Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Put bez povratka 4 3D

1
    0 0

zubak @ 22.3.2010. 20:58
    Kakva sudbina ? da ne dolaze u HR ?
    1 0

jua @ 23.3.2010. 13:44

Neka masakar počne 

Filmski serijal koji dodiruje vaše najdublje strahove vraća se ovim maštovitim poglavljem koje pruža očekivano zadovoljstvo na toliko iznenađujućih i neočekivanih načina!

Što ne vrijedi u ovoj rečenici???

Filmski serijal.....blabla..... poglavlem koje pruža očekivane smrti na toliko čudnovatih i nemogućih načina!

Aaaah, to je već bolje.

1. i 2. su super a od 3. se to žvače,žvače,žvače, a još je i 3D pa ... not a big fan of 3D

0 0

ivan volf @ 29.7.2013. 3:59

apsolutno se slažem sa jua-om. Pa ovo u filmu su besmislice kakvih nema nigdje. Početak još mogu smislit. Nakon takvih nesreća može doć do sranja, ali kraj... Skroz nelogičan. Pa čovjek je na pješačkom i strefe ga bolnička kola. Pa tog ima samo u komedijama. Nije moguće da ga vozač nije vidio, a u blizinu bolnice su. One gluposti u kinu, tj radionici iza, su samo Ameri mogli smislit. Ocjena 3 do 4 najviše. Za veću ocjenu treba biti bolji film...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala