Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Zabranjena reklama jer je Rachel Weisz u njoj  presavršena
Stručnjaci za reklamne standarde ocijenili su L'Orealovu reklamu za kremu protiv bora pretjeranom

Zabranjena reklama jer je Rachel Weisz u njoj "presavršena"

1
    1 0

bearfoot @ 5.2.2012. 1:12

koja debilana...pa sve reklame lažu, obmanjuju i prodaju maglu mameći ovce na kupovinu...ima li netko da mu to nije jasno???????zar netko vjeruje reklamama???????

pitanje je čisto retoričko... 

1 0

gorlock @ 5.2.2012. 9:18

Samim tim što je zabranjena ova reklama skreće pozornost na sebe ali i na proizvod koji se reklamira. Od hrpe sličnih reklama ova je najistaknutija i biti će i najtraženija.

Ovo je čisti primjer odlične reklame, ali na drugi način. 

0 0

jana_banana @ 5.2.2012. 13:20

Samim tim što je zabranjena ova reklama skreće pozornost na sebe ali i na proizvod koji se reklamira. Od hrpe sličnih reklama ova je najistaknutija i biti će i najtraženija.

gorlock
    Antireklama - jako dobra reklama! Sudeći po zabranama presavršenih lepojka, ispada da samo ljudi u L'orealovom reklamnom kutku znaju što je Photoshop.. ;)
    0 0

bearfoot @ 5.2.2012. 13:22

gorlock

ne slažem se, anti-reklama je dobra kada se radi o osobama ili događajima gdje ista skreće pažnju na njih, neovisno o kontekstu, ali kod proizvoda je laž-laž, ako reklamiraš auto gumu kao izvrsnu gumu, sigurnu, brzu, kvalitetniju od svih ostalih, a ispostavi se da je guma opasna i praktično neupotrebljiva, "nastradat" će svi proizvodi lažljivog proizvođača, ne samo taj model gume...
    0 0

jana_banana @ 5.2.2012. 13:40

@ bearfoot

imaš pravo, no u ovom slučaju nitko ne pobija kvalitetu proizvoda, nego se stavlja naglasak na kompletnu poruku "savršenstva" lica, tijela itd., koja je poprimila zastrašujuće razmjere... itd. itd. itd...

0 0

gorlock @ 5.2.2012. 14:45

ne slažem se, anti-reklama je dobra kada se radi o osobama ili događajima gdje ista skreće pažnju na njih, neovisno o kontekstu, ali kod proizvoda je laž-laž, ako reklamiraš auto gumu kao izvrsnu gumu, sigurnu, brzu, kvalitetniju od svih ostalih, a ispostavi se da je guma opasna i praktično neupotrebljiva, "nastradat" će svi proizvodi lažljivog proizvođača, ne samo taj model gume...
    bearfoot

@bearfoot, nažalost u ovom današnjem svijetu nije bitno koliko će ljudi direktno ili indirektno stradati, to bi bile kolateralne žrtve, bitno je da se okrenu milijuni, a eventualna odšteta koju bi možda netka tvrtka i platila u slučaju da se dokaže bilo što, bila bi zanemariva u odnosu na zaradu.
    0 0

boatenga @ 6.2.2012. 19:42

bla bla bla ...Ajmo izreklamirat reklamu..bla..

Svašta..

0 0

eye @ 6.2.2012. 21:34

Danas su pare mjerilo skoro svega, nazalost.

Kao sto kaze Oscar Wilde, inace moj dobar prijatelj :) :kad sam bio mladji mislio sam da je sve u parama, sada kad sam odrastao, znam!

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala