Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Madonna opet na turneji i OPET ne dolazi u Hrvatsku
Nemamo sreće s pop kraljicom, koja očito nikad nije ni čula za malu zemlju koja je obožava

Madonna opet na turneji i OPET ne dolazi u Hrvatsku

1
    0 0

gorlock @ 28.1.2009. 19:42

Ništa neobično s obzirom na neke naše organizatore.

Primjer Metallica, trebali doći na glavni stadion glavnog grada Hrvatske. Ljudi mislili velik pojam, pa se pričalo Maksimir ne dolazi u obzir možda hipodrom, pa ništa niti od toga i to sve u sklopu "Ožujko open air festivala - propalog".

Na kraju Metallica dobila mjesto na stadionu Velike Gorice u Zagrebu kako im je prezentirano, ali evo problema:

Metallica otkazuje koncert kako navode iz tehničkih razloga ? Koji bi to bili ? Pa rješenje je jednostavno!

Samo šleperi koji voze kompletnu scenu Metallice ne stanu na "stadion" prije bih rekao "igralište" (bez uvrede Velikogoričanima) Velike Gorice.

Tako da ja vjerujem da i Madonna i svi ostali tog kova znaju jako dobro gdje je Hrvatska.......

BTW volim R.H.C.P. a i oni su se odlučili za Beograd, ali naravno nisam išao i dalje ih volim (R.H.C.P.) i živim u nadi da će se i kod nas naći sposobni organizatori koji će organizirati spektakl kao što je bio '98 ROLLING STONES-a.

I za kraj Iron Maiden uskoro praše u Beogradu također. Znam bili su i u Splitu i u Velikoj Gorici i u Izoli čak, ali to su MAIDENI.    

0 0

arnol @ 29.1.2009. 17:39

I još dugo će organizacija biti problem.

Baš si me napalio na koncerte kojih nema.

Slušam sve osim narodnjaka, ali nema uživo ništa. 

0 0

gorlock @ 29.1.2009. 19:47

Slušam sve osim narodnjaka,

Arnol

DOBRODOŠLA U KLUB ! Smile
    0 0

arnol @ 29.1.2009. 20:01
    DOBRODOŠLA U KLUB ! Smile
    gorlock

HVALA !
    0 0

franz @ 29.1.2009. 20:08

Što su to narodnjaci ?  Laughing

Hey Gorlock, jesi bio ti u Ljubljani na stadionu Bežigrad ili tako nešto '98 ili '99 na koncertu od Metallice? Tongue out

franz

0 0

gorlock @ 29.1.2009. 20:27

Što su to narodnjaci ?  Laughing

Hey Gorlock, jesi bio ti u Ljubljani na stadionu Bežigrad ili tako nešto '98 ili '99 na koncertu od Metallice? Tongue out

franz

franz
    Pa znaš da jesam, i sad ću te preduhitrit. Tvoje slijedće pitanje je hoću li ići ako dođu u beograd ?

I to zasigurno znaš, naravno da neću ! Smile
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala