Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Nedjeljom u tri...

1 2 3 4 5 6
    0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:44

Pa što nam sad fali? Uvijek nam nešto ne valja Innocent.

gordan
    Pa nama baš ništa, a Vama ? Smile
    0 0

crna_guja @ 15.2.2009. 14:46

Pa što nam sad fali? Uvijek nam nešto ne valja Innocent.

A to što si pritisnula na "play"... drago mi je zbog tebe Laughing
    gordan

Sad sam već pritisnula na replay... i opet ću... i opet ću .... Lijepa li si....(bar meni)!!!
    0 0

buzdovan @ 15.2.2009. 14:49

Mene iskreno zanima KOME treba Lepa Brena nedjeljom poslije ručka!?

TKO JE Lepa Brena?

KOGA zanima što Lepa Brena misli?

Kakva je korist od emisije u kojoj gostuje Lepa Brena?

Kakva je poruka koju šalje emisija u kojoj gostuje Lepa Brena, Fahreta Živojinović Jahić!?

0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:50

Ok. Ajmo zaporaviti na Markeca, i usredotočiti se na srbofobiju.
    Ja moram priznati da mi sad već pun k... priča o tome tko je koje nacionalnosti.

Mrzite li i hrvatske poduzetnike koji posluju u Srbiji?

gordan

Ti si počeo pričati o nacionalnostima a ja o glazbenicima, i nemam namjeru pričati o Fahreti niti u bilo kojem kontekstu nacionalizma.

Što se tiče posla reći ću ti da posao ne bira boju kože, nacionalnost, vjeroispovjest itd.......

I ja nisam taj koji mrzi, ali za tebe bih se usudio reći da mrziš MPT-a ?

Jesam li u pravu ?

0 0

franz @ 15.2.2009. 14:51

.. samo malo, jel ja to dobro vidim?

.. brut buzdovan je sad malo odlučio s tatom flash gordonom se posvaditi i umjesto bruta postati Septimije Sever!! ma nemoj molim te!!! stvano si "domoljub" brute i ostaješ brut za sva vremena!

.. schlange (guješina) malo često mijenja stavove! inače nosi ponosno boje crvene,a pa si onda malo zamisli neku drugu pripadnost!! ma kog ti hebeš? ..  ostani crvenperka i nebaljezgaj!

.. a flash gordon, a što o njemu reći, čovjek barem brani svoje non - stop, a ne pretvara se kao vi sad ovo sad smo ono!

. .. u tom smislu bravisimo gordon, iako se ne slažem s tvojim stavovima!

.. te svaka čast gorlock!!

. von franz

0 0

gordan @ 15.2.2009. 14:52

Jesi ti možda glazbeni kritičar? Ili antihrvatski kritičar?

Da li sad očekujemo zaključavanje teme?

crna_guja

Gdje si iskopala antihrvatskog kritičara? Jer to je najčešći zaključak ljubitelja MPTa, kad se netko drzne za njegovu glazbu reći da je sranje. A sranje je. Thompsonova glazba je sraaaanje. Evo, zovi me antihrvatskim kritičaremLaughing.
    0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:55

Mene iskreno zanima KOME treba Lepa Brena nedjeljom poslije ručka!?

TKO JE Lepa Brena?

KOGA zanima što Lepa Brena misli?

Kakva je korist od emisije u kojoj gostuje Lepa Brena?

Kakva je poruka koju šalje emisija u kojoj gostuje Lepa Brena, Fahreta Živojinović Jahić!?

buzdovan

1. Treba vjerovatno jugonostalgičarima !

2. Jogoslavenski proizvod

3. Opet - jugonostalgičare

4. Nikakva

5. Živjela jugoslavija

Evo pokušao sam ti ja dati odgovore !

0 0

gordan @ 15.2.2009. 14:56
    Pa nama baš ništa, a Vama ? Smile

gorlock

Gorlock, tebi i tvojima (vidim iz prijašnjih postova da si ljubitelj hdza) znamo da ne fali ništa Laughing...
    A ni sdpovcima ne fali ništa.. Pitanje je što fali nama ostalima koji ne vidimo alternativu na našoj političkoj sceni.
    0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:57

.. brut buzdovan je sad malo odlučio s tatom flash gordonom se posvaditi i umjesto bruta postati Septimije Sever!! ma nemoj molim te!!! stvano si "domoljub" brute i ostaješ brut za sva vremena!

.. schlange (guješina) malo često mijenja stavove! inače nosi ponosno boje crvene,a pa si onda malo zamisli neku drugu pripadnost!! ma kog ti hebeš? ..  ostani crvenperka i nebaljezgaj!

.. a flash gordon, a što o njemu reći, čovjek barem brani svoje non - stop, a ne pretvara se kao vi sad ovo sad smo ono!

. von franz

franz
    Čije ti boje sad zastupaš gordanove ???????????????????????????
    0 0

crna_guja @ 15.2.2009. 14:57

. von franz

franz

Frone drogi:

prst dole, prst dole, prst gore , pa opet dva dole.... pa tako i s drugom rukom....ako me razumiš??

Ako me ne razumiš, evo ti i slikovito:

0 0

franz @ 15.2.2009. 14:58

... ej flash gordon već sam napisao prije u onom kraljevstvu da si Vidovnjak!

,, aj mi napiši onda dobitnu kombinaciju za loto 7/39, dobičeš 10% !!!

.. već kad te dobro ide prognoza jel!Innocent

von franz

0 0

skype @ 15.2.2009. 14:58
    0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:59

Gorlock, tebi i tvojima (vidim iz prijašnjih postova da si ljubitelj hdza) znamo da ne fali ništa Laughing...
    A ni sdpovcima ne fali ništa.. Pitanje je što fali nama ostalima koji ne vidimo alternativu na našoj političkoj sceni.
    gordan
    Nešto sam načuo da se osniva ili je osnovana neka nova komunistička stranka, pa probaj tamo !
    0 0

buzdovan @ 15.2.2009. 15:00

gordan

Upravo su ovakve emisije s gostima poput Brene ili Furlanice jedno od sredstava urušavanja te alternative koju spominješ, a koju ja nazivam građanska opcija!

Nijedan gost u Nedjeljom u dva nije doveden slučajno...

0 0

franz @ 15.2.2009. 15:02
    Čije ti boje sad zastupaš gordanove ???????????????????????????

gorlock

ne gorlock! NIKAD pa ni TADA!

.. nisi shvatio, poanta je da on barem ne odustaje od svojih stavova, dok brut buzdovan i guješina schlange sad je jugonostalgičarka pa se onda malo pretvara domoljubom hrvatske!

.. netrebaju se pretvarati kad se dobro zna što su! muka mi je kad oni kao brane brut i schlange Hrvatske interese!

.. ili su možda doživili preporod! samo na pet minuta!!

.. kužiš sad??

franz

1 2 3 4 5 6
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala