Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Nova TV zbog vrijeđanja Židova nogirala Vedranu Rudan
Komentarima u novoj emisiji spisateljica je izazvala lavinu negativnih reakcija

Nova TV zbog vrijeđanja Židova nogirala Vedranu Rudan

1 2
    0 0

crna_guja @ 29.1.2009. 14:54

Briga Vedranu Rudan za bilo koji narod, ona samo sebe eksponira u javnost na ne baš kulturan način.

Način na koji obrađuje teme više je za noćnu moru Željka Malnara, nego za bilo koju emisiju koja se bavi ozbiljnim temama i to još one koje idu u udarnom terminu.

Rudan mi je nekako sve više starija verzija nešto između Alke i Nives, te nisu baš za televizijske nastupe.

Draga crna_gujo tipični ženski komentar da je ispeglala bore, ne nije baš previše, ali pomaže kozmetika kupljena preko kataloga.

Same bore nisu ni tema niti problem, ali Vedrana Rudan zlostavlja gledateljstvo putem medija svojim načinom govora i ponašanjem općenito.

Koliko vidim to joj je donjelo i pristojnu zaradu.

Zapravo ništa čudno.

Dragi ljudi nemoguće je da svi mislimo isto, ali je dobro da svatko može dati svoj komentar. 

Arnol

Ako ćemo tako razmišljati, onda nitko ne bi trebao ništa komentirati ni o čemu, jer se za svakog može reći da se samo želi eksponirati u javnosti i da ga boli neka stvar za druge. Meni je osobno simpatično što je progovorila o nečemu o čemi drugi šute kao pi...  (ups!) - vagine!

Moj komentar o njezinom peglanju bora ide na račun toga što je prije nekoliko godina izjavila da joj je nakaradno kada stare babetine žele biti mlade cure i da nikad ne bi "peglala", a sada se i sama operirala. Tako da moj komentar nema veze s vaginom - više s nedosljednošću nekih njezinih privatnih izjava.

I meni je drago da možemo svi dati svoj komentar. Moj komentar na tvoj komentar o mom komentaru o "peglanju bora", je da si ti muški šovinist i to u najprimarnijem obliku postojanja.

0 0

arnol @ 29.1.2009. 17:37

Draga gujo, onda pročitaj ponovo moj tekst nije usmjeren protiv tebe.

Nema ničeg šovinističnog kod mene.

Nemam se namjeru unedogled raspravljati o svakoj napisanoj rijeći.

Hura za borce za pravdu, ali istupi Rudanove ne pogađaju gdje bi treabali.

Svi smo napisali što mislimo i to je dobro. 

0 0

grumf @ 4.12.2009. 19:35

Eh tek sam sad pročitao komentare i mogu samo reći nekima od uvaženi pisaca istih, npr:

"Eh moj buzdovane, jesi pravi buzdovan ..." i time završiti svaku polemiku sa istim/istom osobom.

No želim reći i svoje mišljenje koje će nadam se pokrenuti lavinu pljuvanja, kako to već doliči nama na ovijem prostorima.

Samo je jedna rečenica koju je rekla Vedrana Rudan u ovom kratkom filmiću, dovoljna, a koju je Ana Frank upisala, navodno, u svoj dnevnik: "Kada će židovi končano prestati biti židovi i postati ljudi?"

Zašto to nitko iz židovske zajednice ne razmotri u svojim Visoko moralnim i inim pričama?

I da, na kraju, siguran sam da ću odmah biti proglašen antisemitom, židovomrscem i sl., no to ionako ide na dušu onih koji će tako nešto napisati, poručujem im, nek se dobro pogledaju u ogledalo i sami sebi objasne neke životne istine.

Eto toliko.

0 0

beno @ 5.12.2009. 17:36
    0 0

aya @ 5.12.2009. 22:55

Dokad će više Židovi biti svete krave?

Na stranu Vedranu Rudan, da ne prostači, ne bi se razlikovala od drugih "autora", žena je pronašla svoj modus vivendi, tko voli - nek' izvoli. Očito nije problem u njezinom načinu izražavanja, da to Nov@ nije htjela, ne bi ju niti angažirala. Da nije htjela frku, ne bi pustila prilog...

Znači - ipak je riječ o sadržaju, a ne o formi, pa je svejedno hoće li netko reći ono što misli o Židovima u rukavicama ili uz pičkaranje.

0 0

beno @ 6.12.2009. 0:24

0 0

bozoli @ 6.12.2009. 2:43

Sva sreća na Beninim sliko-komentarima, pa sam se uspjela malo i nasmijati.

Nego, ajmo sad malo o samom problemu NoveTV i neprestanoj potrebi da nam se servira škandal. U principu ovako nas (gledatelje) ova televizija vidi.

Ili smo glupi - gledamo Gotovčeve

Ili smo voajeri - gledamo Big Brother (da, znam da je na RTL-u!)

Ili smo plitki - gledamo Red Carpet općenito

Ili smo prosti - ne razumijemo ništa osim kad nam Rudanica prevede vijesti (na najprostiji mogući način)

Ili smo sami na svijetu - na "dnevniku" čovjek ne bi rekao da postoji bilo koja druga država osim Hrvatske.

Moj problem je da ja više ne znam zanima li medije što mi želimo vidjeti, pa oni prilagođavaju svoj program nama, ili oni zloupotrebljavaju svoju moć i diktiraju nam što da gledamo sa ciljem da postanemo još gluplji, plići, prostiji, izoliraniji... Mislim da je ovo potonje, i mislim da im uspijeva.

0 0

aya @ 6.12.2009. 12:46

Moj problem je da ja više ne znam zanima li medije što mi želimo vidjeti, pa oni prilagođavaju svoj program nama, ili oni zloupotrebljavaju svoju moć i diktiraju nam što da gledamo sa ciljem da postanemo još gluplji, plići, prostiji, izoliraniji... Mislim da je ovo potonje, i mislim da im uspijeva.

bozoli

Definitivno ovo potonje, na žalost! Cry
1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala