Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Trenutak istine i dalje puca najgore ljudske perverzije
Tema nove epizode bila je seks sa životinjama, koji pali natjecatelja Miodraga Paspalja

"Trenutak istine" i dalje puca najgore ljudske perverzije

1
    0 0

buzdovan @ 4.2.2009. 12:28

Meni još uvijek nije jasno zašto se do sada nisu oglasile udruge za zaštitu osoba s posebnim potrebama!?

Naravno, očekivao sam reakciju i svih onih koji su uključeni u sustav promicanja moralnih vrijednosti društva.

Emisiju treba zabraniti, a sve koji su sudjelovali u organizaciji te strahote zakonski goniti i adekvatno kazniti!

Nisam konzervativan, ali nisam ni intelektualno insuficijentan da samo tako progutam ovu neviđenu strahotu koju nam serviraju u udarnom terminu!

I za kraj po cijenu brisanja ovog komentara:

NOVA TV, nabijem vas na kurac! (spreman sam dostaviti svoje osobne podatke ukoliko nabijenu "gospodu" to zanima)

0 0

imba @ 4.2.2009. 12:41

iako je emisija najgore dno dna ljudske pokvarenosti i izopačine, ja se ipak uspijem izuzetno dobro zabaviti kad vidim kako retardirani likovi poput ovoga odgovaraju istinito na onakva pitanja, a apsolutno najbolji dio je kad padnu na pitanju za 50 000 kn i odu kući bez ičega.

Mislim da je to vrlo poučno životno iskustvo za takve luzere koji se prijavljuju tamo.

Jedino bih pomaknuo termin emitiranja, mislim ipak 20 sati je zbilja prerano za takve bljuvotine. 

0 0

crna_guja @ 4.2.2009. 13:31

Mene ova emisija toliko zabavlja da me gotovo sram priznati. Embarassed Nema boljeg javnog uvida u ljudsko ludilo od ove emisije. Mene bi zanimalo samo koliko je kandidata odbijeno u odnosu na prihvaćene kandidate - tako bismo dobili i statistički podatak o omjeru kompletnih luđaka - odabranih kandidata, prema onima koji su polovični luđaci, jer s bili spremni iznositi svoju intimu, samo im nije bila toliko interesantna, pa su ih od*ebali!

Ovaj prvi lik od sinoć ima IQ negdje između 46 i 48. Vidi mu se i po tupavoj glavetini i još glupavijem smješku. Kod njega je sva "pamet" vjerojatno skoncentrirana između nogu i taj dio mu očito dobro funkcionira, što se pokazalo dostatno za muškarce, žene, odjel geriatrije u lokalnoj umobolnici, a skoro i za pokojeg konjića ili ovčicu. Ipak, svaka iole pametnija žena, ovome bi tupamarosu brzo uručila doživotnu odjebanicu! I zabranu pristupa!

Inače, što kaže kolega IMBA, najbolji dio je kad ih zeznu na zadnjem pitanju i pošalju praznih džepova kući, nakon što su ih razgolitili pred cijelom hrvatskom javnošću. ha ha ha! Koliko još praznoglavaca treba nasjesti na ovaj podli štos tv Nove, pa da drugi shvate ideju vodilju i da ne idu na veće iznose. Koliko su glupi, to je nevjerojatno.

U tom svjetlu dobro se pokazao sljedeći kandidat - bivši narkoman iz Vukovara, koji mi je ostavio bolji dojam nego mnogi kandidati, pa se nadam da će pametno utrošiti novac i zaista dobiti drugu šansu u životu! 

Što se voditeljice tiče, i ona je jučer bila u punom zanosu, pa je ovog momka iz Vukovara pitala hoće li osvojeni novac uložiti u otvaranje komune u Vukovaru, gdje bi se liječili ovisnici. Šteta što momak ima druga planove s novcem, ali bilo bi zgodno da je od dijela osvojenog novca otvorio komunu, a od ostatka manji obiteljski hotel. Osvojenih 25000 Kn bi mu bilo taman za to! Laughing

0 0

arnol @ 4.2.2009. 14:32

Boljih i realnijih komentara od ovih nisam nigdje pročitala !

Ovu strahotu i sramotu zvanu "Trenutak istine" treba što prije ukinuti !!!!!! 

0 0

franz @ 4.2.2009. 15:41

.. i nakon ovoga i ostalih primjera, sad još mi netko treba govoriti na ovim stranicama ili inaće da je on - oni normalan i opčenje istospolaca i to je nešto normalno!! i nemamo tolerancije bla bla za koga ili što? lika uzbuđuje sex s životinjama!!! No comment!! za povratit!... ljudi bez dobrog su bića zvani monstrumi, utvare iz tame! 

nemam tolerancije niti dobro mišljenje o tome!

wilder wein

franz

0 0

skype @ 4.2.2009. 15:54
    Meni ga je žao Cry. Mogli su mu dati kao utješnu nagradu jednog rasplodnog tovara. Laughing ! Em bi usput očuvali vrstu ! 
    0 0

arnol @ 4.2.2009. 16:11

Jedan par je navodno tužio tu emisiju i traži odštetu ?

Zna li netko jel to prošlo ?

Možda bi prije ukidanja emisije trebalo posjesti u tu stolicu naše političare ?

Samo tko bi to mogao probaviti ?! 

0 0

gorlock @ 4.2.2009. 16:38

Što se tiče emisije, već sam ranije rekao i tu se mogu složiti sa "buzdovanom" uglavnom.

Neka makar promjene termin pa je puštaju od 2.00.-3.00. h ujutro.

Ovaj lik o kome ste se raspisali koji voli "cucke" i koji je imao i Bog zna kakove sve odnose......... ma fuj

SAD ĆU JA POSTAVITI PITANJE GORDANU: Jel se i on takav rodio ili je postao takav ?

U svakom slučaju mu treba pomoć, a ruku na srce može li sad netko reći da i on ima pravo da se oženi svojim cuckom i time ostvaruje prava kao i svi ostali.

OPROSTITE MI, on ima pravo na liječničku pomoć kao i svi njemu slični, pa tako i oni koji gaje osjećaje prema istospolnim zajednicama imaju potpuno pravo tražiti liječničku pomoć.

Dobro "franz" zbori, pusite jedno zlo doći će i drugo, pitanje je dana kada će netko tražiti svoja prava na seksualno općenje sa životinjama.

Idem sad povratiti     

0 0

buzdovan @ 4.2.2009. 17:23

Nije mi jasno kako goblini koji se prijavljuju na tu izdrk..inu od emisije ne vide da je sve namješteno. Uopće se ne radi ni o istini ni o laži, već o tome koliko je čovjek u mogućnosti kontrolirat svoju pohlepu, i odustat dok je ispod 25 milja il kako već ona granica ide.

Evo primjer: Sjećam se kad je bio neki tip i izletio je na pitanju "Je li vaša bivša bivša cura imala pobačaj?"... i on je reko "NE". Naravno radilo se o pitanju za malo veću cifru i režija ga automatski srušila uz ono dobropoznato objašnjenje uber-retardirane i bahate krave od voditeljice (koja je to naučila recitirat k'o papiga) "Iako ste na pitanje odgovorili sa NE, vi očito negdje DUBOKO u sebi ipak znate kako je ona pobacila." Tip je osto blijed sjedit u onoj stolici kao da ga 7 slonova uzastupno silovalo - i to ne zbog izgubljenih para, nego zbog toga šta je saznao - i svaki babun je mogao vidjet da stvarno nije imo pojma o čemu ona harpija priča, i da je reko istinu. A kad razuman čovjek razmišlja, to bi išlo ovako: čak i da je ženska pobacila, a nije mu rekla, opet je to njegovo neznanje zapravo njegova istina - jer tip stvarno nije znao (možda je malo kvazifilozofski, al je istina - pa nije on Bog da zna sve šta se događa s ljudima oko njega). Zato kažem - KRAĐA i SRAMOTA!

Vjerojatno će kroz sljedećih 3,4 mjeseca pustit nekog jadnika da dođe do glavne nagrade samo da bi namamili novu stoku na klanje. Joooooooj!!! Pa da sam glavna faca neke tv-kuće, upuco bi gadove koji bi mi s ponudama takvih emisija pokucali na vrata. Di je tim ljudima savjest? Koliko moći taj prokleti medij ima, a svaki dan sve više i više smeća. Ne znam za vas, al smatram da je vrijeme bolje provest u razgovoru s vlastitim frižiderom nego gledajući ovaj proljev kojeg zovu zabavnom emisijom.

senilno_magare

Sustav te emisije je klasično šibicarenje!

Znaš li kako to u biti funkcionira? Ja sam saznao i ostao šokiran.

Naime, kandidati odgovaraju na pedesetak pitanja prije emisije spojeni na detektor laži. Zatim se od tih pitanja i odgovora odabire određeni broj za emisiju! Dakle, kandidati u emisiji odgovaraju na pitanja na koja su već prije dali odgovor!? To znači da im u emisiji uvijek mogu postaviti pitanje na kojem su već pali. Obično upravo takva pitanja postavljaju prije osvajanja većih cifri. Po meni je takav sustav vrhunac krađe i lopovluka! Čista manipulacija kandidatima. Kandidat može proći na takvim eliminacijskim pitanjima jedino ako ničim izazvan promijeni svoj prijašnji odgovor.

Neviđeni lopovluk!

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala