Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Gledali smo: Igra pobjednika
Hoćemo li za 20 godina gledati sličan film o našem "revolucionaru" Zdravku Mamiću?

Gledali smo: Igra pobjednika

1
    0 1

karakteran @ 18.1.2012. 9:49
    kritika je preblaga, film je smeće. gledao sam ga prije mjesec, dva i totalno se razočarao. volim sportske filmove (rocky, major league, bad news bears...), ali ovaj je totalni shit. sve još donekle progutam, ali oni dijelovi filma gdje pitt sređuje svoj privatni život su zaista previše. socijalka o rastavi i patetične scene s njegovom kćeri su čisti klišej i samim time totalno dosadne, ubijaju film tako da ako ga niste ni pogledali niste puno ni izgubili.
    0 0

bozoli @ 4.2.2012. 19:56

Prvo: film uopće nije o baseballu, ne zaista. Film je o čovjeku razočaranom što nije postigao sve ono što se od njega očekivalo, sve ono što su mu rekli da će sigurno postići. Ništa nije sigurno.

Drugo: Brad Pitt je fantstičan. Nikad nisam mislila da ću to reći jer me njgova pojava općenito iritira, ALI Brad Pitt je fantastičan. Srami se, George Cloone, shame, shame on you (go ask Michael Fassbender about it)

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala