Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Severina bojkotira Porin i pali po Wikipediji
U enciklopediji je "slavna pin up djevojka", a u pravom životu ogorčena na diskografsku nagradu

Severina bojkotira Porin i pali po Wikipediji

1
    0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 21:02

Možda bi sudjelovala kada bi se naziv manifestacije promijenio iz Porin u Porini mi, gurni mi i metni...

Gas, gas, zumpa, zumpa...

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 21:35

"Pokušat ću se što manje izlagati. Ne želim više ispravljati svijet. A opet, možda sam premlada za odustajanje od borbe, vidjet ćemo!".

Ispravi Serevinice ti sebi nogice, pa će sve biti bolje.

Kakve li radodajke i javne.... osobe!

Dno dna!

0 0

arnol @ 9.2.2009. 21:57

Prva djevojka Seve meni jedina tvoja pjesma za poslušati.

Druga fotografija nije ni za javnost od ove dvije tu.

Stil od Drage mi nije nešto, ali sam sigurna da je bilo puno boljih fotki od ove grozne.

Suradnja sa Bregovićem, još jedna greška više.

Možda bi mogla direktno u  kafanu sa njegovim divim pjesmama. 

0 0

argonaut @ 13.3.2009. 22:40

Hvala Bogu, maknuta je iz Wikipedie gdje ju je netko stavio uz bok velikim filmskim zvijezdama kao što su npr:

Ginger Rogers, Marlene Dietrich, Rita Hayworth, Ingrid Bergman, Veronica Lake, Ava Gardner, Esther Williams,

Susan Hayward, Sophia Loren itd.

Ne krivim nju, nego onoga tko je uopće došao na tako suludu ideju da se nađe u društvu takvih veličina sa kojima nema niti jedne zajedničke dodirne točke, a pogotovo ne glume. 

0 0

artoffsoul @ 15.3.2009. 0:20

ma svima je pokazala šta joj je krajnja ambicija.

imati svoju sliku kod svakog mehaničara u radioni,servisera u servisu,šljakera u garderobnom ormariću,bauštelca u njihovim kontejnerima je stvarno veliki uspjeh ove balkanuše.

a što se brege tiće, njemu je vjerojatno dala onu tijesniju rupu na kraju kičme, kao i novkoviću(mlađem)prije toga, što zbog karijere a što zbog bijelog ispod nosa.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala