Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 44 45 46
    4 1

auran @ 1.11.2013. 19:31

Zdravo drugarice i drugovi! Ja sam bio jedan od onih koji su predlagali da se uvede mogućnost označavanja komentara koji se nekome sviđaju i bio sam ugodno iznenađen kada sam vidio da su administratori portala to uistinu i omogućili. Hvala im na tome. No nažalost mogućnost označavanja komentara koji nam se ne sviđaju postalo je načinom selektivnog obračunavanja pojedinih forumaša. Mnogo je primjera gdje se ljudima stavlja prst dolje, a da se uopće ne pročita napisano. Osobno izbjegavam stavljati prst dolje čak i ako se ne slažem s nečijim komentarom, osim u iznimnim slučajevima ako smatram da je nečiji komentar potpuno besmislen ili iznimno negativistički intoniran. Nasuprot tome, ne štedim u nagrađivanju komentara koji su pozitivnog karaktera, nadahnuti i puni entuzijazma, pa čak i onih s čijim se mišljenjem možda i ne slažem, ali smatram da je dobro napisano i argumentirano. Iako nisam presretan kad vidim broj minusa na svom kontuSrami se, protiv sam ukidanja ove mogućnosti, ili ako se baš želi ukinuti, neka se ukine mogućnost davanja minusa, a ostavi mogućnost davanja pluseva komentarima s kojima se slažemo.Poljubac 

2 0

franz88 @ 1.11.2013. 19:44

..zanimljiv prijedlog druga Aurana!

dakle ostaviti zelene   a crvene - ukiniti! hehe

2 5

gorlock @ 1.11.2013. 19:50

Ovdje se @(čm)auran obraća samo jednom dijelu publike: drugovi i drugarice, a što je sa ostalima?

2 0

gorlock @ 1.11.2013. 19:52

Prigodno - na današnji dan

(samo da vidim koliko minusa mogu dobiti Smije se )

Last year (2012) Halloween

4 0

lily7 @ 1.11.2013. 19:57

@auran 

Ja također ne vidim u čemu je tako velik problem s TD i TU, sumnjam da itko mjeri svoj intelekt ili osobnost po ocjenama na internetskom forumu, ili da netko gubi san jer je eto dobio minusić na neki komentar. Pogotovo ako se uzme u obzir da su neki TD stvarno nasumični, već sam prije primijetila da ih npr. @rorschach jadan dobiva par po defaultu čak i kad napiše isto što i netko u prethodnom komentaru nagrađenom s TU; to mi je već postalo smiješno tako da ja glasujem da to ostane kako je sad, čisto da mi bude zanimljivije. Da, potpuno iz sebičnih razloga, nečuveno za altruistički nastrojen internet, znam. :D

@franorobert

You had me at "gradela".

4 0

franz88 @ 1.11.2013. 20:09

... dragi mojTV forumasi evo statistike ( za sada)

za UKINUCE su:

franz, cala, iwax

za OSTATI sve kako je sada su:

Taurus, Krushka - slatka, Goriluk,  Drug Auran - s prijedlogom da se crevni ukinu ; ), lily7..

Nezainteresirani su: franorobert

Predlazu nove mjere: rorschar - osnivanje HATE liste

aaaa Bearfoot - veli da idemo svi na pecanje!

dakle TOTAL je:

Ukinuce: 3

Ostati: 5

Nezainteresirani: 1

Nove mjere: 2

...dakle na prvom mjestu je 1) Ostahe sve isto

2) Ukinuce

3) nove mjere

4) Nezainteresirani

dakle moja opcija za sada gubi!!!! ljudi idemooooo, igraj stisni stisni....

2 0

cala @ 1.11.2013. 20:33

možda ovaj prijedlog-da sve ostane kako je,ali da ima opcija da se vidi tko je podijelio najviše zelenih a tko crvenih,tako bi bilo najpravednije

3 0

franz88 @ 1.11.2013. 20:46

.. cala kaj je to sad.. ti si u mom pokretu, nemres mi sad mijenjati misljenje, znas kaj to znaci?

to da je onda prijedlog pao na 2 boda!! ovak smo nas trocia - trofantastikus..

evo osnivamo pokret a onda stranku.. zakaj se ni bi zvala mojTV Zora.. stranka rada.. hehe

naravno clanski broj 1 imam Ja.. moja uzvisenost... zamjenik si Ti cala! broj dva a tri je Iwax!

besplatno uclanjenje, cala Ti si ujedno ministar propagande! a iwax ministar za rude i gubljenje vremena!

4 0

aya @ 1.11.2013. 20:57

Ukinuti ili da se vidi tko je kaj dao.

2 0

franz88 @ 1.11.2013. 20:59

toooooooooo  ... hehehe priblizavamo se

znaci moja opcija sad ima novog clana AYA !!!

znaci sad ukinuce ima 4 boda jos jedan fali do izjednacenja s opcijom nek sve ostane kak je!.. naravno s dodatcima ovisi koja opcija pobijedi!

Aya carice aya carice maljice Cool

4 0

cala @ 1.11.2013. 21:05

franza za admina,i dalje sam za ukidanje ali ovo nam je backup plan,znaš za slučaj da popušimo(što je vrlo izvjesno),možda bi trebali osnovati neki sindikat...

3 0

franz88 @ 1.11.2013. 21:09

... a zo... moze cala legendo usvaja se, kaj odmah nisi rekao.. ovak sam skoro s stolca upao od schoka kad sam vidio onaj zaokret u lijevo... e da treba imati backup plan... sam cala strogo POVJERLJIVO! ne dalje od mojTV portala kuzis!

2 0

cala @ 1.11.2013. 21:19

you got it dude

1 2

aya @ 1.11.2013. 21:24

Nema tu admina, ima samo gordana, alfe i omege, boga i batine! NamigujePlazi jezik

3 0

franz88 @ 1.11.2013. 21:27

cala - ovo s sindikatom je super ideja! pazi, mi brinemo o sigurnosti i pravednosti svih forumasa, dakle nema vise jednostrane reakcije sefa = flash Gordon, bez da se cuje glas Naroda - sindikata!

e ono kaj trebas cala a to je - napraviti okvir (pravni) djelovanja i zastite te brige i kaj sve ne...pa ga poslje napisi tak da se zna

Ja cu naravno onaj tezi dio, naziv sindikata - na primjer zakaj se ne bi zvao mojTV Zora - Sindikat Rada ! - genijalno - ok to je rijeseno.. Ja i Ti cala smo kumovi u savezu jel bossovi, a svi ostali se mogu pridruziti.. ODMAH ne sad nego odmah!

1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala