Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Nedjeljom u tri...

1 2 3 4 5 6
    0 0

buzdovan @ 15.2.2009. 13:00

Oh, napokon smo i to dočekali od Ace trice Stankovića!

Dakle, današnji je gost, ako sam dobro pročitao i ako nije nečija neslana šala, Fahreta Jahić!?

Ponavljam, F a h r e t a  J a h i ć iliti L e p a  B r e n a!

Tko jebe Radmana, Đikića i ostale hrvatske genijalce kad imamo Miru Furlan i Fahretu Jahić?

Tko jebe hrvatske ekonomske stručnjake i političare kad imamo Miroslava Dodika i Milorada Pupovca?

Tko jebe Thompsona u Areni, dovest ćemo Lepu Brenu...

Predlažem Aci da emisiju preimenuje iz Nedjeljom u dva u Nedjeljom u tri (pičke materine)!

Ili, možda u Nedjeljom s tri prsta...

P.S. Budući da se Aco trica (ali ne Petrović) hvalio kako je pomogao Miri Furlan u dobijanju stana, neka pozove barem jednog jedinog hrvatskog branitelja pa i njemu pomogne na isti način. Stan ne mora biti u strogom centru Zagreba... 

FUJ!

0 0

gordan @ 15.2.2009. 13:58

Buzdovane, nisam znao da si i ti srbofob. Nije li Fahreta, osim toga, rođena u Bosni, a po imenu bi se reklo i da je muslimanka? Meni jedino što smeta u cijeloj priči je to što je Stanković pozvao glazbenicu neupitne NEKVALITETE, odnosno šunda kakvog izvodi i MPT. S tim da je Fahretina prednost da, koliko znam, nema pjesama koje veličaju četnike.

0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:06

Buzdovane, nisam znao da si i ti srbofob. Nije li Fahreta, osim toga, rođena u Bosni, a po imenu bi se reklo i da je muslimanka? Meni jedino što smeta u cijeloj priči je to što je Stanković pozvao glazbenicu neupitne NEKVALITETE, odnosno šunda kakvog izvodi i MPT. S tim da je Fahretina prednost da, koliko znam, nema pjesama koje veličaju četnike.

gordan
    To što tvrdiš je krajnje bezobrazno. Uspoređivati Thompsona i Fahretu ! Ali evo nedjelja je za malo će noć pa možemo opet u svađaonicu.
    0 0

gordan @ 15.2.2009. 14:08
    To što tvrdiš je krajnje bezobrazno. Uspoređivati Thompsona i Fahretu ! Ali evo nedjelja je za malo će noć pa možemo opet u svađaonicu.

gorlock

Oprosti, ali to uopće nije bezobrazno. Uspoređujem njihovu glazbenu kvalitetu.
    0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:13

gordan

Neusporedivo !

Ne znam jel Brena bolja glumica ili "pevačica" evo samo za tebe jedna intelektualna "pesma" iz jednog od njenih filmova koji su svojevremeno bili hit u "bioskopima".  "Pesma" se zove TAMBA LAMBA

0 0

gordan @ 15.2.2009. 14:17

I sad bi ja valjda trebao staviti neki Thompsonov spot LaughingLaughingLaughing.

Ok. Ajmo zaporaviti na Markeca, i usredotočiti se na srbofobiju.
    Ja moram priznati da mi sad već pun k... priča o tome tko je koje nacionalnosti.

Mrzite li i hrvatske poduzetnike koji posluju u Srbiji?

0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:21
    I sad bi ja valjda trebao staviti neki Thompsonov spot LaughingLaughingLaughing.
    gordan

Ne ne očekujem to od tebe, odabrao sam ja za tebe pjesmu koja se "ori" diljem lijepe naše i pjevat će se još dugo.....

Tvrditi sličnost između ovo dvoje glazbenika (ako to Fahreta uopće je) je krajnje bezobrazno, drsko, pokvareno.....

dalje ću zadržati granice pristojnosti.

0 0

buzdovan @ 15.2.2009. 14:23

gordan

Iskreno govoreći, pun mi je kurac svih koji iskazivanje ljubavi prema vlastitoj zemlji nazivaju "srbofobijom"!

To me nevjerojatno podsjeća na doba bratstva i jedinstva. Jedino su neki bili jedinstveniji pa im sada to opako nedostaje...

Da, otvoreno ću srati po svima koji ne vole ovu zemlju i na perfidan način iskazuju svoj žal prema nekim davnim vremenima. Otvoreno ću srati prema svima koji umjesto hrvatske inteligencije, hrvatskih političara, hrvatskih glumaca i pjevača u svoju emisiju dovlače mediokritete poput Fahrete Jahić ili Mire Furlan!

Što se tiče MPT, njega sam slušao upravo onda kada mi je to puno značilo! A to se ne zaboravlja...

I dok god MPT bude trn u oku jugonostalgičarima i neprijateljima ove zemlje, imat će moju podršku! U dublju raspravu neću i ne želim. Barem ne na ovom portalu...

0 0

gorlock @ 15.2.2009. 14:25

Iskreno govoreći, pun mi je kurac svih koji iskazivanje ljubavi prema vlastitoj zemlji nazivaju "srbofobijom"!

To me nevjerojatno podsjeća na doba bratstva i jedinstva. Jedino su neki bili jedinstveniji pa im sada to opako nedostaje...

Da, otvoreno ću srati po svima koji ne vole ovu zemlju i na perfidan način iskazuju svoj žal prema nekim davnim vremenima. Otvoreno ću srati prema svima koji umjesto hrvatske inteligencije, hrvatskih političara, hrvatskih glumaca i pjevača u svoju emisiju dovlače mediokritete poput Fahrete Jahić ili Mire Furlan!

Što se tiče MPT, njega sam slušao upravo onda kada mi je to puno značilo! A to se ne zaboravlja...

I dok god MPT bude trn u oku jugonostalgičarima i neprijateljima ove zemlje, imat će moju podršku! U dublju raspravu neću i ne želim. Barem ne na ovom portalu...

buzdovan
    Ako će Gordan biti doslijedan svojim stavovima, sad će zaključati ovu temu, puno smo pisali o Thompsonu.
    0 0

gordan @ 15.2.2009. 14:27

Ne ne očekujem to od tebe, odabrao sam ja za tebe pjesmu koja se "ori" diljem lijepe naše i pjevat će se još dugo.....

Tvrditi sličnost između ovo dvoje glazbenika (ako to Fahreta uopće je) je krajnje bezobrazno, drsko, pokvareno.....

gorlock
    Ok, ja i dalje to tvrdim, i puca mi za to što ti misliš da je to bezobrazno, drsko, pokvareno, "ovakovo" i "onakovo". I don't give a fuck Laughing. Osim toga možeš ti odabrati meni štogod želiš, no ja isto tako mogu odabrati ne pritisnuti na "play". Što sam i odabrao Laughing.
    0 0

crna_guja @ 15.2.2009. 14:27

gorlock

CITIRAM! I POTPISUJEM PJESMU!Smile

0 0

crna_guja @ 15.2.2009. 14:28

buzdovan

Bravo Buzdo! i ovo potpisujem! Od riči do riči!Smile
    0 0

crna_guja @ 15.2.2009. 14:30
    Ok, ja i dalje to tvrdim, i puca mi za to što ti misliš da je to bezobrazno, drsko, pokvareno, "ovakovo" i "onakovo". I don't give a fuck Laughing. Osim toga možeš ti odabrati meni štogod želiš, no ja isto tako mogu odabrati ne pritisnuti na "play". Što sam i odabrao Laughing.

gordan

Gordane,

nisi glup čovik, ali na ovoj temi ti mogu samo reći

Takvih sraćki smo se već naslušali... zato nam i je ovako!

Btw: ja sam pritisnula na play i dobro mi čini!Tongue out

0 0

crna_guja @ 15.2.2009. 14:37

gordan

Jesi ti možda glazbeni kritičar? Ili antihrvatski kritičar?

Da li sad očekujemo zaključavanje teme?

0 0

gordan @ 15.2.2009. 14:41
    Takvih sraćki smo se već naslušali... zato nam i je ovako!

Btw: ja sam pritisnula na play i dobro mi čini!Tongue out

crna_guja

Pa što nam sad fali? Uvijek nam nešto ne valja Innocent.

A to što si pritisnula na "play"... drago mi je zbog tebe Laughing
1 2 3 4 5 6
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala