Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Ja, komentiram.....

1 2 3 4
    0 0

arnol @ 2.2.2009. 15:34

Smatrate li da je potrebno komentatora koji ima drugačije mišljenje od vas proganjati do besvijesti, vrijeđati, ismijavati  .....

Ono što ja toleriram, moraš i ti ?

Zbog čega se registrirate na portale ?

Mene osobno zanima razmjena informacija, naučiti ili saznati nešto novo, reći svoje mišljenje, ali dozvoliti i drugome da napiše svoje.

Sa solidnim iskustvom na portalima primjećujem da se nekako više posvetimo prepucavanju nego samoj temi ?

Pitate se kako je osobi koja je pročitala ne baš ugodne riječi o sebi ?

Ja se zapitam.

Tu se izgubilo ono " NE     ČINI     DRUGIMA  ŠTO  NE   ŽELIŠ  DA    TEBI    ČINE  !

Nemamo za sve postupke riječi hvale, nego i kritike, za ljude o kojima čitamo, ali gdje je granica ?

Nisam ponosna na sve svoje komentare, posebno one u kojima sam vraćala rukavicu izazova !

Na ovome su portalu dvoje korisnika koji su meni glumili portalske prijatelje i vidim sada u njima veliku želju za svađom, vrijeđanjem i progonom !!!

Zato bi voljela ako se smije i moguće je dragi korisnici da napišete koju riječ o samom ovakvom virtualnom komuniciranju i vašem doživljavanju komentiranja !

Što vas potaklo da komentirate ? 

0 0

gorlock @ 2.2.2009. 16:11

Ne uzrujavaj se Arnol dobro je potaknuti mozak na rad o nekoj dobroj raspravi, nekad se pređu i granice ukusa ali ne brini tu je uvijek "administrator" koji pazi na takove stvari. Nema dvostrukih pravila jednaka su za sve.

Samo netko je više a netko manje osjetljiv, nečije su granice tolerancije vrlo visoke dok se drugi uvrijede primjer zbog avatara ? Sve je to za ljude. Smile

Lijep pozdrav !

Gorlock

0 0

drudown @ 2.2.2009. 17:37

Smatrate li da je potrebno komentatora koji ima drugačije mišljenje od vas proganjati do besvijesti, vrijeđati, ismijavati  .....

Ono što ja toleriram, moraš i ti ?

Zbog čega se registrirate na portale ?

Mene osobno zanima razmjena informacija, naučiti ili saznati nešto novo, reći svoje mišljenje, ali dozvoliti i drugome da napiše svoje.

Sa solidnim iskustvom na portalima primjećujem da se nekako više posvetimo prepucavanju nego samoj temi ?

Pitate se kako je osobi koja je pročitala ne baš ugodne riječi o sebi ?

Ja se zapitam.

Tu se izgubilo ono " NE     ČINI     DRUGIMA  ŠTO  NE   ŽELIŠ  DA    TEBI    ČINE  !

Nemamo za sve postupke riječi hvale, nego i kritike, za ljude o kojima čitamo, ali gdje je granica ?

Nisam ponosna na sve svoje komentare, posebno one u kojima sam vraćala rukavicu izazova !

Na ovome su portalu dvoje korisnika koji su meni glumili portalske prijatelje i vidim sada u njima veliku želju za svađom, vrijeđanjem i progonom !!!

Zato bi voljela ako se smije i moguće je dragi korisnici da napišete koju riječ o samom ovakvom virtualnom komuniciranju i vašem doživljavanju komentiranja !

Što vas potaklo da komentirate ? 

Arnol
    Arnol kaj tebe trese u životu? Ko su ti pederi kaj misliš da te proganjaju. Aha ti si ljuta kaj su pederi a ne zato kaj te proganjaju!
    0 0

arnol @ 2.2.2009. 18:31
    Arnol kaj tebe trese u životu? Ko su ti pederi kaj misliš da te proganjaju. Aha ti si ljuta kaj su pederi a ne zato kaj te proganjaju!

drudown

Hej, hej ja sam samo jedan od komentatora u nizu i nije rasprava o meni. Samo sam spomenula svoja iskustva, jer ne smijem govoriti u ime drugih ljudi.

Netko iz obitelji tu popljuvanog gospodina se uzrujao zbog natpisa na njegov račun. 

Tema je općenita i nisu vezani za nju nikakvi "pederi" !

Pročitaj molim te ponovo, pa iznesi svoje mišljenje o načinu komentiranja, ponašanju korisnika..... ako želiš tvoj izbor normalno.

Lijepi pozdrav ! 

0 0

arnol @ 2.2.2009. 18:44

Ne uzrujavaj se Arnol dobro je potaknuti mozak na rad o nekoj dobroj raspravi, nekad se pređu i granice ukusa ali ne brini tu je uvijek "administrator" koji pazi na takove stvari. Nema dvostrukih pravila jednaka su za sve.

Samo netko je više a netko manje osjetljiv, nečije su granice tolerancije vrlo visoke dok se drugi uvrijede primjer zbog avatara ? Sve je to za ljude. Smile

Lijep pozdrav !

Gorlock

gorlock

gorlock, sve stoji, samo kako ljudi razmišljaju dok pišu na nekom forumu ?

Ovaj je izvrstan za toliko toga napisati o filmovima, emisijama i serijama.....

Ono što mi je stvarno najodbojnije te provokacije .

Ako ona ne misli kao ja idem ju zgaziti ili ja sam najpametnija , njoj tu nije mjesto....

Portal napravljen zbog televizije, kina.... i hvala veliko na njemu !

Ja sam osobno bila na tapeti, jer  mi je nekoliko puta ( mislim dva ), jedan korisnik uputio savjet da pogledam film + što sam pohvalila popljuvanu pjevačicu.

Inače ljudi koji tu kao " brane " istospolne zajednice na drugom su portalu se zaratili istina se ne baš pravednim, ali sa samim vlasnicima portala, i te kako su žestoko bili protiv istospolnih zajednica.

U redu sada misle drugačije.

Što je bilo, bilo je , voljela bi samo potaknuti ljude da razmisle dali se zaista isplati ratovati po portalima ili razmjenjivati informacije, zdravo raspraviti o temama, što je ujedno i dobro i normalno.

Ne možemo svi misliti isto.

Poštujem mišljenje svakog čije pročitam.

Pokrenula sam ovu temu koja vodi u kulturnije vode.

Psujemo, ljuti smo, ali gdje je granica ? 

0 0

arnol @ 3.2.2009. 13:47

drudown

Nova registracija za te tri već prazne i slične ostalim tvojim postovima po drugim portalima rečenice.

Čemu tajno obraćanje kad znamo tko si ?

Preispitaj malo sebe i svoj način komentiranja.

Svi ponekad pretjeramo.

Pozdrav. 

0 0

drudown @ 3.2.2009. 15:34

Nova registracija za te tri već prazne i slične ostalim tvojim postovima po drugim portalima rečenice.

Čemu tajno obraćanje kad znamo tko si ?

Preispitaj malo sebe i svoj način komentiranja.

Svi ponekad pretjeramo.

Pozdrav. 

Arnol

Nit gledaš filmove nit čitaš članke. Samo komentiraš da bi nešto komentirala. U biti lupetaš sve i svašata.

Čik pogodi ko sam nos ti posran!

0 0

arnol @ 3.2.2009. 20:26

Nit gledaš filmove nit čitaš članke. Samo komentiraš da bi nešto komentirala. U biti lupetaš sve i svašata.

Čik pogodi ko sam nos ti posran!

drudown
    Isfrustrirana, posesivna i puna sebe !
    Dobro se reklamiraš, no možeš ti i niže. 

0 0

drudown @ 3.2.2009. 22:23

Arnol

"Zašt?"

0 0

arnol @ 3.2.2009. 22:31

"Zašt?"

drudown
    Samo ti istresi sve što te smeta.
    Želim ti da pronađeš ono dobro što je u tebi.
    Sve najbolje. 

0 0

drudown @ 4.2.2009. 15:51

Arnol

O.K.

Sad kužim!

0 0

arnol @ 4.2.2009. 16:08

O.K.

Sad kužim!

drudown
    Vjerovala ili ne nemam apsolutno ništa protiv tebe, niti se mješam u vašu komunikaciju.
    U samom početku si mi dala na znanje da je on samo tvoj prijatelj, a mi ostali u prolazu, jer nas "dovuče" na tvoju štetu.
    To sam uvijek i poštovala.
    Dok ste se javljali dobro, kada vam više nisam trebala prestali ste i opet dobro.
    Znala si dobro pisati, promjenila svoja uvjerenja, razumijem.
    Pokrenula sam ovo da se svi malo preispitamo i svoje ponašanje prema drugima, ali ne zato da se mi dvije prepucavamo.
    Ne možeš se na jednoj temi čuditi devijacijama društva, osuđivati agresivne, a na drugoj proganjati nekoga, jer ti se ne sviđa njegovo mišljenje ili ta osoba.
    Želim ti sve najbolje i puno dobrih komentara !
    Lijepi pozdrav !

0 0

drudown @ 4.2.2009. 16:33

Arnol

WTF?

Kaj ti sad briješ?

Zakaj mi se obračaš kao ženskoj?

Nemreš bolivit. Renman je bog!

0 0

franz @ 4.2.2009. 17:25

WTF?

Kaj ti sad briješ?

drudown

.. a ti se praviš kao slijepi putnik koji je slučajno tu zalutao!!

.. zakačila si se na Arnol kao priljepak! umjesto o temi koja je postavljena i komentarima vezano uz tu temu non - stop se prepireš i napadaš  Arnol, nisi uopće zanimljiva! ohladi malo za promjenu! i drži se teme!

am besten

franz

0 0

arnol @ 4.2.2009. 21:12

WTF?

Kaj ti sad briješ?

drudown

Pročitaj Vedranine kronike malog ševca.

Sve stoji kako sam ti u skraćenoj verziji napisala.

Žao mi je ovog portala, jer višestruko logiranje iste osobe nije korektno za portal !!!!!!

Ne ljutim se na niti jednu glupost koji si napisala o meni.

Dobro ti je i franz preporučio.

Nije nitko budala.

Piši, uživaj.

Sretno ! 

1 2 3 4
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala