Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Dinamo ZG-liga prvaka kada?

1 2 3
    0 0

gorlock @ 20.8.2010. 21:45
    I što je tvoj zaključak, iz koje sredine dolazim.

jovil

Iskreno, ne zanima me.
    0 0

zubak @ 20.8.2010. 22:17

Bu sve bilo Ok,sve,a ma baš sve.

Tesko je reci,ili znati,sta reci ili sve znati.

Zubak,mislioc nove generacije. 

0 0

jovil @ 20.8.2010. 22:33

Sloboda mišljenja je, pa i pisanja dok te ne isključe LaughingLaughing

E sad ispravno je onako kako si naučio iz sredine iz koje dolaziš Laughing, a što je književno o tome bi se dalo raspravljati ali ne na ovom forumu.

I ja ću se složiti sa juom - Europa ! 

A što se tiče Dinama, kao što sam napisao ranije, kad zaigraju "naši" dečki sa srcem, bit će i Dinama. 

Što se ovog Dinama tiče ne vjerujem da će bilo što napraviti u Europi. 

gorlock

I otkud tebi uopće pravo da određuješ šta se može raspravljati na ovom forumu(ne sporim da je ovo uistinu meinstrem sajt koji ima negativnosti upravo na skromnošću komentara forumaša-95% postova je usko vezano na glavnu aktivnost ovog sajta(film video jet-set holivuda.....).Najveća ironija je što je ovaj sajt dao mogućnost "debata" forumaša kroz ponude drugih tema,  osim onih osnovnih(film video...) kao što je Čavrlj i nekolicinu sličnih).

Moje prisustvo na ovom sajtu je možda provincijalno, primitivno ali mi je savijeis čista kao bistri planinski potok, jer nikad nisam uvrijedljivo nastupao prema bilo kom forumaša osim jednog malog prijevida oko riječi "stari član", a za sam sajt sam rekao da je liberalan i evo sada ću ga testirati hoće li mi u Čavrlju objaviti post na temu Hrvatski Književni Jezik

Osim buzdovana i tebe nisam imao neprilika sa drugim autentičnim članovima ovog sajta.Neki su čak ustajali da prekinu tiranijske i oštre nasrtaje buzdovana i gorlocka i hvala im za to.

0 0

jua @ 21.8.2010. 0:04

I otkud tebi uopće pravo da određuješ šta se može raspravljati na ovom forumu(ne sporim da je ovo uistinu meinstrem sajt koji ima negativnosti upravo na skromnošću komentara forumaša-95% postova je usko vezano na glavnu aktivnost ovog sajta(film video jet-set holivuda.....).Najveća ironija je što je ovaj sajt dao mogućnost "debata" forumaša kroz ponude drugih tema,  osim onih osnovnih(film video...) kao što je Čavrlj i nekolicinu sličnih).

Moje prisustvo na ovom sajtu je možda provincijalno, primitivno ali mi je savijeis čista kao bistri planinski potok, jer nikad nisam uvrijedljivo nastupao prema bilo kom forumaša osim jednog malog prijevida oko riječi "stari član", a za sam sajt sam rekao da je liberalan i evo sada ću ga testirati hoće li mi u Čavrlju objaviti post na temu Hrvatski Književni Jezik

Osim buzdovana i tebe nisam imao neprilika sa drugim autentičnim članovima ovog sajta.Neki su čak ustajali da prekinu tiranijske i oštre nasrtaje buzdovana i gorlocka i hvala im za to.

jovil

Disclaimer: Ovaj post je napisan u smirenom i opuštenom tonu i ne bih htjela da se itko uvvrijedi po tom pitanju (objašnjenje se da izvući iz samog posta) 

Za ovo boldano: Istina i Bog da su skoro sve teme povezane sa filmskim sadržajem, i da je dan izbor opcionalne komunikacije o drugim temema, ali osobno ne vidim svrhe objavljivanja tema....ne znam, na primjer "Što je danas bilo za ručak", ako je glavno ime stranice mojtv.

Za drugi odlomak: Svatko ima pravo na iznošenje svojih mišjenja, stavova, poimanja stvari i sl. Na neke se iznesene stvari reagiralo ironično, što je tada izazvalo kontroverze druge strane, dok su pak neke razmirice bile toliko retardirane da mi je došlo da vas pucam u glavu. Još je tu stvar kako tko čita navedene postove. Možda se netko htio našaliti na svoj način, jer nemamo svi isti smisao za humor (i know i don't), a drugi je to shvatio kao nasrtaj ili vrijeđanje. Tada mi je opet došlo da pucam nekome u glavu. Rado bih vidjela može li se otvoriti HKJ jer bi tamo bilo svega mi se čini =).

Za treći odlomak: Primjetila sam da @buzdovan i @gorlock imaju drugačiji način komentiranja, nekad brutalno iskren, nekad brutalno ironičan, a oba načina su slična tako da se tamo ne želim uplitat, a to i tebi preporučujem.

Hvala što ste čitali moja stajališta o ovome! Untill next fight, yours truly, Jua.

0 0

jovil @ 21.8.2010. 0:29

Disclaimer: Ovaj post je napisan u smirenom i opuštenom tonu i ne bih htjela da se itko uvvrijedi po tom pitanju (objašnjenje se da izvući iz samog posta) 

Za ovo boldano: Istina i Bog da su skoro sve teme povezane sa filmskim sadržajem, i da je dan izbor opcionalne komunikacije o drugim temema, ali osobno ne vidim svrhe objavljivanja tema....ne znam, na primjer "Što je danas bilo za ručak", ako je glavno ime stranice mojtv.

Za drugi odlomak: Svatko ima pravo na iznošenje svojih mišjenja, stavova, poimanja stvari i sl. Na neke se iznesene stvari reagiralo ironično, što je tada izazvalo kontroverze druge strane, dok su pak neke razmirice bile toliko retardirane da mi je došlo da vas pucam u glavu. Još je tu stvar kako tko čita navedene postove. Možda se netko htio našaliti na svoj način, jer nemamo svi isti smisao za humor (i know i don't), a drugi je to shvatio kao nasrtaj ili vrijeđanje. Tada mi je opet došlo da pucam nekome u glavu. Rado bih vidjela može li se otvoriti HKJ jer bi tamo bilo svega mi se čini =).

Za treći odlomak: Primjetila sam da @buzdovan i @gorlock imaju drugačiji način komentiranja, nekad brutalno iskren, nekad brutalno ironičan, a oba načina su slična tako da se tamo ne želim uplitat, a to i tebi preporučujem.

Hvala što ste čitali moja stajališta o ovome! Untill next fight, yours truly, Jua.

jua

Hvala na ovom postu.Djeluje relaksirajući blagotvorno.

Samo mogu reći da sam i Sam svjestan svoje krivnje, da na prvi pogled mnogo  prikladnije za mene ide sajt jutarnji list i sl., ali tamo je na forumima već brutalnost, malograđanština, a ja tu uistinu se ne uklapam, kako god možda na prvi pogled izgledalo suprotno.  

0 0

gorlock @ 21.8.2010. 12:14

Bu sve bilo Ok,sve,a ma baš sve.

Tesko je reci,ili znati,sta reci ili sve znati.

Zubak,mislioc nove generacije. 

zubak

Zubak - GENERATION NEXT - Wink

0 0

arnol @ 22.8.2010. 1:11
    Dinamu će gotovo sigurno biti bolje ako ode one čudo sa tko zna koje planete zvano Mamić ! Nekako u zadnje vrijeme vjerujem u njegov odlazak u nepoznatom pravcu.
    0 0

akasha @ 22.8.2010. 9:41
    Dinamu će gotovo sigurno biti bolje ako ode one čudo sa tko zna koje planete zvano Mamić ! Nekako u zadnje vrijeme vjerujem u njegov odlazak u nepoznatom pravcu.
    Arnol

One can only hope...
    0 0

dileja @ 3.12.2010. 10:20

Kad u Dinamu budu ponovo igrali naši dečki kojima srce kuca za Dinamo i za Hrvatsku, tada ćemo dobro igrati.

Ovo što je Dinamo sada je sve drugo samo nije Dinamo. 

gorlock

Mislim da to nije dovoljo jel ako ne posjeduju kvalitet, onda teško da će postoć neki ozbiljniji rezultat koji se od njih očekuje:) prošla su davno lijepa vremena, kad se u jednom klubu igralo i po 8-9 godinaold school
    0 0

doom @ 3.12.2010. 14:34
    nikad!!
    0 0

doom @ 5.12.2010. 18:38
    da dinamo nema svoje suce u nasoj ligi bil bi zadnji eto protiv varteksa nebi pobjedili da im sudac nije dosudil penal ....sramota...hrvatskog nogometa!!
    0 0

fox89 @ 5.12.2010. 21:26
    da dinamo nema svoje suce u nasoj ligi bil bi zadnji eto protiv varteksa nebi pobjedili da im sudac nije dosudil penal ....sramota...hrvatskog nogometa!!
    doom

pa 1:1 je bilo na kraju xD
    0 0

doom @ 5.12.2010. 22:59

pa 1:1 je bilo na kraju xD
    fox89

znam ali sve ti je to isto!!
    0 0

dileja @ 9.6.2011. 11:28
    Pa ako ni ove sezone ne uđu u Ligu Prvaka onda stvarno nikad neće..vidim pojačali su se u napadu sa najboljim strijelcem lige..pa ako ni to ne bude bilo dovoljno, onda stvarno ne znam. Ostao im je i kapiten Cufre..tako da će odbrana ostati dobra kao i u prošloj sezoni..vidjećemo,svakako bi bilo dobro ako bi Hajduk pokazao nešto u Europi, jer bi to bilo dobrobit za hrvatski nogomet..
    0 0

zvone @ 12.6.2011. 5:00
    Iako se slažem kako bi Dinamo ove godine mogao lakše nego ikada do Lige Prvaka (ali ne zato što je dobar i jak, već zbog toga što je nositelj) ne vidim kako se to Dinamo pojačao Krstanovićem? Pojačanje za Ligu Prvaka nije igrač iz Zagreba, kluba koji se do zadnjeg kola boio za opstanak. Slijedeče "pojačanje" je valjda Krunoslav Jurčić, trener pod kojim je Dinamo igrao uvjerljivo najružniji (pa i najlošiji) nogomet zadnjih godina. A ostanak kapetana je izvrsna stvar za Dinamo, ako se dogodi. Naime kapetan Dinama nije Cufre nego Milan Badelj, a on bi još mogao otići. Volio bih gledati Dinamo u Ligi Prvaka, ali bi ipak prije volio vidjeti nekoliko pravih pojačanja i boljeg trenera. Ovako bi mogli biti kanta za napucavanje. 
1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala