Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Brazil - SP 2014.

1 2
    1 1

franz88 @ 21.11.2013. 18:42

evo jedan poveznica na "aferu" Simunic!

Uskoro se nebude smijela jesti sarma zato jer je sarma bila glavna na meniju Ante Pavelica, a svi dobro znamo tko je Ante bio,dakle nije sarma kriva ona se i prije NDH jela, ali eto ucestalo se upotrebljavala u NDH poglavito kod njenih najistaknutijih osoba! stoga tko god jede sarmu zavrsiti ce na Golim Otocima, Kaznama, zatovrima itd...

a tu pricu trebao je znati.. jeli o sarmi i njenoj ulozi..u proslosti i sadasnjosti....

4 0

lordadamko @ 21.11.2013. 18:46

Iskreno mislim da tesko mozemo dalje od cetvrtfinala...

Nebi htio ovdje bit pesimista al ajmo realno:

- minus je sto Kovaci nisu tu bili odpocetka kvalifikaciskog ciklusa, sto znaci da ce prije SPa imat max 3utakmice za ustimat "novu" Hrvatsku plus nisu jos kao treneri sazrili

- ova repka i dalje nema jasnog lidera medu igracima, kao sto je i sam Kovac bio...nije isto trener i pravi kapetan

- obrana, obrana i obrana...svi sad hvale Pranjica i treba! svakako je bolji od Strinica, al ljudi moji nemojmo zaboravit sta mu je Theo Walcott napravio, defenzivno idalje steka, pogotovo ako uzemo u ozbir da nasi stoperi nisu dovoljno brzi da duplaju i pomognu bocnima protiv izrazito brzih bekova...zatim Simunic je vec pre star a Corluka iako tehnicki ok je i dalje spor...

ispast cu pizda sto nenabrajam nase jace strane al mislim da to svi znamo...ovo sve gore neznaci da nemamo bas nikakve sanse dogurat i malo vise al moramo se malo spustit i na zemlju nakon pobjede nad impresioniranim i slabasnim Islandom...

a na Simunicev "ispad-upad" bi samo reko ovo:

Na oružje građani!
    Formirajte svoje bataljone!
    Koračajmo! Koračajmo!
    Neka nečista krv
    Natopi naše brazde!

Francuska himna...i to je ni manje ni vise nego refren...

eh da i Gorloc sto velis da taj poklik ide jos od Zrinjskih znaju to i ovi sto nas kaznjavaju al kao njih protuargument je sto niko ne misli na to kad vicu "Za Dom Spremni"...sta da onda vise covjek kaze, kad oni occigledno znaju sta mi mislimo...

2 1

gorlock @ 21.11.2013. 19:04

@lordeadamko palac gore od mene !

@franz, to me podsjeća na onu pjesmu:

Nije "sarma kriva što je sarma" !

A što se tiče Brazila, sa braćom Kovač do finala!

3 naj strijelca naša biti će Mandžukić, Olić i Da Silva.

Gospodari sredine terena Modrić i Srna.

A gospodar obrane JOE ŠIMUNIĆ !!!!

Inače uzvik "ZDS" se spominje i u poznatoj domoljubnoj pjesmi, kao sastavni dio iste.

Evo jedne od live izvedbi koja je prikazana na HRT-u.

THOMPSON - Čavoglave, Maksimir

1 0

franz88 @ 21.11.2013. 19:16

ma kaj se tice SP Brazil ili bilo koje druge smatram da je uspjeh kvalificirati se u bilo kojem smislu je uspjeh! dakle financijski, za igrace znanje vise i reklamacija, i jos mnogo toga, a sad dali budemo osvojili prvo drugo ili zadnje mjesto na prvenstvu to je manje bitno! - to bi bio moj odgovor lordadamku!

npr.. pogledajmo Island, ovo im je bila do sada najozbiljnija prilika za plasirati se, jos nikad nisu!!! a koliko vec dugo postoje kao zemlja!

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala