Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Sestre Kardashian od 11. ožujka na RTL-u 2
Nevjerovatno popularan reality show o razmaženom svijetu sestara Kardashian stiže i na domaće ekrane

Sestre Kardashian od 11. ožujka na RTL-u 2

1
    2 1

ed_hunter @ 6.3.2012. 15:36
    u potpunosti razumijem RTL, na njihovom programu zaista nedostaje idiotizma
    2 1

myna @ 6.3.2012. 16:47
    strašno i prestrašno...
    1 1

lordadamko @ 7.3.2012. 0:16
    tooo samo daj joooossss...dosta je bilo trovanja djece i "mladih teenagera"....nije da imaju sta pametno gledat na TVu...sve sami dokumentraci dosad...puj...
    0 2

karakteran @ 8.3.2012. 16:48
    pogledao sam sve 4 sezone nije nešto. ima puno gorih emisija svih vrsta na svim nacionalnim dalekovidnicama kao što su npr.: bilićeva emisija, poslovni klub, paralele, dnevnik htv-a, u dobroj formi s renatom sopek, ljubav na selu, večera za 5, osmi kat, rakićka i njeni reporteri, hadžiselimović i njegovi dokumentarci petkom uveče (sumo borci, prahistorijski krokodili...), sve sapunice, tzv. humorističke serije, krv nije voda, BB, hrvatska traži zvijezdu... mogao bih ovako nabrajati u nedogled.
    2 1

crnisokol @ 8.3.2012. 17:33
    ček..uspio si odgledati četiri sezone realityja o sestrama Kardashian???..I'm impressed Surprised
    0 1

karakteran @ 8.3.2012. 17:38

pogledao sam ih u nekoliko dana, mislim tjedan ili tako nešto. svaka epizoda je 20 minuta. dijelovi koji su mi bili dosadni prevrtio sam. sve u svemu nije nešto. ima i boljih reality show-ova. ovisi šta koga zanima.

zašto se ne zgražate npr. nad rakićkom i njenim dokumentarcima? ili onim hadžiselimovićevim dokumentarcima? kardashianke su za njih zakon.

trenutno najbolji reality mi je american restoration, a nije loš ni pawn stars jer volim američku povijest i način života, a uvijek se i nasmijem chumlee-ju.

0 1

matija11235 @ 27.5.2012. 23:07

gdje si to pogledao?

2 2

gestapo @ 29.5.2012. 19:16

Karaktern moze pitanje ,kak to da toliko seres po ljudima kojima se svidaju osvetnici,rekel si da nisi mogao pogledati 10 minuta filma i nakon tih par minuta "gledanja" odmah si ga okarakteriziral kao smece od filma a kad ono gledas ovaj totalni trash(a koliko sam skuzil po komentaru koji si napisal dobro si upoznat sa time) i to po 20 minuta....stvarno neznam kaj da si sad mislim ...

Ja sebe smatram vrlo zrelom osobom a svidaju mi se osvetnici....."dali mozda nesto nije uredu sa menom!?!?!"Mozda bih trebal poceti gledati reality,mozda ali mozda onda postanem zrela osoba....hmm

Ljep pozzz....

1 3

karakteran @ 29.5.2012. 19:23

ti sa zrelošću veze nemaš. to znam po tvojim postovima (i po tvom nicku). zato su ti avengers zakon.

btw, promašio si temu, jesi primjetio?

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala