Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 44 45 46
    1 1

gorlock @ 16.1.2014. 18:43

Da, ovih dana, mjeseci,godina..... malo tko ili nitko se nije sjetio, Roger Lloyd-Packa, počivao u miru Božjem.

Danas  svi pišu i govore o njemu.

6 1

gordan @ 17.1.2014. 12:45

Gorloče, moraš pogledati novu seriju BBC4, "Born to be Wild". U njoj se Gunsi predstavljaju kao  "ultimativni američki rock band 20-og stoljeća". Stvarno se srozao taj BBC.

To je naljutilo Dragaša iz bljutanjeg - "Napirlitani hair metal bend u tajicama" Smije se- "U njima nije bilo ni U od utjecajnosti, ni Z od značaja, ni O od originalnosti, ni R od revolucionarnosti, ni I od inovativnosti kakvima su isijavali The Velvet Underground, The Doors, The Stooges, Ramones, Talking Heads, R.E.M., Pixies, Nirvana i drugi".

Muka mi je što ću linkat bljutarnji, ali eto ti link i idi mu reci tamo što ga ide  https://www.jutarnji.hr/guns-n--roses-kao-ultimativni-americki-rock-bend--tesko---/1155531/

Znam da ćeš nam ti sad stavit neki lijepi video od Gunsa,  tako da ću se ja suzdržat Namiguje.

2 2

gorlock @ 17.1.2014. 22:45

Hvala @gordane, lijepo od tebe što se brineš za mene.

Što se tiče članka:

Ajme kakav glup članak, glupog novinara koji očito mrzi Guns N Roses ili možda samo Axla. Novinar koji je napisao ovaj članak je U - kao Usran, Z - kao Zasran, O - kao Ortodoksan, R - kao Razjeban i za kraj I - kao IDIOT.

A što se tiče videa moram ti udovoljiti Smije se

Naravno mora biti vezan za film, pa evo jedan na temu filma Underworld Namiguje

1 3

franz88 @ 18.1.2014. 12:04

... danas sam se ukljucio na CAffE i skoro umro od smijeha s Flashovom i Gorlockovom Abecedom! : ))) tooo koji ste Vi Carevi! hahahahahahha

nastavljam niz ABECEDE!

U - od upisati se (od SMIJEHA) , Z kao Zafrkancija na kub, O - originalni ste (copy paste Flash Gordon), R - Revolucionarni ste, I od ides ....

1 2

gorlock @ 18.1.2014. 18:54

@cockroach

I da, ne znam da li ti je netko ovo več  rekao gorloce  ali axl je bio i još uvijek je prepotentna šupčina od čovjeka.

To je tvoje viđenje, baš kao i onog novinara sa bljutarnjeg.

Axl Rose je najbolji pjevač u bendu svih vremena.

Axl RoseMusicRadar proglasio je Axla Rosea najboljim pjevačem u bendu svih vremena. Na ljestvici iza Axla su se našli Freddy Mercury, Robert Plant, Ronnie James Dio, John Lennon te Bruce Dickinson. Listu su napravili prema glasanju publike. U toj kategoriji su se uzimali u obzir samo pjevači poznati po svom bendu, a ne solo pjevači.

1 2

gorlock @ 18.1.2014. 19:04

Također Axl Rose je proglašen i za najboljeg frontmana svih vremena, a kakav je ustinu kao osoba u stvarnosti, vjerovatno mi obični smrtnici nećemo doznati.

Meni osobno od kada sam čuo za njega pa do dana današnjeg je postao moj idol.

Evo i njegovog super genijalnog interviewa - legendarno. A da li je poslije toga razbio neku hotelsku sobu ili nije, hebe mi se.

Čovjek nema dlake na jeziku, ono što misli to i kaže, obračunavao se sa mnogima javno i na svojim koncertima, na aerodromima, sastavio je legendarnu grupu 80-tih godina, pa ponovo 90-tih godina i opet u 2000 - tima.

Sve postave bile su legendarne na svoj način u svoje vrijeme. Današnji sastav Guns N Roses je logična evolucija benda a Slash je nastavio živjeti u prošlosti i ja mu ne zamjeram to je bio njegov izbor.

2 1

mary89 @ 18.1.2014. 19:30
    Mrznja prema hair metalu je naglasena u svakoj recenici, na uzasno povrsan i "ljigavo" ne-objektivan nacin. Da mi je stalo do njegovog misljenja, sada bi nakon citanja ove gluposti, kao veliki fan hair metala mogla biti i uvrijedjena iznesenim rijecima, jer gle ja znaci slusam uzasno smece, hvala dragi novinaru.:-/
    1 3

gordan @ 18.1.2014. 20:26

Hm.. ja se slažem s novinarom, samo ne volim jutarnji - zato sam i napisao da se bbc srozao, ali vidim da neki to nisu shvatili. Po meni je blasfemija ustvrditi da su Gunsi najbolje od američkog rocka svih vremena. Imali su oni svojih trenutaka, ali... "stanite malo na loptu"... Dobro da nisu Bon Jovija proglasili najvećim rock bandom ikada hahahaha... 

0 1

gorlock @ 18.1.2014. 20:33

@gordane, sad me ljutiš već

Kako to da u biografiji Jeff Bridgesa nemaš film King Kong iz 1976 ?

Odličan film, sa odličnom glumačkom postavom.

Naravno nema niti tog filma uopće ????? na ovom portalu, a film bio na tvu X puta

Eto ti sada konkretnije nešto za tebe

https://mojtv.hr/filmografija/glumac/255/jeff-bridges.aspx

1 1

gorlock @ 18.1.2014. 20:48

Ovdje možete vidjeti Guns N Roses soundtrackove korištene za mnoge poznate filmove serije ...... 

Istaknut ću samo neke najpoznatije i ujedno meni drage filmove: Kolo Smrti (Dirty Harry), Terminator 2,

Američki Ninja 2, Hrvač, Rt Straha, Interview s vampirom, Stanje Milosti, i odličnu seriju Poroci Miamia.

1 0

gordan @ 18.1.2014. 20:53

Čekaj... nema tog filma?????? Ispričavam se. Dao sam nalog da ti se izvrši povrat novaca Plazi jezik.

Napiši opis i pošalji. Rado ćemo uvrstiti.

0 1

gorlock @ 18.1.2014. 20:56

Poslao sam ti već.... he,he.....

Što se tiče novca i dalje rado volontiram.

By the way koja ti je najdraža pjesma od Gunsa, jedna mora biti ?

EDIT: al da pošalješ koji film na dvdu ne bi se ljutio

3 0

gorlock @ 18.1.2014. 21:11

@cockroach

Moj izbor heavy metal vokala

1. William Axl Rose - bez kojeg Gunsi ne bi bili Gunsi

2. Bruce Dickinskon - dokazano da bez njega Maideni samo Maideni nisu Iron Maiden

3. James Hetfield - On i Kirk Hammett, su stupovi bez kojih Metallica ne bi bila Metallica

p.s. Dickinson nije nikada bio frontman Iron Maidena

a evo i mog večerašnjeg izbora kao jedna od menih najboljih stvari Iron Maidena, za mog virtualnog prijatelja @cockroacha

Ova live izvedba je jednostavno odlična od instrumentano vokalne izvedbe do scenske....

0 0

gorlock @ 18.1.2014. 21:27

Gunsi jesu heavy metal iako ih mnogi etiketiraju hard/rock bendom.

Bruce nikada nije bio frontman, zna se tko je gazda, a to je Steve.

Baš kao i u Metallici - to je Urlich, iako su kao on i Hetfield.

Znam ja dobro tko je Lars, meni je antipatičan i zamjenjiv, ali Jamesa i Kirka nitko ne može zamijeniti.

1 1

gorlock @ 18.1.2014. 21:39

Bruce uvijek gospodari pozornicom a Steve - Maidenima.

Bio sam onda kada su bili drugi puta u HR 2003.

Što se tiče Hammetta, ne kažem da je nezamjenjiv već da Metallica ne bi više bila Metallica da njega nema.

Slično kao sa Gunsima, oni danas imaju vrhunske gitariste, ali publika pamti Slasha.

Nitko ne bi imao ništa protiv da uz Slasha budu i ova nova trojka, ali mnogi žele njega natrag i otuda dolazi sva mržnja prema Axlu i Gunsima. Iako je u cijeloj toj priči upravo Slash najveća pizda jer nije mogao podnijeti da je broj 2 u Gunsima pa je otišao.

Bruce je slično napravio ali se vratio i zna svoje mjestu u bendu.

1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala