Evo forumasi mojTV -a bilo bi lijepio da se i mi organiziramo i otovrimo jedinstvenu temu za nadolazeci Super Spektakl SP nogometa u Brazilu 2014. te da se zajedno ukljucimo svi u:
- rasprave utakmica, igraca, skupina, sudaca, terena itd..
- analize
- zabavimo se
- no i suprostavimo stajalista u pogledu istog
- osobito bi bilo lijepo da se ukljuce vec dokazani strucni nogometni komentatori i poznavatelji kao sto su Auran, taurus, Gorlock, Iwax, i svi Vi! te obogatite Nam nadolazecu veliku smotru!

.. Htio bi se ukljuciti u analizu Hrvatske Repke u ZG protiv Islanda, bilo je fenomenalno i preljepo gledati pravi nogomet koji su pruzili na terenu, cestitka izborniku Kovacu!
Svi igraci su dali maximu, no izdvojiti cu meni posebne momente, a to je igra Pranjica - konacno su ga vratili nazad, to je po meni fenomenalan igrac, znalac s Nizozemkim stihom i nacinom igre, bocni razarac, dobar obrambeni toranj i odlicni ubacaji te udarci u okvir!
- Kovacic me iznenadio svojim driblinzima koji su me u jednom trenutku potsjetili na velikog Ronalda!
- Rebic - odlicno osvjezenje i potpora Repki, svaka cast, nadam se kako ce i u buducnosti dobivati priliku!
Sigurno ce opcenito za sve prvenstvo u Brazilu biti jedno od najboljih zbog svega onog sto Brazil originalno i je!
Kaj se tice Africke skupine: drago mi je za Kamerun i Nigeriju, no i Obala Bjelokosti je polako i sigurno među Africkim velikasima
Juzna Amerika: Kolumbija se vraca, nismo je vidili od France 98 i sjetimo se samo njihovog tada velikog imena u napadu Asprille!
Od ostalih, lijepo za Prvenstvo i raskos nogometa jer ce biti Japan i Koreja!
Sve u svemu bice zanimljivo jedva cekam!