Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Bijele udovice: Vlatka Pokos demonstrativno napustila studio
Vlatka Pokos od sada nosi titulu prve gošće koja nije do kraja izdržala rešetanje Bijelih udovica

Bijele udovice: Vlatka Pokos demonstrativno napustila studio

1
    0 0

gor @ 21.4.2009. 16:42
    Pa ne znam što je očekivala. Kao da nikada prije nije gledala Udovice pa kao nije znala što je očekuje. Nevjerojatno što su neki ljudi sposobni podnijeti za medijsku pažnju. Cry
    0 0

gorlock @ 21.4.2009. 19:09

Laughingcitiram autora teksta "........ te je gopođica Pokos demonstrativno napustila studio, prije toga pobacavši sve stvari sa stola."

Prvo ne bih se složio da je Vlatka Pokos - gospođica jer to bi bile mlade neudane žene (djevojke),

gospodična - ne znam točno značenje ????? prosvjetlite me.... Smile

E sad gospođa možda i može biti ali svakako ne po bračnom statusu Laughing

Nekulturna, svakako što dokazuje svojim ponašanjem, e sad iako omraženi kviz trenutak istine - prije bi to moglo biti pravo mjesto za Vlatku Pokos........ Laughing

Baš sam sad i ja zločest ali kad već Vi pišete ovakove glupe vijesti pa da onda i ja nešto nadodam. Wink

0 0

boong @ 21.4.2009. 20:41
    koja kuja..
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala