Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sestre Kardashian od 11. ožujka na RTL-u 2
Nevjerovatno popularan reality show o razmaženom svijetu sestara Kardashian stiže i na domaće ekrane

Sestre Kardashian od 11. ožujka na RTL-u 2

Foto: PRphotos

Nakon što su pokorile svijet reality-showova i već godinama ne silaze sa stranica tabloida, sestre Kardashian vidjet ćemo i u domaćem eteru. Od 11. ožujka na RTL-2 s prikazivanjem započinje reality Keep up with Kardashians, u kojem se vidi razmažen svijet bogatstva kojim obitelj živi.

Na prodavanju intime Kardashianke odlično zarađuju, pa su u 2010. zaradile 65 milijuna dolara, što od reality show-a, što od reklamiranja raznih proizvoda.


Courtney, Kim i Khloé kći su pokojnog holivudskog odvjetnika Roberta Kardashiana, koji je slavu stekao kao branitelj O.J. Simpsona. Nakon što je objavljena seks-vrpca Kim Kardashian, srednje među sestrama, njihova svestrana majka Kris Jenner prepoznala je pažnju medija kao idealan trenutak za pokretanje reality showa o obitelji. U emisiji se pojavljuju i sin Robert Jr te drugi suprug Kris Jenner, olimpijski pobjednik u desetoboju i strastveni motivacijski govornik s kojim ima dvije kćeri, Kendall i Kylie Jenner.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    1 3
    karakteran karakteran @ 29.5.2012. 19:23

    ti sa zrelošću veze nemaš. to znam po tvojim postovima (i po tvom nicku). zato su ti avengers zakon.

    btw, promašio si temu, jesi primjetio?

  • #8
    2 2
    gestapo gestapo @ 29.5.2012. 19:16

    Karaktern moze pitanje ,kak to da toliko seres po ljudima kojima se svidaju osvetnici,rekel si da nisi mogao pogledati 10 minuta filma i nakon tih par minuta "gledanja" odmah si ga okarakteriziral kao smece od filma a kad ono gledas ovaj totalni trash(a koliko sam skuzil po komentaru koji si napisal dobro si upoznat sa time) i to po 20 minuta....stvarno neznam kaj da si sad mislim ...

    Ja sebe smatram vrlo zrelom osobom a svidaju mi se osvetnici....."dali mozda nesto nije uredu sa menom!?!?!"Mozda bih trebal poceti gledati reality,mozda ali mozda onda postanem zrela osoba....hmm

    Ljep pozzz....

  • #7
    0 1
    matija11235 matija11235 @ 27.5.2012. 23:07

    gdje si to pogledao?

  • #6
    0 1
    karakteran karakteran @ 8.3.2012. 17:38

    pogledao sam ih u nekoliko dana, mislim tjedan ili tako nešto. svaka epizoda je 20 minuta. dijelovi koji su mi bili dosadni prevrtio sam. sve u svemu nije nešto. ima i boljih reality show-ova. ovisi šta koga zanima.

    zašto se ne zgražate npr. nad rakićkom i njenim dokumentarcima? ili onim hadžiselimovićevim dokumentarcima? kardashianke su za njih zakon.

    trenutno najbolji reality mi je american restoration, a nije loš ni pawn stars jer volim američku povijest i način života, a uvijek se i nasmijem chumlee-ju.

  • #5
    2 1
    crnisokol crnisokol @ 8.3.2012. 17:33
    ček..uspio si odgledati četiri sezone realityja o sestrama Kardashian???..I'm impressed
Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala