Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Gruzija ne želi mijenjati pjesmu pa odustaje od Eurosonga
Politika se opet umiješala u glazbu: Gruzija se povlači iz natjecanja

Video: Gruzija ne želi mijenjati pjesmu pa odustaje od Eurosonga

1
    0 0

gordan @ 14.3.2009. 20:09
    Politika se umiješala čim su pjesmi dali naziv. Nije valjda da se slučajno dogodilo da se pjesma zove "We Don't Wanna Put In" Laughing. Nije da branim Putina (ili Put In-a, ajmo reći "umetača" Laughing), ali činjenica je da Gruzijci nisu baš totalno nevini u ovoj priči. No uspjeli su privući pažnju na sebe, što je ionako bio cilj, nastupili na Eurosongu ili ne.
    0 0

gorlock @ 15.3.2009. 9:52
    Politika se umiješala čim su pjesmi dali naziv. Nije valjda da se slučajno dogodilo da se pjesma zove "We Don't Wanna Put In" Laughing. Nije da branim Putina (ili Put In-a, ajmo reći "umetača" Laughing), ali činjenica je da Gruzijci nisu baš totalno nevini u ovoj priči. No uspjeli su privući pažnju na sebe, što je ionako bio cilj, nastupili na Eurosongu ili ne.
    gordan

Nisam niti pomislio čitati članak a nakraju sam pogledao video zahvaljujući tvom komentaru. Šteta da ne može na eurosong, vjerujem da bi pobjedili na natjecanju.

Ali eto "umetač" se očigledno umiješao........ Laughing

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala