji pokusaj silovanja i obican papa test pervezija onda ti djevojko mozda imas problem!! 
Pročitaj moj post malo pažljivije pa ćeš vidjeti da sam rekla da sam samo gledala do iza ginekologa i sami kraj (onaj stari). Možda sam bila nejasna. Samo sam to i komentirala i tražila sam da mi netko kaže je li se poruka filma promjenila u ostatku kojeg nisam gledala. Jua mi je na to odgovorila. I da, dosad su me pregledala tri različita ginekologa, jedna žena i dva muškarca i nisam imala nikakvih problema sa pregledima. Međutim kad bi mi ginekolog nevažno kojeg spola komentirao
SPOILER
"Uh, što ste uski", skrivećki skinuo prethodno stavljenu higijensku rukavicu koju ginekolozi moraju zakonski nositi kod pregleda i ugurao četiri prsta svom snagom u mene dok ja kričim i bacakam se od boli,
KRAJ SPOILERA onda bi imala OZBILJNIH problema sa njim/njom. Jer to nije pregled nego zlostavljanje. Ako je netko nešto slično doživio treba mijenjati ginekologa pod hitno (u najmanju ruku).
@jua Sorry što nisam stavila spoiler alert, bilo je kasno pa sam bila malo pospana. Hvala što si ispričala ostatak filma. Možda se potrudim i potražim ga na netu da ga cijeloga pogledam. Ovaj tip horrora me rijetko zainteresira. Ali ipak je dobio nagradu žirija, to govori da nije uobičajen.