Mene ova emisija toliko zabavlja da me gotovo sram priznati.
Nema boljeg javnog uvida u ljudsko ludilo od ove emisije. Mene bi zanimalo samo koliko je kandidata odbijeno u odnosu na prihvaćene kandidate - tako bismo dobili i statistički podatak o omjeru kompletnih luđaka - odabranih kandidata, prema onima koji su polovični luđaci, jer s bili spremni iznositi svoju intimu, samo im nije bila toliko interesantna, pa su ih od*ebali!
Ovaj prvi lik od sinoć ima IQ negdje između 46 i 48. Vidi mu se i po tupavoj glavetini i još glupavijem smješku. Kod njega je sva "pamet" vjerojatno skoncentrirana između nogu i taj dio mu očito dobro funkcionira, što se pokazalo dostatno za muškarce, žene, odjel geriatrije u lokalnoj umobolnici, a skoro i za pokojeg konjića ili ovčicu. Ipak, svaka iole pametnija žena, ovome bi tupamarosu brzo uručila doživotnu odjebanicu! I zabranu pristupa!
Inače, što kaže kolega IMBA, najbolji dio je kad ih zeznu na zadnjem pitanju i pošalju praznih džepova kući, nakon što su ih razgolitili pred cijelom hrvatskom javnošću. ha ha ha! Koliko još praznoglavaca treba nasjesti na ovaj podli štos tv Nove, pa da drugi shvate ideju vodilju i da ne idu na veće iznose. Koliko su glupi, to je nevjerojatno.
U tom svjetlu dobro se pokazao sljedeći kandidat - bivši narkoman iz Vukovara, koji mi je ostavio bolji dojam nego mnogi kandidati, pa se nadam da će pametno utrošiti novac i zaista dobiti drugu šansu u životu!
Što se voditeljice tiče, i ona je jučer bila u punom zanosu, pa je ovog momka iz Vukovara pitala hoće li osvojeni novac uložiti u otvaranje komune u Vukovaru, gdje bi se liječili ovisnici. Šteta što momak ima druga planove s novcem, ali bilo bi zgodno da je od dijela osvojenog novca otvorio komunu, a od ostatka manji obiteljski hotel. Osvojenih 25000 Kn bi mu bilo taman za to!