Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

OVAJ FILM JE GENIJALAN

1 2
    0 0

mario @ 22.11.2008. 18:47

Bowfinger me je baš iznenadio, ovako "na papiru" djeluje kao nekakva tupasta komedijica, u kakvim je Murphy sve češće gost, ali baš sam se nasmijao gledajući ga. I što je najbolje, opet ga mogu pogledati i uživat.

Što se tiče Martina tu su mi ipak draži klasici kao Planes, Trains & Automobiles gdje glumi sa legendarnim Johnom Candyjem, i Dirty Rotten Scoundrels sa Michaelom Cainom. DRT je također režirao Frank Oz.

Kad smo već kod Cainea, da li je itko gledao njegov Without A Clue? Urnebesna verzija klasične priče o Sherlock Holmesu. U filmu sve slučajeve rješava Dr. Watson, ali kako bi zadržao privatnost on izmisli lik Holmesa i unajmi glumca koji bi ga trebao pratiti na zadacima. 

0 0

gorlock @ 22.11.2008. 19:31

Apocalypto ...

... film, koji sam možda, ako, ikako... namjeravala pogledati - ostavio me prikovanu za stolicu punih sto sati...

Možda je stvar u tome što smo ga gledali u kvaliteti blizu Blue-Raya, sa posebnim naglaskom na ZVUK.

I tako, bez nekog posebnog razloga - samo da malo vidim kak to zgleda - ja odsjedim bez pauze cijeli film... hm...

Moja preporuka je - svakako pogledati - bez obzira na to što se cijela fabula može svesti na jednu rečenicu. - ali nikako u osrednjoj izvedbi. Kada te slika fascinira, a zvuk izaziva trnce u nožnim prstima - to je to!

Bez obzira na razna pljuvanja po filmu i mnoštvu jaako realnih krvavih scena - pokušajte. 

jana_banana

Ovaj sam gledao i ja, i moram priznati da je odličan film, iako malo podsjeća na dokumentarce o životinjam jer i one imaju slične rituale.

Pozdravljam novu Loonui mala preporuka, nemoj koristiti izraz maestralno, mogli bi te neki povezati sa aferom Maestro ili krivo shvatiti pa te prijaviti.

Šala mala, kritike su ti ok. Što više takovih, lakše ću se odlučiti pogledati neki film koji nisam do sada.

0 0

gordan @ 22.11.2008. 20:02

Bowfinger me je baš iznenadio, ovako "na papiru" djeluje kao nekakva tupasta komedijica, u kakvim je Murphy sve češće gost, ali baš sam se nasmijao gledajući ga. I što je najbolje, opet ga mogu pogledati i uživat.

Što se tiče Martina tu su mi ipak draži klasici kao Planes, Trains & Automobiles gdje glumi sa legendarnim Johnom Candyjem, i Dirty Rotten Scoundrels sa Michaelom Cainom. DRT je također režirao Frank Oz.

Kad smo već kod Cainea, da li je itko gledao njegov Without A Clue? Urnebesna verzija klasične priče o Sherlock Holmesu. U filmu sve slučajeve rješava Dr. Watson, ali kako bi zadržao privatnost on izmisli lik Holmesa i unajmi glumca koji bi ga trebao pratiti na zadacima. 

mario
    Zaboravio sam na Prljave pokvarene prevarante... A Planes, Trains & Automobiles to je s John Candyem jel? Uf, to sam stvarno davno gledao zadnji puta... Embarassed
    0 0

mario @ 22.11.2008. 20:07
    Zaboravio sam na Prljave pokvarene prevarante... A Planes, Trains & Automobiles to je s John Candyem jel? Uf, to sam stvarno davno gledao zadnji puta... Embarassed

gordan

Eto, taman se možeš podsjetit. :D Ti će filmovi uvijek smiješni biti.
    0 0

gorlock @ 22.11.2008. 20:11

Eto, taman se možeš podsjetit. :D Ti će filmovi uvijek smiješni biti.
    mario

Planes, Trains & Automobiles, sa ovim filmom se i ja slažem. 
    0 0

loona @ 23.11.2008. 13:56

AUGUST RUSH.

Gledala ga jučer, danas moram opet, toliko detalja i sitnica koje sam propustila. Za sve one koji vole dobar film, glazbu, jednu životnu priču, i mnogo, mnogo svega ostalog...

Obavezno pogledati.

P.S.= evo, nisam rekla da je maestralan. Premda jest. :D:D:D

0 0

gordan @ 23.11.2008. 19:46

Stranputica (Sideways)

Dobio čak i oskara za scenarij, vidi, vidi...
    Odličan film, onako malo polakši, za zamotat se u deku nedjeljom popodne pred televizorom.

Dvojica sredovječnih muškaraca u potrazi za vrhunskim vinima, kojom ženom, i sobom samima.

0 0

gorlock @ 23.11.2008. 19:54

AUGUST RUSH.

Gledala ga jučer, danas moram opet, toliko detalja i sitnica koje sam propustila. Za sve one koji vole dobar film, glazbu, jednu životnu priču, i mnogo, mnogo svega ostalog...

Obavezno pogledati.

P.S.= evo, nisam rekla da je maestralan. Premda jest. :D:D:D

Loona
    Cool si Luna, tvoje kritike su neću reći maestralne ali ću pomisliti Smile, ne bez zeze vidljivo je da si pravi filmofil, za tebe jedna preporuka, Moja besmrtna ljubav (priča o L.V.Beethovenu), fenomenalan film, o čovjeku koji istovremeno, prosipa mnogo ljubavi i mnogo bjesa.
    0 0

loona @ 24.11.2008. 11:32

sinoć sam gledala THE FALL, Pad.. film koji je jako neobičan, smješten u nedalekoj prošlosti, a cijela radnja zapetljana je u neobičnom odnosu dvoje pacijenata jedne bolnice, djevojčice sa slomljenom rukom, i čovjeka u kolicima, koji je poprilično psihički rastrojen. Vizualni aspekt filma govori mnogo više od same radnje, koja je uistinu neobična, ali za sve one koji cijene filmsku fotografiju, igru kamerom, a i neobične priče, preporuka je: pogledati.

usputno, hvala, hvala, na gornji komentar, odmah danas idem tražit taj film :)))))

0 0

gordan @ 24.11.2008. 13:07

Goran Ivanišević o The Fall

Hvali vizualnu komponentu također.

Ja ga još nisam stigao pogledati, onako prevrtio sam samo malo da vidim kvalitetu slike (blueray rip, izgleda bolesno dobro). Kad pogledam javim dojmove. Ovo što sam malo vidio vizualno stvarno izgleda sjajno.

0 0

mario @ 24.11.2008. 13:28

Ah, The Fall, vizualna gozba. Najviše mi se svidjela ta igra između kaskadera i djevojčice, i priča koju ne vidimo onako kako je kaskader objašnjava već onako kako ju djevojčica zamišlja, upotpunjavajući nepoznate pojmove likovima iz njenog života.

Još da ga je pogledati na Blu-Rayu :)

Evo onda još jedan filma sa specifičnim vizualnim stilom.

La Cité des enfants perdus (City of Lost Children), redatelja Jean-Pierre Jeuneta, prava je mračna bajka uz dodire steampunka. Ludi znanstvenik, Krank, otima djecu kako bi im ukrao snove i usporio starenje. Naravno, tu je i heroj, One, bivši lovac na kitove a sad snagator u cirkusu, koji pokušava spasiti svoga, vječnog gladnog, mlađeg brata.

Ni ostali likovi nisu ništa manje bizarni, zli kult "kiklopa" koji su žrtvovali vid i zamijenili ga uređajem koji im osnažuje sluh, sijamske blizanke koje vode bandu maloljetnih lopova i mozak koji pluta u spremniku (i pati od migrene) samo su neki od njih.

Kako je Loona već napisala za The Fall, i za ovaj je film lako zaboraviti priču i izgubiti se u fantastičnom svijetu koji se Jeunet kreirao.

0 0

loona @ 24.11.2008. 16:58

jedan post izvan kontrole, guys, baš ste mi dragi:) napoko netko ko na ovom forumu kuži da se o jednoj temi može napisati više od jednog posta:)))

večeras opet imam gledanje,,, javim se s novim maestralom:)

0 0

loona @ 24.11.2008. 22:58

evo me, kako sam i obećala, večerašnja večera bio je makedonski film Sjene (SHADOWS; SENKE), koji me moram priznat malo ostavio zatečenu. iznenadilo me kako se može snimiti dobar uvrnut film i na našim prostorima, i to u 21.stojeću. na ragu Lyncha, film o mladom doktoru koji nakon prometne nezgode svijet vidi drugačije... možda zvuči otrcano, ali nisam očekivala ovo što se dogodilo u filmu ni približno, film u kojem se miješa san i java, sad i nekad, živi i mrtvi... zanimljiv kraj, divna priroda makedonije, neobično prikazani likovi, izrazito dobar odabir glumaca, oduševljava me cijeli novi film koji se očitava na licima glumaca, obavezno preporučam!!!!

eh, da, maestralno:P

0 0

gorlock @ 25.11.2008. 17:57

eh, da, maestralno:P

Loona 13Broj postova:

Registrirani korisnik
    Loona
    E sad si gotova, ovo već nije slučajnost, ti si zaista upletena u Maestro.   :)
    By the way kakav ti je My Imortal Beloved ??????????
    0 0

loona @ 25.11.2008. 19:35

on bi mene prijavio, ccc, pa kako to? a ja sva fina lol :)

ako mislimo oboje na gary oldmana, jako mi je drag taj film, ipak sam ja glazbenik:))) samo, nisam ga još ulovila na dvd-u, samo ga po satelitu lovam:)

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala