Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Pretučena Severina krvari prekrivena modricama
Ova video pozadina specijalno je snimana za beogradski koncert za pjesmu "Muškarcu samo treba kurva"

Video: Pretučena Severina krvari prekrivena modricama

1
    0 0

crnilav @ 11.11.2013. 18:14

sramota za muski rod u ovu pjesmu se nezelim svrstati, nisu svi muskarci isti, nesvidja mi se ovakav nacin pjesme, nisu ni sve zene zene, i medju njima ima dosta kurvi, kako kazes Severina...NIje ovo bas ok, predji na bolji stih, bolju i brzu muziku...Daj nesto veselo ovom narodu....

Nije to, sto  sam tako slatka, i od boga data, i rumeno lice moje, ugrijano dalmatinskim suncem i odaju me  moje stiklice...Dalmatin, Dalamtino, nije zato sto je fino biti dalmatino...

Pozdrav za Severinicu....

5 0

gorlock @ 11.11.2013. 19:43

Našla se prava "svetica" koja će držati prodike i pjevati o moralu.....   povraća mi se.... 

Da se razumijemo od njenog famoznog video uradka mi se

"Seve nacionale" je ikona iskrivljenjih društvenih vrijednosti.....

Jedanput kao svetica, drugi puta kao kurva, treći kao majka, potom časna sestra, te čedna djevojka, rock frajerica, žrtva nasilja.......Bit će da joj je uzor Britney Spears (od koje mi se isto sere, usput rečeno)

Ma sere mi se od ovakovih društvenih (ne)uzora.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala