Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
VIDEO: Iron Man, Thor i Captain America ujedinili snage
Marvelovi superjunaci pojavit će se zajedno na velikom platnu u novom filmu "The Avengers"

VIDEO: Iron Man, Thor i Captain America ujedinili snage

1
    0 0

lordadamko @ 30.7.2011. 22:22
    od price iskreno i neocekujem nest al ako nista drugo bar ce postava biti dobra...
    0 0

mala_maja @ 31.7.2011. 2:26
    kako ja ne volim te ekranizacije stripova. bezveze...
    0 0

bozoli @ 31.7.2011. 11:33

Malo je pogrešno reći da je Marvel "ponešen uspjehom Ironmana, Thora i Captain America" odlučio se na njihovo ujedinjavanje, budući da je ovaj projekt lansiran i daleko prije nego je objavljeno da će se napraviti film o Thoru i Capt. America. Samo se čekalo čuti reakcije publike i posljednje brojke kako bi se snimili nastavci. Ova posljednja dva filma samo su dio razrađene strategije koja bi kulminirala ovim posljednjim uratkom The Avengers.

That said, may I just say - I so looove crossovers!

0 0

maryjackie @ 31.7.2011. 13:18
    ne znam što očekivati od filma, ali postava je odlična! mislim iron man i thor u istom filmu? pa naravno da će se gledati :D
    0 0

ed_hunter @ 31.7.2011. 13:35
    Avengersi su legendarni, međutim, teško je ukomponirati toliko superheroja jer u pravilu trpi razvoj lika, teško je naći negativca koji se dostojno može mjeriti sa većim brojem pozitivaca. Ako ovaj film želi uspjeti, onda su to vjerojatno najbitnije stvari koje mora odraditi na zadovoljavajuć način
    0 0

bozoli @ 31.7.2011. 22:19
    Mislim da bi trebali ići po principu međusobne nadopune između likova što se tiče akcije. Ako već moraju prikazivati privatne odnose između likova, neka se zadrže na parovima, dva i dva. Ali bih voljela isto tako vidjeti tu i tamo neke interne šale i otkrića, npr kroz ovlašni komentar jednoga lika drugome.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala