Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Hugh Jackman priznao da je odbio ulogu Jamesa Bonda
Australski glumac sada poručuje producentima da ga se sjete ako Daniel Craig prestane biti James Bond

Hugh Jackman priznao da je odbio ulogu Jamesa Bonda

1
    0 0

maryjackie @ 20.10.2011. 19:31
    Jackman bi bio puno bolji u toj ulozi od Craiga
    0 0

gestapo @ 20.10.2011. 21:13
    Daniel Craig je najgori Bond od svih,osobno odbijam pogledati bilo kojeg Bonda gdje glumi on!Mozda je Jackman trebao uzeti ulogu i  eventualno vratiti staru slavu toga serijala!
    0 0

aya @ 21.10.2011. 23:44
    Daniel Craig je najgori Bond od svih,osobno odbijam pogledati bilo kojeg Bonda gdje glumi on!Mozda je Jackman trebao uzeti ulogu i  eventualno vratiti staru slavu toga serijala!
    gestapo

Teško da u današnje vrijeme Bond može biti ono što je nekada bio. Previše je snimljeno razno raznih akcijskih filmova, spektakala, previše specijalnih efekata.....ne znam kakav bi trebao biti novi film o Bondu, a da ga pogledam.

Što se glumaca tiče, nema do Seana Conneryja, a iza njega Rogera Moorea... sve ostalo je luk i voda (sorry Brosnan, ali tako je)...a Craiga ne bih niti spominjala, pa gdje on kuruzni može biti Bond?! Innocent

0 0

bearfoot @ 23.10.2011. 12:58

Hugh bi sigurno bio dobar izbor za Bonda, ima onaj "šeretski", frajerski  "možete mi popušit svi redom, ja sam Bond, Jame Bond" izraz lica i nastup na filmu, a ima i imidž akcijskog junaka...

Roger je također bio "kuruza", ako se dobor sjećam, @aya.....i iako je bio sasvim nesportski i nesklavuran tip sa x nogama, imao je taj zajebantski štih, što je ipak jedna od glavnih osobina lika...i to je ono što nedostaje novim filmovima i Craigu...

treba biti strpljiv...vratiti će se ponovno onaj stari Bond, James Bond.... 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala