Ne uzrujavaj se Arnol dobro je potaknuti mozak na rad o nekoj dobroj raspravi, nekad se pređu i granice ukusa ali ne brini tu je uvijek "administrator" koji pazi na takove stvari. Nema dvostrukih pravila jednaka su za sve.
Samo netko je više a netko manje osjetljiv, nečije su granice tolerancije vrlo visoke dok se drugi uvrijede primjer zbog avatara ? Sve je to za ljude. 
Lijep pozdrav !
Gorlock
gorlock
gorlock, sve stoji, samo kako ljudi razmišljaju dok pišu na nekom forumu ?
Ovaj je izvrstan za toliko toga napisati o filmovima, emisijama i serijama.....
Ono što mi je stvarno najodbojnije te provokacije .
Ako ona ne misli kao ja idem ju zgaziti ili ja sam najpametnija , njoj tu nije mjesto....
Portal napravljen zbog televizije, kina.... i hvala veliko na njemu !
Ja sam osobno bila na tapeti, jer mi je nekoliko puta ( mislim dva ), jedan korisnik uputio savjet da pogledam film + što sam pohvalila popljuvanu pjevačicu.
Inače ljudi koji tu kao " brane " istospolne zajednice na drugom su portalu se zaratili istina se ne baš pravednim, ali sa samim vlasnicima portala, i te kako su žestoko bili protiv istospolnih zajednica.
U redu sada misle drugačije.
Što je bilo, bilo je , voljela bi samo potaknuti ljude da razmisle dali se zaista isplati ratovati po portalima ili razmjenjivati informacije, zdravo raspraviti o temama, što je ujedno i dobro i normalno.
Ne možemo svi misliti isto.
Poštujem mišljenje svakog čije pročitam.
Pokrenula sam ovu temu koja vodi u kulturnije vode.
Psujemo, ljuti smo, ali gdje je granica ?