Vidim - Maro Marušić ilitiga M.M., potaknut ponekom zalutalom pohvalom na račun svojih uradaka, uzletio je na mlazni pogon i potpuno izgubio kompas!
Ovaj posljednji članak, bez svake mjere i smisla (osim ako mu je smisao onanija na vlastitu veličinu), još k tome - sadržajno ničim izazvan, vjerojatno je vrhunac (ja se barem nadam),
Zaveden pogrešnim uvjerenjem da je duhovit, autor je dosadašnje jedvo podnošljivo silovanje kvazihumorom sveo na vulgarne jednosmislice, potpuno neprimjerene ovom portalu.
Iskreno se nadam autor prilikom pisanja bio na nekim nedozvoljenim supstancama i da je ovo bio zadnji takav "ispad". 
aya
Dobro, možda je nesrazmjeran odnos između truda uloženog u "uradak" i kvaliteta, tj. uloženo je previše truda za ovakav rezultat, ali na ovom portalu ima masa "referata", opisa filmova, a da ne pričam o redovnoj dozi dnevnih tračeva, kod kojih je taj nesrazmjer još veći.
Ne znam čemu ovo forumsko kamenovanje. Nekoliko stvari u tvom postu ne stoji. Oproštaj jedne od najvećih legendi talijanskog nogometa sigurno je veće "sadržajno izazivanje" od onoga da je Batmanov batler slučajno istisnuo pastu za zube sa sredine umjesto sa dna tube i od sličnih "zanimljivosti" na koje svakodnevno imamo priliku nailaziti na dragom nam portalu. Druga stvar, tekst definitivno nije jednosmislen, doduše dvosmislenost teksta jest previše prozirna i jasna. A ovaj bi portal bio forumski raj, ako bi se vulgarnost upotrebljavala isključivo na ovaj način. Uostalom, mnogo su primitivnije neke "nevulgarne" uvrede koje forumaši upućuju jedni drugima, od nazovivulgarnih dijelova iz ovog teksta. Šta više, mislim da forumaše daleko više frustira niA-ino ili tvoje kvazipravopisno savjetovanje, nego tekstovi s ponekom bezazlenom vulgarnošću u sebi.